Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το Top Guns επιστρέφει με σέξι πορνοστάρς!

Το «Top Guns» έρχεται. Αντρες όλου του κόσμου ετοιμαστείτε να πέσετε «θύματα» των πυρών του. Οχι, δεν πρόκειται για το remake της ταινίας του ’80 «Top Gun» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ. Για την ακρίβεια, το μόνο κοινό των δύο ταινιών είναι οι πιλότοι.

Στη «ροζ» -γιατί περί αυτού πρόκειται- ταινία τούς ουρανούς θα «σκίζουν» σέξι πορνοστάρ. Οσοι αγαπούν γενικότερα τον κινηματογράφο μπορεί να γνωρίζουν ήδη την πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας, αφού δεν είναι άλλη από τη Ρίλεϊ Στιλ, την πορνοστάρ που πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Piranha» ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά με την Κέλι Μπρουκ.

Η ταινία είναι το νέο… αριστούργημα των στούντιο Digital Playground (DP), που περιμένουν ανάλογη επιτυχία με εκείνη που είχαν με την προηγούμενη παραγωγή τους, «Pirates II: Stagnetti’s Revenge» (εμπνευσμένη από τους «Πειρατές της Καραϊβικής»). Το «Top Guns» θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου, για τους ανυπόμονους όμως υπάρχουν ήδη στο Διαδίκτυο τρέιλερ και φωτογραφίες των πρωταγωνιστριών, τις οποίες μάλιστα μπορούν να κατεβάσουν για το κινητό τους.

Αν και δύσκολα θα πιστέψει κάποιος ότι ένα τέτοιο φιλμ έχει και πλοκή, πρόκειται -σύμφωνα με τον ιδρυτή της DP- για ταινία… δράσης. Οι δημιουργοί της υποστηρίζουν ότι είναι φιλμ μεγάλου προϋπολογισμού, αφού το κόστος της παραγωγής έφτασε το ένα εκατομμύριο δολάρια. Η προσεγμένη δουλειά που έγινε για το καλύτερο αποτέλεσμα φαίνεται άλλωστε και από το τρέιλερ, όπως αναφέρει η εταιρεία παραγωγής, προσθέτοντας ότι η ταινία αποτελεί ιδανικό συνδυασμό περιπέτειας και καυτών σεξουαλικών σκηνών. Σε μία από αυτές εμφανίζονται όλες οι πρωταγωνίστριες, επί το έργον, στο εσωτερικό ενός μαχητικού αεροσκάφους. Από το φιλμ δεν λείπουν, εξάλλου, τα ειδικά εφέ.


Espressonews.gr

1 σχόλιο: