Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Χειροπέδες στον μεγαλύτερο Έλληνα παιδόφιλο - ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ.......!!!!

Ο Νο 1 καταζητούμενος στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη παιδόφιλος πιάστηκε στο «δόκανο» του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Πρόκειται για έναν 31χρονο -προσφάτως παντρεμένο μάλιστα- επιχειρηματία, οποίος διατηρούσε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο με σκληρό παιδικό πορνό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ika.gr απαντά στο "πότε θα πάρω σύνταξη;"

Φρένο στα κυκλώµατα που εκµεταλλεύονται τους ασφαλισµένους για να εκδώσουν συνταξιοδοτικές αποφάσεις βάζει το ΙΚΑ, ο µεγαλύτερος ασφαλιστικός φορέας της χώρας, καθιερώνοντας την ηλεκτρονική ενηµέρωση θεµελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώµατος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΖΕΣΤΗ, ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ!!!!!

Η Τέιλορ Κόρλεϊ είναι φοιτήτρια στο Mississippi University State των ΗΠΑ και παράλληλα κάνει και την τσιρλίντερ στην ομάδα του πανεπιστημίου.
Παράλληλα όμως έγινε για λίγο... Τέιλορ Στόουν και έκανε φωτογράφιση στο Playboy, προκαλώντας αντιδράσεις στο πανεπιστήμιο της.
Εμείς πάντως τη συγχαίρουμε για την απόφαση της και τη θαυμάζουμε!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ: Έδωσαν το χρυσό της Ελλάδος για υποθήκη έναντι των SWAPS;; - ΓΕΙΑ ΣΟΥ "ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!!

Εδώ οφείλει να επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την επώνυμη καταγγελία από διευθυντή τράπεζας σχετικά με την κατάσταση του Ελληνικού χρυσού.

Το video που σόκαρε τη Βρετανία

Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σωματική και λεκτική βία εναντίον του 20χρονου Βρετανού φοιτητή, πολιτικού ακτιβιστή και blogger, Jody McIntyre, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.........
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Κοζάνη: Διαμαρτυρία για τα αδέσποτα!

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησε την Δευτέρα (17/1) προς τη δήμαρχο Εορδαίας επιτροπή πρωτοβουλίας εργαζομένων στο Βόρειο Τομέα της ΔΕΗ,.......

Η αύξηση θερμοκρασίας επιρεάζει τη γεωργική παραγωγή!

Η θερμοκρασία του πλανήτη μπορεί να ανεβεί κατά τουλάχιστον 2,4 βαθμούς μέχρι το 2020...

Έγινε της… Μπιρμπίλη στη συνεδρίαση του Κ.Τ. Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ για το πρόγραμμα NATURA

Αντιδράσεις προκάλεσαν στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι προτάσεις  της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη σχετικά με την έκταση που επιτρέπεται η οικοδόμηση σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα NATURA, ......

Πιείτε όσο γουστάρετε.....πλήρωστε όσο θέλετε!!

Εσείς θα πιείτε τον καφέ σας ή το ποτό σας. Όταν θα έρθει η ώρα να πληρώσετε σκεφτείτε αν ο καφές σας άρεσε και αν η εξυπηρέτηση ήταν καλή και πληρώστε ότι εσείς πιστεύεται!

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ : ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!

VIDEO:Τα κάνουν όλα στη ΜΑΚΑΜΠΙ!

Με ένα πραγματικά πρωτότυπο και αστείο βιντεάκι επέλεξε να προωθήσει η Μακάμπι την έναρξη των υποχρεώσεων της στο top «16» της Ευρωλίγκα...
ΔΕΙΤΕ BINTEO

Στο σκαμνί οι πρώτοι γιατροί για υπερτιμολογήσεις

Έξι γιατροί μεγάλων δημόσιων νοσοκομείων της χώρας διώκονται από την Δικαιοσύνη αφού φέρονται ότι «λαδώνονταν» από την εταιρεία ορθοπεδικών ειδών De Puy (θυγατρική της αμερικανικής εταιρίας «Johnson & Johnson» με έδρα τη Βρετανία) για να προωθούν τα προϊόντα της εισπράττοντας τεράστια χρηματικά ποσά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Αλλάζει σήμα από αύριο η ΝΔ - ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΤΕ, ΑΠΟ ΜΥΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;;;

Αύριο (Πέμπτη) στη 13:00 το μεσημέρι θα γίνει η παρουσίαση του νέου λογότυπου και του νέου portal της ΝΔ, στα νέα γραφεία του κόμματος, στη λεωφόρο Συγγρού.

Νέα πολιτική γκάφα Πάγκαλου για το χρέος - ΡΕ ΘΟΔΩΡA ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ;;;;

«Η κυβέρνηση έχει μια συγκεκριμένη άποψη, μια συγκεκριμένη θέση. Δεν τίθεται φυσικά θέμα επιμήκυνσης αποπληρωμής του συνολικού χρέους»,
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παραιτήθηκε ο Κούπερ!

Κεραυνός εν αιθρία στον Άρη, με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να υποβάλλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να κάνει λόγο για οριστική και αμετάκλητη απόφαση!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS!

ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ…
Τα ονόματα των πολιτικών που προτείνονται για το πόρισμα είναι:

Ο υπολογιστής κάνει κακό στην καρδιά μας!


Η καθημερινή εργασία μπροστά από έναν υπολογιστή για περισσότερες από τέσσερις ώρες βλάπτει την καρδιά.

Θλίψη στην Βρετανία: 15χρονη πέθανε μαζί με το αγέννητο αγγελούδι της


Αν και ήταν μόλις 15 χρονών περίμενε με ανυπομονησία να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ζωή όμως δεν ήταν και τόσο καλή μαζί της..

Μειώσεις στα διόδια; - Οι αντιδράσεις οδήγησαν τις εταιρείες σε διαπραγματεύσεις

Τελικά το κίνημα “δεν πληρώνω” μάλλον κατάφερε να αποδείξει ότι η ... οργανωμένη αγανάκτηση των πολιτών μπορεί να έχει αποτέλεσμα

Απεργίες την Τετάρτη 19, Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιανουαρίου

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων ξεκινούν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, οι φαρμακοποιοί, οι μηχανικοί και οι δικηγόροι κάνοντας δύσκολες τις μετακινήσεις, τις συναλλαγές αλλά και τις αγορές από την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου.