Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πανελλαδικές 2011: Σημαντικές αλλαγές πριν την έναρξη!

Νέα δεδοµένα θα βρουν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι περίπου 100.000 υποψήφιοι. Παράλληλα, κάποιες αλλαγές που έγιναν την περσινή χρονιά και κάποιες άλλες που έχουνεξαγγελθεί για την επόµενη χρονιά επηρεάζουν τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και µαζί την κίνηση των βάσεων εισαγωγής.

Αχαϊα: Επεισόδιο στα διόδια με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βαξεβάνη

Ο γνωστός δημοσιογράφος αρνήθηκε να πληρώσει, αλλά δεν ανέβαιναν οι μπάρες...

Οι 100 μεγαλύτερες εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε άτομα μεταξύ 18 και 65 ετών, μερικές από τις εφευρέσεις που άλλαξαν το κόσμο για πάντα είναι το κινητό τηλέφωνο, η βαφή μαλλιών, τα μανταλάκια και το σουτιέν. Κάποιες από αυτές τις εφευρέσεις, όπως το πλυντήριο και το τιμόνι έχουν κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, ενώ η ασύρματη τεχνολογία και το Διαδίκτυο έχουν αλλάξει την επικοινωνία. Όλες όμως είναι χρήσιμες.
Οι 100 μεγαλύτερες εφευρέσεις, λοιπόν, είναι:
1.Τροχός
2. Αεροπλάνο

Επίθεση με αυγά δέχθηκε o Κώστας Σκανδαλίδης

Επίθεση, όχι με γιαούρτι, αλλά με αυγά, δέχθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης, κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη. Τα «πυρά» δεν βρήκαν ποτέ τον υπουργό, καθώς αστυνομικός λειτούργησε ως ασπίδα.

Nεκρός o Οσάμα Μπιν Λάντεν

Ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, νούμερο ένα καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο και φερόμενος ως ο ιθύνων νους των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α., Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι νεκρός.