Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Aσπιρίνη κατά του Καρκίνου!!

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα επιστήμονες, η λήψη μικρής ποσότητας ασπιρίνης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης πολλών μορφών καρκίνου.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Οθωμανική Κοινοπολιτεία το όραμα Νταβούτογλου!

Αποκαλυπτικό είναι το άρθρο του Τζάκσον Ντιλ στην Ουάσιγκτον Πόστ που αναφέρεται στη συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον Αχμέτ Νταβούτογλου.
KANE ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!! Ισχυρός σεισμός στη Ρωσία

Σεισμική δόνηση 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη στην περιοχή komandorskiye Ostrova στη Ρωσία. Ο σεισμός ήταν αρκετά ισχυρός και το επίκεντρό του εντοπίζεται σε βάθος 10 μόλις χιλιομέτρων. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.

Περίπου 110.000 εμποροϋπάλληλοι και αυτοαπασχολούμενοι έχασαν τη δουλειά τους μέσα στο 2010

Σε 110.000 υπολογίζονται πανελλαδικά οι εμποροϋπάλληλοι και αυτοαπασχολούμενοι που βρέθηκαν εκτός εργασιακού στίβου μέσα στο 2010, με το 20-30% αυτών να αφορά στο Νομό Θεσσαλονίκης, όπως τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων του νομού, που έχει εγγεγραμμένα 3.000 μέλη.

Κοινές δράσεις της νέας δημοτικής αρχής με το ΑΠΘ

Την ανάληψη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών, με στόχο την πράσινη ανάπτυξη στο πολεοδομικό συγκρότημα, αποφάσισαν σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (ΑΠΘ), ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Πρύτανης του εκπαιδευτικού ιδρύματος, καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος.

Τι ήξερε η CIA για τον Ανδρέα??

Άγνωστες περιγραφές για τον χαρακτήρα, τις μυστικές αποφάσεις και την πολιτική συμπεριφορά του Ανδρέα Παπανδρέου περιέχονται σε αυστηρά απόρρητα έγγραφα της αμερικανικής πρεσβείας των Αθηνών προς το State Department και την Ουάσιγκτον.

Video: Το μυστικό της Φουρέιρα!

Δείτε πως κατασκευάζεται το νέο FORD FOCUS!!!

Από το εργοστάσιο της Ford που βρίσκεται στο Saarland της Νοτιοδυτικής Γερμανίας πέρασε τη γραμμή παραγωγής το πρώτο Focus νέας γενιάς, το οποίο από το 2011 θα ξεκινήσει να πωλείται στις παγκόσμιες αγορές. Από το συγκεκριμένο εργοστάσιο, το οποίο γιορτάζει φέτος τα 40α του γενέθλια, θα παράγονται και οι τρεις τύποι αμαξώματος.....ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Έκανε το πάρτυ "εργένηδων" στο κρατητήριο!

Στα κρατητήρια πέρασε τη νύχτα πριν το γάμο του νεαρός άνδρας από τη Πάτρα.
Όλα άρχισαν χθες όταν ο γαμπρός διασκέδαζε με τους φίλους του στο σπίτι του στην οδό Αδμήτου αφού πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του. Ο γαμπρός, όπως φαίνεται, ήταν σε μεγάλα κέφια και αποφάσισε να ρίξει μια μπαλωθιά. Οι γείτονες όμως τρόμαξαν καθώς πολλά συμβαίνουν τελευταία και ειδοποίησαν την αστυνομία με αποτέλεσμα ο γαμπρός να συνεχίζει το γλέντι του στο κρατητήριο αφού συνελήφθη.
Σήμερα ωστόσο δόθηκε εντολή να αφεθεί ελεύθερος και επέστρεψε στο σπίτι του στα Ζαρουχλέϊκα για να συνεχίσει , έστω και με καθυστέρηση, τις διαδικασίες για το γάμο του!
Πηγή: NewsPost.gr

Οι τιμές πώλησης του VW Passat

Μια από τις σημαντικότερες πρεμιέρες στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας ήταν αυτή της νέας γενιάς Passat που ξεχωρίζει από το αναβαθμισμένο παρουσιαστικό, τα νέα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία LED και την ακόμη καλύτερη ποιότητα στο εσωτερικό. Οι διαστάσεις του αμαξώματος είναι ελαφρώς μεγαλύτερες σε μήκος αφού ..... ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

H Fergie και οι παραξενιές της

Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas αποκάλυψε πρόσφατα, ότι δεν απολαμβάνει τη συντροφιά των υπόλοιπων μελών του γκρουπ κατά τη διάρκεια συναυλιών τους. Μάλιστα, η ίδια έχει ξεχωριστό βαν που ταξιδεύει, ώστε....
 

Συνεχίζεται η κόντρα Ολυμπιακού-Γκαλέτι

Η μάχη ανάμεσα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ξεκίνησε στην Πρωτοβάθμια Επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, όπου και έγινε η εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για τη λύση του συμβολαίου με τον Αργεντινό παλαίμαχο των Πειραιωτών.Όπως έγινε σαφές, ο Γκαλέτι αξιώνει ένα ποσό ύψους.....
 

Μετά τον Mr. Blue Eyes ......σειρά έχει ο Στρος Καν

Η γνωστή πολιτική συντάκτρια βρίσκεται αυτή τη στιγμή έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανακρίνει τον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ.

"Καυτά" ερωτήματα αναμένεται να θέσει η κ. Πετρούλα Κωστίδου, που με την γνωστή δημοσιογραφική της οξυδέρκεια θα επιχειρήσει να "στριμώξει" τον Στρος Καν. Έτσι μετά τον Mr Blue Eyes ή κατά κόσμον Πολ Τόμσεν σειρά έχει σήμερα ο κ.Στρος Καν να βρεθεί αντιμέτωπος με το βαρύ πυροβολικό της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Πηγή: newpost.gr

«Όχι σε κολχόζ» .Επιτέλους μια σωστή απόψη!!!

Δε συμφωνεί με τη δημιουργία ενός γιγάντιου τζαμιού η Άννα Νταλάρα και τάσσεται υπέρ των πολλών μικρών λατρευτικών χώρων.Μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, η υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν λατρευτικό δικαίωμα, ωστόσο συμπλήρωσε......

Ντυθείτε ζεστά το Σαββατοκύριακο που έρχεται...

Η θερμοκρασία θ'αρχίσει να πέφτει αισθητά από την Παρασκευή και την Κυριακή το πρωί ακόμα και οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου θα ξυπνήσουν με το θερμόμετρο υπό το μηδέν.
Χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σχεδόν σε όλη τη χώρα και στις περισσότερες ορεινές περιοχές τα βουνά θα ντυθούν στα λευκά.

Στρος Καν μετά την συνάντηση με Παπούλια:

"Φορολογείστε τους εύρωστους οικονομικά"
Να μην πλήττονται βαρύτατα τα ευαίσθητα κοινωνικά στρώματα, όσο αυτό είναι εφικτό, αλλά να δοθεί και βάρος στην είσπραξη φόρων από τις πιο εύρωστες κοινωνικές ομάδες. Αυτό ζήτησε ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, κατά τη συνάντηση, που είχε νωρίτερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  

Θησαυρός 20 δισ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα...

Δεν είναι ο “μαύρος χρυσός” αλλά το κανονικό, το ατόφιο χρυσάφι που από την περίοδο του Φιλίππου έχει εντοπιστεί, αλλά τα τελευταία χρόνια παραμένει ανεκμετάλλευτο... Ξαφνικά η Ελλάδα μοιάζει να θυμάται πως είναι μια από τις πιο πλούσιες σε κοιτάσματα χώρες της Ευρώπης.
Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς η Βόρεια Ελλάδα είναι η πιο προικισμένη από τη φύση σε όλη τη Δυτική Ευρώπη. Μονάχα τα αποθέματα χρυσού υπολογίζονται σε 382 τόνους που μεταφράζονται σε... 16 δισεκατομμύρια ευρώ!

Στον εισαγγελέα 2 περιπτώσεις προμήθειας υλικών νοσοκομείων - Σύριγγες μιας χρήσης και πλάκες ακτινογραφίας από χρυσάφι!

Στη μια περίπτωση το δημόσιο ζημιώθηκε 600.000 ευρώ και στην άλλη πάνω από 550.000 ευρώ!

Πάνω από 600.000 ευρώ στοίχισαν επιπλέον στο ελληνικό δημόσιο ακτινογραφικές πλάκες για το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Οπως αναφέρεται: Με σύμβαση της 23-06-2010, ανετέθη η προμήθεια ακτινογραφικών πλακών για τις ανάγκες διαφόρων νοσοκομείων της χώρας, μετά από διαγωνισμό, που ξεκίνησε το έτος 2006 και ολοκληρώθηκε με έκδοση κατακυρωτικής απόφασης, την 20-01-2010.

Επεκτείνεται η χρηματοδότηση για το Μετρό της Θεσσαλονίκης

Την ανάγκη να χρηματοδοτηθεί με επιπλέον κεφάλαια συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης επεσήμανε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό αυτό εκτιμάται ότι θα δοθεί από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ενώ το συνολικό κόστος του Μετρό Θεσσαλονίκης, μαζί με τις επεκτάσεις, ανέρχεται στα 3 – 3,5 δισ. ευρώ.
Πηγή: zougla.gr

Η Τζούλια απαγγέλει!!

Μεγάλη αποκάλυψη - σοκ σε show μαγειρικής!!!

Ποιος παίχτης δεν είναι αυτό που λέει????


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κόκκινο κρασί και στο σώμα μας

Εκτός από το να το πίνουμε, το κόκκινο κρασί συμβάλλει και στην ομορφιά μας! Λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών του ουσιών αλλά και της ρεσβερατρόλης, που περιέχει, βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
KANTE ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

Εικοσιπέντε ύποπτα παιχνίδια παρουσιάζει το πόρισμα του ΟΠΑΠ

Για 25 ύποπτα παιχνίδια, δύο εκ των οποίων θεωρούνται ότι βρίσκονται στο «κόκκινο» κάνει λόγο το πόρισμα του ΟΠΑΠ μετά την έρευνα του οργανισμού για... στημένους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα δύο πλέον ύποπτα παιχνίδια είναι τα Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 για το Κύπελλο και το παιχνίδι Β’ εθνικής μεταξύ Εθνικού Αστέρα και Πιερικού (1-2).
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

Ανέκδοτο!!!

Δύο παντρεμένες βγαίνουν ένα βράδυ για μπαρότσαρκα μόνες τους. Αργά γυρίζοντας σπίτι, λίγο πιωμένες, τους έρχεται ανάγκη για να ουρήσουν. Δεν βρίσκουν όμως μέρος και φτάνοντας έξω από ένα νεκροταφείο, ρωτά η μία:
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  

10 πράγματα που δεν ήξερες για το νερό!!

Aρ. 10 : Ήξερες ότι…

Το νερό αποτελεί το 75% του σώματος μας, το 90% του αίματος και το 85% του εγκέφαλου. Το στεγνό στόμα είναι το τελευταίο σημάδι δίψας.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ρούμπενς Μπαρικέλο: Καλύτερος από ποτέ!

Ο 38χρονος Ρούμπενς Μπαρικέλο αισθάνεται ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής του καθώς προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του για 19η συνεχή χρονιά στη F1.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

Η Άχριστη Πληροφορία της Ημέρας

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ........
  

Συνελήφθη ο Ασάνζ

O Tζούλιαν Ασάνζ συνελήφθη, σύμφωνα με το Reuters, στη Βρετανία κατόπιν εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε στη Σουηδία, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ξαφνική αλλαγή ξενοδοχείου για τον Στρος Καν - Δεν θα μείνει στη Μ.Βρετανία

Σε συννενόηση με τις ελληνικές αρχές η ασφάλεια του ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ αποφάσισε τελευταία στιγμή να ακυρώσει την διαμονή του σε ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας και να μην ανακοινωθεί ο νεος τόπος που θα καταλύσει εκείνος και οι συνεργάτες του.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο!!

Καταρχήν θα πρέπει να ξέρετε εσείς τι ακριβώς προσδοκάτε απο την πώληση του σπιτιού. Θέλετε άμεσα ρευστό ή μήπως ένα τίμημα που θα επιτρέψει να καλύψετε την ανάγκη της εταιρίας σας για τους επομενους 12 μήνες; Οι αιτίες που κάποιος πουλά είναι πολλές και για αυτό ο πωλήτης θα πρέπει να αξιολογήσει την προσφορά με βάση αυτές.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Και ψηφιακά βιβλία από την Google

Σάρκα και οστά παίρνει από σήμερα η πώληση ψηφιακών βιβλίων μέσω Google, εντείνοντας τον ανταγωνισμό της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης με τις Amazon.com και Apple Inc., που βρίσκονται ήδη στην συγκεκριμένη αγορά. Παράλληλα, όμως, το νέο εγχείρημα της Google αποτελεί ένα σημαντικό βήμα μπροστά για την εταιρία, καθώς επεκτείνεται στη βιομηχανία του ηλεκτρονικού εμπορίου.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Στο Αλ Τσαντίρι ο Χατζηγιάννης


Άλλη μία έκπληξη ετοιμάζει για το κοινό και τους τηλεθεατές του ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από το Αλ Τσαντίρι, καθώς στην αποψινή εκπομπή καλεσμένος του θα είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος θα τραγουδήσει live.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Τα πάνω-κάτω για τους υπαλλήλους 54 δημόσιων υπηρεσιών

Διαδικασίες εξπρές και αλλαγές σοκ προβλέπει ο νέος νόμος που φέρνει η Κυβέρνηση. Με βάση τις έως τώρα πληροφορίες θα καθοριστεί ανώτερο πλαφόν στις αμοιβές, τα ελάχιστα επιδόματα (ένα το πολύ δύο) θα ενσωματωθούν στο μισθό, ενώ οποιοδήποτε άλλο “μπόνους” καταργείται, μαζί με τις υπερωρίες και τα εκτός έδρας.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Άκυρα τα Χριστούγεννα για Φέτος στην Ελλάδα........!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

Παπαθανασίου: Δεν κρύψαμε τίποτα

Για βάρβαρη παραβίαση της αλήθειας σε ό,τι αφορά την κατάσταση της... οικονομίας το τελευταίο χρόνο, έκανε λόγο στο ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Γιάννης Παπαθανασίου.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Michael Jackson: 30 δευτερόλεπτα από το νέο βιντεοκλίπ

Το ότι ο βασιλιάς ζει είναι γνωστό. Το ότι ο βασιλιάς πουλάει περισσότερο μετά θάνατο επίσης. Ο Michael Jackson και όλη αυτή η Jackson-ο-λατρεία που έχει πιάσει τους funs του-και όχι μόνο- γίνονται συχνά θέμα ανάλυσης στα διάφορα περιοδικά.    
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μετρητά «τέλος» για αγορές πάνω των 1.500 ευρώ!

Από την 1η Ιανουαρίου του 2011 απαγορεύεται σε όλους τους Έλληνες να κάνουν οποιαδήποτε συναλλαγή με μετρητά εφόσον η αξία της υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ. Για τις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων το πλαίσιο γίνεται ακόμη πιο αυστηρό.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Η Υπερβολή των Νεοελλήνων!


                                                    Αγαπητό Πες το νέο

Θα Θέλα να εκφράσω την απογοήτευση και την αγανάκτηση μου για το χειρισμό της πολιτείας στο θέμα των εκδηλώσεων προς τιμή του αδικοχαμένου Γρηγορόπουλου.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη χθες ζήσαμε την απόλυτη παράνοια που μας χαρακτηρίζει.
Το περιστατικό συνέβη πριν 2 χρόνια, καταδικάστηκε από το μεγαλύτερο μέρος τη κοινής γνώμης, ήταν αποτρόπαιο έγκλημα και ο υπεύθυνος οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη.
Από δω και πέρα αρχίζει η υπερβολή!
Για ποιο λόγο η κυβέρνηση χθες κλείνει όλους τους δρόμους της Αθήνας καταδικάζοντας τους εμπόρους εν καιρώ κρίσης και δημιουργώντας στην ουσία το χωροταξικό πλαίσιο δράσης των κουκουλοφόρων;
Γιορτάζουμε την 17 Νοεμβρίου εις μνήμη των νεκρών που πάλεψαν ενάντια στη Χούντα!.
Ο νεαρός Γρηγορόπουλος για ποια ιδέα σκοτώθηκε; Εδώ στην Ελλάδα μια εγκληματική πράξη μπορούμε να τη βαφτίσουμε σαν μορφή πάλης ενάντια στο κατεστημένο;   
Σε τι αποσκοπεί η χθεσινή συνέντευξη της μητέρας του νεαρού από κρατικό μάλιστα τηλεοπτικό σταθμό; Θέλετε να κάνουμε το παιδί ήρωα;
Εύκολο είναι, το έχουμε καταφέρει ήδη. Όμως ο Γρηγορόπουλος, με όλο το σεβασμό ήρωας δεν ήταν, άτυχος ήταν, βρέθηκε την χειρότερη στιγμή στο λάθος μέρος και δολοφονήθηκε από τον ασυνείδητο αστυνομικό. Αυτό τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!
Και κάτι ακόμη, περιμένω την ίδια ευαισθησία από όλους όταν έρθει η θλιβερή επέτειος της δολοφονίας των υπαλλήλων της MARFIN!!
Για να δούμε!!!!     

Προστάτης εκδιδόμενων γυναικών βρήκε το θάνατο από 3 αλλοδαπούς

Τρεις αλλοδαποί ηλικίας 23, 29 και 31 ετών πήγαν σε πιάτσα αγοραίου έρωτα στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν να πειράζουν τις εκδιδόμενες γυναίκες, μία εκ των οποίων βρισκόταν εκεί με τον προστάτη της.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

“Το Άνθος του Κάκτου” με Ντενίση και Βουτσά στην Βέροια

Το «Άνθος του Κάκτου» επαναλαμβάνει για 2η χρονιά η Μιμή Ντενίση μετά την επιτυχία που γνώρισε πέρυσι. Στην Βέροια θα δοθούν δύο παραστάσεις την Παρασκευή 10/12 στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ. Στην φετινή παράσταση πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Κώστας Βουτσάς, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννη Πολιτάκη, Μαριλένα Αβραάμ κ.α

Το Προφίλ των Τρομοκρατών.....μάλλον καλά περνάγανε!

Την ώρα που στα εργαστήρια της Αστυνομίας εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να εξετάσουν τα περίπου 6000 πειστήρια που βρέθηκαν στις τέσσερις γιάφκες, στην Αντιτρομοκρατική επικεντρώνουν τις έρευνες σε τέσσερα σημεία. Συγκεκριμένα:
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Έρχεται ο Ντομινίκ... Θερμή Υποδοχή

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή διοργανώνουν το απόγευμα της Τρίτης κοινωνικοί φορείς, με αφορμή την επίσκεψη του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν στην Αθήνα.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

Η Wikileaks για τα UFO

Πολλές εκπλήξεις κρύβουν ακόμα τα αδημοσίευτα εμπιστευτικά έγγραφα του WikiLeaks. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ιστοσελίδας, Julian Assange, σε κάποια από αυτά που περιμένουν τη σειρά τους για να δημοσιευθούν, υπάρχουν αναφορές σε UFO.
KANTE ΚΛΙΚ ΠΑΤΑΚΑΤΩ 

Παντελής Θαλλασινός-Του Φεγγαριού

Σαν Σήμερα......

1888: Ο Τζον Ντάνλοπ λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το ελαστικό με σαμπρέλα.
1930: Η Ελλάδα σημειώνει την πρώτη διεθνή νίκη της στο ποδόσφαιρο. Στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας επικρατεί με 6-1 της Βουλγαρίας για το Βαλκανικό Κύπελλο. Τέσσερα γκολ σημειώνει ο Τσολίνας και δύο ο Μεσάρης, αμφότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

Ο Καιρός Σήμερα!

Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και ψύχρα στα ηπειρωτικά το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2010.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Κ α λ η μ έ ρ α.....!!!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Μήνας 12*Εβδομάδα 50
Ανατολή Ηλίου 07.27
Δύση Ηλίου 17.05
Σελήνη 2 Ημερών
Αμβροσίου, Αθηνοδώρου