Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Κοζάνη: Πανικός από μεθυσμένο αστυνομικό - Έκανε ''8άρια'' με το αυτοκίνητό του και πυροβολούσε στον αέρα!

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα. Πρόκειται για έναν 34χρονο αστυφύλακα που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης που συνελήφθη μαζί με έναν 28χρονο φίλο του, για άσκοπους πυροβολισμούς με αβολίδωτα φυσίγγια.

Γιουχάρισαν τον Σημίτη και στο Λονδίνο!

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μετέβη μετά της συζύγου του Δάφνης για σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.

Δάσκαλος ο οποίος κατηγορείτο για παρενόχληση 8χρονης αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Ήταν αρρωστημένα παθιασμένος με τη μικρή

Δεν άντεξε άλλο, περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε. Ήταν η τελευταία πράξη σε ένα δράμα που βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και καιρό στη Μεγάλη Βρετανία και  γράφτηκε με έναν επίσης τραγικό τρόπο.Ο λόγος για τον 29χρονο δάσκαλο Νέιλ Γουίκλς ο οποίος κατηγορείτο για παρενόχληση μιας 8χρονης μαθήτριας

Δεν ντοπαρίστηκα, δεν κρύφτηκα…

«Δεν ήμουν ούτε ντοπαρισμένη, ούτε κρυμμένη», ήταν το διά ταύτα της απολογίας της Κατερίνας Θάνου για το τροχαίο που είχε μαζί με τον Κ. Κεντέρη την παραμονή της έναρξης των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, το καλοκαίρι του 2004.

Η παχυσαρκία ως αιτία θνησιμότητας

Το ότι η παχυσαρκία είναι απειλητική για την υγεία μας είναι ήδη γνωστό. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι γίνεται απειλητικότερη, όταν διαρκεί πολλά χρόνια.

Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος!!!

Κλέινουν 7 κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων

Αμεσα θα κλείσουν επτά μεγάλα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων σε όλη την Ελλάδα λόγω περικοπών, αλλά και να εξοικονομηθούν 25 εκατομμύρια ευρώ. Διαβάστε ποια ΚΕΝ κλείνουν άμεσα....

Ο Βαλβέρδε διαλέγει!

Επιτέλους η Εθνική αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της!!!

ΜΑΛΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ  0-1
ΣΤΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ.....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΟΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.........

Πως και πότε γιορτάστηκε για πρώτη φορά η 25η Μαρτίου

Perierga.gr - Εορτασμός 25ης Μαρτίου 25η Μαρτίου, ως ημέρα της εθνικής παλιγγενεσίας, γιορτάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα του 1838 και από τότε καθιερώθηκε με θρησκευτική ευλάβεια σε όλο το πανελλήνιο.

 

Στα ΚΕΠ η ενημέρωση για την επιδότηση ενοικίου

Στα κατά τόπους ΚΕΠ και τα γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας μπορούν από σήμερα οι 150.000 δικαιούχοι να ενημερώνονται για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που πρέπει να υποβάλλουν, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου του 2009.Από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου οι δικαιούχοι θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους αποκλειστικά στα ΚΕΠ

Δημόσιο: Απολύσεις συμβασιούχων, περικοπές και 40 ώρες εργασία

Στη θέσπιση 40 ωρών εργασίας στο δημόσιο θα προχωρήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.Με συνέντευξή του στην Καθημερινή ο κ. Ραγκούσης επισημαίνει ότι μία τέτοια ρύθμιση ισοδυναμεί με 45 χιλιάδες προσλήψεις.

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Λιβύη

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση μιας γυναίκας από τη Λιβύη, η οποία ισχυρίστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι υπέστη ομαδικό βιασμό από άνδρες του στρατού του Καντάφι.