Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Όλγα Λαφαζάνη: Δες τη βγάζει η Αλεξάνδρεια!!

Χαμογελαστή, ευγενέστατη και με μεγάλη... καρδιά. Ο sportdog σας παρουσιάζει την Όλγα Λαφαζάνη, σύζυγο του μπασκετμπολίστα Νίκου Οικονόμου.


Ήρθε το Τρένο στα Γρεβενά!!

Είδε και απόειδε ο Δήμαρχος Γρεβενών. Για τρένο άκουγε στα Γρεβενά και τρένο δεν έβλεπε. Σου λέει αφού δεν το φέρνετε εσείς οι Κυβερνητικοί, θα το φέρω εγώ.

Hotelicious.gr: Όρισε την τιμή εσύ για το ξενοδοχείο που θέλεις

Χιλιάδες ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα περιμένουν να ορίσεις εσύ την τιμή για να σου κάνουν την προσφορά τους! To Hotelicious είναι μια πρωτότυπη διαδικτυακή πλατφόρμα για την εξεύρεση ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Σε ετοιμότητα 3 C-130 για τους Έλληνες της Λιβύης - Μεταφορά Κινέζων με Ελληνικά πλοία στη Κρήτη

Σε ετοιμότητα παραμένουν όπως μας ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών 3 C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων απο τη Λιβύη. Το μόνο που περιμένουν οι Ελληνικές αρχές είναι να τους δοθεί άδεια προσγείωσης.

Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας: Nα συγχωνευτούν τα Γυμνάσια Κορυφής και Τρικάλων

 Σε καθημερινή εφημερίδα της Βέροιας υπάρχει δήλωση του διευθυντή δετεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού κ. Φλιτούρη για τις συγχωνεύσεις σχολείων ή καταργήσεις και τις προτάσεις που έκανε ήδη στο υπουργείο Παιδείας.

Παπανδρέου: « Η επιστροφή στην δραχμή θα ήταν αρχή του τέλους…»

Αυτό θα ήταν η αρχή του τέλους για την Ευρωζώνη», καθώς μία ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδας θα προκαλούσε ντόμινο αντιδράσεων στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός στα σενάρια περί επιστροφής στη δραχμή μιλώντας χθες στη γερμανική ενημερωτική εκπομπή «Tagesthemen».

Earth Day: Give Earth a Hand -Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Πλανήτη!

Tρεις τουρκικές φρεγάτες πάνε για Λιβύη

Tρείς τουρκικές φρεγάτες απέπλευσαν από το Ακσάζ με κατεύθυνση την Λιβύη για να συμμετάσχουν στη επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς Τούρκων πολιτών που βρίσκονται αποκομμένοι στη σπαρασσόμενη από τη βία Λιβύη.

Σκηνικό πολέμου τώρα στο κέντρο

Οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν αυτή τη στιγμή εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων στο κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές απαντούν με βόμβες μολότοφ. Τα επεισόδια στο κέντρο, δυστυχώς, άρχισαν…

Γιώργος Μαζωνάκης : Στιγμές που δε σε έχω!!

3,2 και πολύ της ήταν!!!

Από το κακό στο χειρότερο τα νούμερα τηλεθέασης του κυβερνητικού δελτίου της ΝΕΤ. Χθες πήγε ακόμα πιο κάτω. Μόλις που ξεπέρασε το 3% (3,2%), επιβεβαιώνοντας αυτούς που υποστηρίζουν ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο. Επί 30 λεπτά ρεπόρτερς και...
παρουσιάστρια έγλυφαν τον Παπανδρέου και την Μέρκελ. Ποιος νοήμων τηλεθεατής θα παρακολουθήσει αυτό το έκτρωμα ενημέρωσης;

OI ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ !!!

Rihanna : Το παρακανε στην γιορτη του ΝΒΑ

Η Rihanna είναι γνωστή για τις προκλητικές εμφανίσεις της καθώς επίσης και για τις τολμηρές επιλογές της στο ντύσιμο πάνω στη σκηνή, αλλά χτες το παράκανε σε μια “εξωφρενική” απόδοση, όπως χαρακτηρίστηκε στο κλείσιμο της σεζόν των All-Star NBA.

Γουστάρει Μέρκελ και το δείχνει!! - ΥΜΝΟΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!, ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ!!

Πρετεντέρης είναι αυτός. Πως να μην χρεωθεί το πιο σκληρό πρόσωπο του σύγχρονου Νεοφιλελευθερισμού; Σήμερα στο άρθρο του στα ΝΕΑ παρουσιάζει το σχέδιο Μέρκελ ως το μόνο αξιόπιστο σχέδιο για τη διάσωση της οικονομίας. Μας...

Μοντέστο: «Πως κάνουν έτσι»;

Κι εμείς είχαμε αδικηθεί από τη διαιτησία στο πρώτο ματς (2-1), αλλά δεν αντιδράσαμε με τέτοιο πολεμικό τρόπο», τόνισε ο Φρανσουά Μοντέστο, ενώ πρόσθεσε πως δεν είδε επίθεση σε παίκτες του ΠΑΟ.

Κατέλαβαν το γραφείο της Περιφέρειας στην Ημαθία

Eικοσιτετράωρη κατάληψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδης πραγματοποίησαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας οι τουριστικοί πράκτορες της Ημαθίας,.....

Έδιωξαν καλόγρια από μοναστήρι λόγω εθισμού στο facebook!!

Την πόρτα της εξόδου από το μοναστήρι είδε η Ισπανίδα καλόγρια Μαρία Χεσούς Γκαλάν.οποίους μιλούσε ολημερίς και ολονυχτίς..

Κ α ρ ν α β α λ ι κ ά !!!!

Οι χιμπατζήδες «θρηνούν» για το θάνατο αγαπημένων τους


Οι άνθρωποι φαίνεται πως δεν έχουν την αποκλειστικότητα στον θρήνο για τον θάνατο αγαπημένων προσώπων τους, καθώς Γερμανοί και Αμερικανοί επιστήμονες, έπειτα από μελέτες και βιντεοσκόπηση χιμπατζήδων στο φυσικό περιβάλλον τους, βρήκαν νέες ισχυρές ενδείξεις ότι και οι πιο στενοί «συγγενείς» μας θρηνούν, όταν χάσουν ένα παιδί τους.

Δεν φτάνουν τα τρόφιμα για τον πληθυσμό

Με τα Ηνωμένα Έθνη να προβλέπουν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα φτάσει το 2050 τα εννέα δισεκατομμύρια, εκπρόσωπός της οργάνωσης WWF, που μίλησε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης ισχυρίστηκε ότι....

Συγκλόνισε την Ελλάδα!

O εκπληκτικός ΠΑΟΚ… χόρευε στα χιόνια της Μόσχας, έριξε στο καναβάτσο την ΤΣΣΚΑ, αλλά η πόρνη μπάλα τού στέρησε την επική πρόκριση (1-1)!

Μουρίνιο: Είμαι πολύ εκνευρισμένος

"Έξω φρενών" εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το...
...ισόπαλο 1-1 με την Λυών για την φάση των "16" του Champions League.

Μέλος σε ΜΚΟ του Καντάφι ο Παπανδρέου!

Οι Μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) ανέκαθεν ήταν μια από τις αγαπημένες...ασχολίες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Θεσσαλονίκη: Διευθυντής Πολεοδομίας με καταθέσεις 27 εκ. ευρώ

Σύμφωνα με την ''Μακεδονία'' μετά από πλήθος καταγγελιών το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ερευνά την περιουσιακή κατάσταση τριών στελεχών των πολεοδομικών γραφείων της Θεσσαλονίκης ενώ...

Οδεύει προς το τέλος ο Θόδωρος Πάγκαλος…

Το τέλος της πολιτικής του θητείας με έμμεσο τρόπο ανακοίνωσε σε εκδήλωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν !!!!!

Επείγον έκκληση : Ένα μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια 0 αρνητικό για να σωθεί...Οι γονείς του πληρώνουν τα οδοιπορικά σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το ΠΑΝΤΟΥ!!! Το τηλέφωνο της μητέρας είναι 6937495494. Όπως ενημερώνουν το παιδί βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ΕΠΕΙΓΕΙ να βρεθούν αιμοπετάλια. Διαδώστε μήπως βρεθεί κάποιος να μπορεί να βοηθήσει.

" Δεν πληρώνω" και στην Ημαθία

Δεν πληρώνω" αποφάσισαν να πούνε και στην Ημαθία πολίτες που αντιδρούν στις συνεχώς αυξανόμενες τιμές των διοδίων...

Έσβηναν πρόστιμα με το «έτσι θέλω» - Εισαγγελική παρέμβαση για επίορκους επιθεωρητές

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, περισσότεροι από δέκα οικονομικοί επιθεωρητές διενήργησαν παρανόμως επανελέγχους σε επιχειρήσεις, ακυρώνοντας τα πρόστιμα που τους είχαν επιβληθεί.

Καντάφι: ”Θα καθαρίσω τη χώρα από σπίτι σε σπίτι”

Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι απείλησε σήμερα ότι θα καλέσει το λαό "να καθαρίσει τη Λιβύη πόρτα-πόρτα", εάν δεν υποχωρήσουν οι διαδηλωτές και δεν φύγουν από τους δρόμους.

Μεγάλη απεργία την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου: "Παραλύει" η χώρα

Παραλύει» αύριο η χώρα καθώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες, οι εκπαιδευτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι φαρμακοποιοί και οι νοσοκομειακοί γιατροί, με αφορμή και την 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.