Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τα λάθη που κάνουμε όταν τρώμε σε μία ταβέρνα

Ακόμα και τώρα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, ο Έλληνας δεν εγκαταλείπει την αγαπημένη του συνήθεια για μία έξοδο για φαγητό έξω. Μπορεί να μην το κάνει τόσο συχνά, αλλά οι παρέες πολλές φορές καταλήγουν για φαγητό κάπου σε ένα ταβερνάκι.

Η γελιογραφία της ημέρας

Μαριέλα Βακρά προς Τζούλια Αλεξανδράτου: "Εγώ μπορώ και καλύτερα"..!

Με αφορμή τις σπουδές της, στη νοσηλευτική Θεσσαλονίκης, η Μαριέλα κάνει καριέρα στο χώρο του modeling με πολλά εξώφυλλα-φωτογραφήσεις στο Playboy, Max κλπ.
Από χθες η Μαριέλα, όπως μας αναφέρει, έψαχνε μανιωδώς να δει το νέο dvd της Τζούλιας όπου και έμεινε άναυδη καθώς την θεώρησε για ακόμα μία φορά “ξενέρωτη και φθηνή”.
Εντύπωση προκάλεσε στο γνωστό μοντέλο, τα περιττά κιλά και η κυτταρίτιδα της Τζούλιας, στο εν λόγω dvd.

Η Μαριέλα τονίζει χαρακτηριστικά ότι, η ίδια στη θέση της θα το έκανε πολύ .....

Μην φοβάσαι τον δημόσιο υπάλληλο! Προετοιμάσου!

Η γραφειοκρατία είναι παντού τελικά η ίδια! Η μόνη λύση; Σωστή προετοιμασία και να σκεφτείς την επόμενη κίνηση του τέρατος της γραφειοκρατίας και των όσων θα ζητήσει ο κλασικός δημόσιος υπάλληλος.
Το βίντεο που ακολουθεί προβλήθηκε στο Jameson Notodo Filmfest και ο δημιουργός αποφάσισε να  σπάσει τα νεύρα στους δημοσίους υπαλλήλους και να δώσει μία "γροθιά" στην γραφειοκρατία.ΚΟΡΥΦΑΙΟ VIDEO! ΚΛΙΚ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Προσλήψεις 9.387 πυροσβεστών και 3.588 στην υγεία

Δύο νέες προκηρύξεις για 9.387 προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα ετοιμάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η προκήρυξη για 5.387 εποχικούς πυροσβέστες θα εκδοθεί άμεσα, ενώ θα ακολουθήσει άλλη για 4.000 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, που αποτελούν τη νέα κατηγορία προσωπικού του Σώματος.

Ο δάσκαλος και ο μαθητής που μας συγκίνησαν

Τα περισσότερα παιδιά πιθανότατα το βλέπουν ως ευκαιρία για να χαθούν ώρες μαθημάτων στις πρόβες ή για παιχνίδι. Για τον συγκεκριμένο μαθητή, όμως, ήταν όνειρο ζωής.

Ο Πάνος Κιάμος.......τα σπάει!!!

"Χωρίς Τζιμπρίλ, είναι για… Β΄ Εθνική"!

"Χωρίς Τζιμπρίλ, είναι για… Β΄ Εθνική"!
Απογοητευμένοι, αλλά και εξοργισμένοι ήταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την εικόνα της ομάδας στις Σέρρες και την ήττα από τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό.

Γινόμαστε όλοι αυτόματα δωρητές οργάνων!!


Ανάσα στο πρόβλημα της δωρεάς οργάνων επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Υγείας, το οποίο προωθεί νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο ο καθένας από εμάς θα είναι δότης, εκτός και αν δηλώσει εγγράφως ότι δεν το επιθυμεί.

Κιλκίς: Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μπροστά στα μάτια των μαθητών του!

Απίστευτο γεγονός για ασήμαντη αφορμή: ο θύτης οδηγός, πάρκαρε σαν 'ινδιάνος' το αυτοκίνητό του πάνω στη διάβαση πεζών. Η σχολική τροχονόμος του έκανε παρατήρηση να φύγει επειδή εμπόδιζε την διέλευση των μαθητών. Ο Θύτης οδηγός-'ινδιάνος', αρνήθηκε να μετακινήσει το όχημά του. Γονείς μαζί με τον διευθυντή του σχολείου, μετά από έντονες διαμαρτυρίες τον......

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μπορεί στην Ελλάδα οι πωλήσεις εξοχικών να έχουν παγώσει λόγω της κρίσης, στην Τουρκία όμως η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Και αυτό γιατί πολλαπλασιάζονται οι Έλληνες που αγοράζουν σπίτια στη γειτονική χώρα και ιδίως στις περιοχές της Αττάλειας και στη Αλικαρνασσό.Κατά την τουρκική υπηρεσία..

Κύριε Γιαννακόπουλε....!! να χαίρεσαι το βλαστάρι σου!!

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η απάθεια των μεγάλων media group, τα οποία αγνόησαν τους τραμπουκισμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο gazzetta. Ούτε φυσικά ότι ο ίδιος διέφυγε του Αυτοφώρου. Αυτή είναι η Ελλάδα…

Το "πάρτι" σπατάλης στο Δημόσιο συνεχίζεται!

Από τη μία η κυβέρνηση να επιχειρεί με κεντρικές αποφάσεις να προωθήσει σχέδια διαρθρωτικών αλλαγών με στόχο την αύξηση εσόδων και τη μείωση των δαπανών και οι πολίτες να βλέπουν μέτρα να διαδέχονται τα… μέτρα και από την άλλη οι υφιστάμενοι κρατικοί λειτουργοί να ακυρώνουν την όποια επιχείρηση δραστικών αλλαγών.