Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Το μελαχρινό δέρμα προφυλάσσει από την καρκινογένεση

Τι σχέση μπορεί να έχει η βιταμίνη D με το χρώμα του δέρματος; Φαίνεται ότι τα σκουρόχρωμα άτομα έχουν έλλειψη αυτής της βιταμίνης, γιατί το χρώμα του δέρματός τους μπορεί μεν να τους προστατεύει από την καρκινογένεση, αλλά από την άλλη εμποδίζει τη σύνθεση της βιταμίνης D.

ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ....

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?????

Κατακόρυφη πτώση στις πωλήσεις αυτοκινήτων το πρώτο τρίμηνο του 2011

Κατά 54,3% μειώθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτου τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Συνολικά δε, το πρώτο τρίμηνο του 2011, η πτώση φτάνει το 54,4%.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!

ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ:

Οι μαθητές της Ημαθίας ‘‘ανασκουμπώνονται’’ για το Δέλτα

Με πρωτοβουλία του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας, και με τη στήριξη του Δήμου Αλεξάνδρειας, τρία σχολεία της Ημαθίας, περίπου εκατό μαθητές και μαθήτριες, θα συμμετάσχουν στην εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών «Μία μέρα για το Δέλτα», που διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα και ο Δήμος Δέλτα.

«Είστε ψεύτες και ένοχοι!»

«Είστε ψεύτες και ένοχοι!»Ένοχοι είναι σύμφωνα με τον εισαγγελέα οι Θάνου, Κέντερης και Τζέκος, αλλά και όλοι οι γιατροί που σχετίζονται με τα γεγονότα του σκηνοθετημένου (όπως το χαρακτήρισε) ατυχήματος.

ΤΟ PESTONEO ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΟ SEXY ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;;;;;;

Η Google αποκαλύπτει το ελληνικό Διαδίκτυο - Το τσουνάμι και η Τζούλια!!

Ενδιαφέροντα στατιστικά για τη χρήση του διαδικτύου στην Ελλάδα δημοσίευσε η Google Greece, στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποίησε για το Adsense πριν από μερικές μέρες στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία περιλαμβάνουν τα εξής:

Γίνε τηλεστάρ από το PC σου!

Ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθµός, από το σπίτι σας κατευθείαν στο Internet. Τηλεοπτικά σόου σε απευθείας µετάδοση, µε εκατοντάδες ή και χιλιάδες τηλεθεατές. Και όλα αυτά µε ελάχιστο κόστος. Ακούγεται σαν σενάριο επιστηµονικής φαντασίας. Και όµως.....

Μπουλέντ Αρίντς: Προκλητικές δηλώσεις για τους Έλληνες ζητιάνους - ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Έντονες οι αντιδράσεις μετά από τις δηλώσεις του τούρκου αντιπροέδρου Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος δήλωσε ότι πολύ σύντοµα η Ελλάδα θα ζητιανεύει.

Απίστευτες σκήνες από την προετοιμασία παρέλασης στη Κίνα

Μία σειρά απίστευτων σκηνών από την προετοιμασία των κινεζικών στρατευμάτων για την παρέλαση της 60ής επετείου της ίδρυσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας τον Οκτώβριο του 2009.
 

Πρόσκληση προς τους νέους αγρότες του Δήμου Αλεξάνδρειας σε ενημερωτική εκδήλωση για το "Agropolis" (Τετάρτη 6 Απριλίου, ώρα 20:00)

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και η Ένωση Νέων Αγροτών Ημαθίας προσκαλούν τους Νέους Αγρότες του Δήμου Αλεξάνδρειας σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Agropolis», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 και ώρα 20:00 στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας (Ισόγειο, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Έξαλλη με συνεργάτιδα της η Μενεγάκη λόγω Λάτσιου


Η παρουσιάστρια δεν άντεξε τα σχόλια της Αρσένη για το Γιάννη Λάτσιο και όταν ειδικά άκουσε τη νεαρή να αναφέρει για τον πρώην σύζυγο της πως διακρίνεται για τις ερωτικές και σεξουαλικές του ατάκες λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκείνος είναι μονίμως έτσι,.......

Ο Λιάπης δεν είναι ο "γαλάζιος" βουλευτής με τα 178 εκατ. ευρώ

Στη Δικαιοσύνη δηλώνει ότι θα καταφύγει ο Μ. Λιάπης, κατά όσων τον κατονομάζουν ως τον πρώην υπουργό που έχει καταθέσεις 178 εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό.