Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Τρώγονται» για το Υπουργείο Οικονομικών;

Λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν αυτή την εξέλιξη. Δύο πρωτοκλασάτοι Υπουργοί θα «σφάζονταν» για το ποιος θα αναλάβει το Υπουργείο Οικονομικών… Κατά βάση ο ένας «καίγεται»… Ο άλλος απλά περιμένει…

ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Mετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σχετικά με το νέο Σχολικό χάρτη και τις συνενώσεις-ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά 2011-2012, που προβλέπει μεταξύ άλλων τη συγχώνευση του Γυμνασίου Τρικάλων και του Γυμνασίου Κορυφής, ο δήμος Αλεξάνδρειας συγκαλεί ευρεία σύσκεψη τοπικών φορέων στο δημοτικό κατάστημα Τρικάλων, αύριο Τρίτη και..ώρα 8 μμ.

Bέροια:Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Άλεξ

Με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον παππού των δύο ελληνόπουλων, που εμπλέκονταν στην υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου Άλεξ από τη Βέροια, τον Φεβρουάριο του 2006.

Thess Bonus Card - Εκπτώσεις όλο το χρόνο!!

Η εικονοκάρτα που δίνει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και πόντους επιβράβευσης έρχεται τώρα στο κινητό σας για να αλλάξει τον τρόπο που κάνετε τις αγορές σας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και προσφέρει στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας, την πρώτη εκπτωτική loyalty «εικονοκάρτα», τη Thess Bonus Card.


Η συνταγή της ημέρας: Τυρόπιτα Μετσόβου

Υλικά


½ κιλό φύλλο κρούστας
500 γρ. μανιτάρια (λευκομανίταρα, πορτομπέλο)........

Μειώστε την πίεση σας φυσικά!

Σας ανέβηκε η πίεση; Yπάρχουν πολλοί και έξυπνοι τρόποι για να τη φέρετε σε φυσιολογικά επίπεδα, χωρίς φάρμακα, απλά ανατρέχοντας στα προϊόντα της φύσης!

Κλίση 25 εκ. του άξονα του κόσμου και μετατόπιση της Ιαπωνίας 2,4 μέτρα!!

Ο σεισμός που έπληξε την Ιαπωνία, την Παρασκευή ήταν τόσο ισχυρή που έπληξε  στην πραγματικότητα το σύνολο του πλανήτη αφού ο άξονας της Γής μετακινήθηκε κατά 25 ολόκληρα εκατοστά, λένε οι ειδικοί.

Ήρθαν οι σεισμολόγοι!!

Επεισόδιο Πάντελιτς με Σέρβους!

Στις εξέδρες της Τούμπας, εκτός από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, βρέθηκαν και Σέρβοι οπαδοί της Παρτιζάν, οι οποίοι τον έβρισαν μετά το τέλος του αγώνα στα σερβικά, καθώς ο Πάντελιτς αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα.

Δίνει 20 αλεξίσφαιρα στον Παπουτσή

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή θα επισκεφτεί στις 11:00 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου να του παραδώσει συμβολικά 20 αλεξίσφαιρα γιλέκα, επιπέδου 3Α, για τις ανάγκες του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Oι αλλάγες στα Σχολεία της Ημαθίας

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι πολυαναμενόμενες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, αλλά και "υποβιβασμοί". Είναι βέβαιο ότι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα φέρει έντονες διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις γονιών και μαθητών. Δείτε όλες τις αλλαγές στους πίνακες που ακολουθούν

Οι βρώμικες και οι ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης

Το Λονδίνο είναι η πιο βρώμικη και η πιο ακριβή πόλη της Ευρώπης,ενώ οι Βρυξέλλες είναι η πιο πληκτική και το Παρίσι η καλύτερη για τα ψώνια και για την κουζίνα του, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor.

Διακόπτει προσωρινά την παραγωγή η Toyota

Η αυτοκινητοβιομηχανία Toyota ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να διακόψει την παραγωγή της στην Ιαπωνία τουλάχιστον ως της 16 Μαρτίου, μετά τον καταστροφικό σεισμό της Παρασκευής.

Βρέθηκε η Χαμένη Ατλαντίδα;

Τη θέση όπου βρισκόταν η θρυλική Ατλαντίδα, η οποία υπήρξε και αυτή «θύμα» ενός τσουνάμι, υποστηρίζει ότι εντόπισε ομάδα Αμερικανών ερευνητών.

ΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Κτηνοτρόφος, 66 ετών από το Δορίσκο Φερών έλυσε τις διαφορές του με τον 48χρονο συγχωριανό του πυροβολώντας τον και τραυματίζοντας τον θανάσιμα σήμερα το απόγευμα στο μαντρί του. Κτηνοτρόφος, 66 ετών από το Δορίσκο Φερών έλυσε τις διαφορές...

Μώραλης: «Εκπομπές θα έκαναν αν κερδίζαμε τέτοιο πέναλτι!»

O εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι το πέναλτι ήταν αποτέλεσμα όλου αυτού του αρνητικού κλίματος και του φόβου που νοιώθουν πλέον οι διαιτητές:

”Έφυγε” από τη ζωή ο Μανόλης Ρασούλης

"Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο μεγάλος Κρητικός καλλιτέχνης, Μανόλης Ρασούλης.

Ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του συντάκτη του e-mail της χρεοκοπίας

Eίχε αποστείλει στις διοικήσεις μεγάλων εμπορικών τραπεζών ένα ανώνυμο e-mail, στο οποίο υπό την επίκληση μάλιστα υψηλά ιστάμενων πηγών, προοιώνιζε την χρεοκοπία της οικονομίας την 25η Μαρτίου και τη επιστροφή της χώρας στη δραχμή.

Ανοιξιάτικος καιρός όλη την εβδομάδα

Καλός αναμένεται ο καιρός της εβδομάδας με διαλλείματα περιορισμένης συννεφιάς και τοπικών βροχοπτώσεων , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε λογικά για την εποχή επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Νέος πυρηνικός εφιάλτης στην Ιαπωνία – Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών

Ο μετασεισμός των 6,2 Ρίχτερ που έγινε το πρωί στην βόρειο ανατολική Ιαπωνία προκάλεσε νέα έκρηξη σε αντιδραστήρα του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα.