Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Comeback από τον Mat Le Blanc

O Joy από τα «Φιλαράκια» ξανά στην τηλεόραση

Εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια απείχε από τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δρώμενα, καθώς επικεντρώθηκε εξ ολοκλήρου στην κόρη του, η οποία αντιμετώπισε....

Καταυλισμός μεταναστών σε παρατημένα αυτοκίνητα

ΔΕΙΤΕ: Διαμαρτύρονται για την κατάσταση οι κάτοικοι

Σε καταφύγιο μεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων έχουν μετατραπεί τα δεκάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται εντός και εκτός ....

Άστραψε και βρόντηξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφερόμενος στην τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τις τελευταίες ημέρες ο τομέας των αερομεταφορών στη Ρωσία, εξαιτίας των έντονων χιονοπτώσεων. Ο πρωθυπουργός της χώρας επέκρινε την εργασία των υπηρεσιών που είναι υπεύθυνες για την ομαλή λειτουργία των ρωσικών αεροδρομίων, ζητώντας τους ούτε λίγο, ούτε πολύ να «σταματήσουν να γκρινιάζουν και να δουλεύουν"».«Έπρεπε οι υπεύθυνοι να ήταν από την αρχή στη θέση τους αντί να αρχίσουν να.....

Μητροπολίτης εναντίον Δημοτικού Συμβούλου! - ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!

Άστραψε και βρόντηξε ο κατά δήλωση του «τρελός παπάς» Μητροπολίτης Γόρτυνος, Ιερεμίας, όταν άκουσε τη δήλωση εκπροσώπου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση»......
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πιο Φτωχό το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!!

Η απόφαση της Λάρισας να αφήσει τον γκολκίπερ Βιέρα να φύγει κάνει από σήμερα πιο φτωχές τις ελληνικές εξέδρες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ρωσία ετοιμάζει πλήρη κάλυψη του πλανήτη με γρήγορο internet μέσω δικτύου δορυφόρων

Το υπό σχεδιασμό πρόγραμμα Kosmonet, θα δημιουργήσει ένα δίκτυο γρήγορου internet με backbone στο διάστημα. Το σύστημα θα δώσει προτεραιότητα στην πλοήγηση αεροσκαφών, δορυφόρων και άλλων καθοδηγούμενων αντικειμένων.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γέννησε στην τουαλέτα αεροδρομίου και πέταξε το μωρό !!!!

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι γυναίκα γέννησε μόνη της σε τουαλέτα του αεροδρομίου του Ντουμπάι και εν συνεχεία πέταξε το νεογέννητο αγγελούδι στα σκουπίδια αναχωρώντας προς άγνωστη κατεύθυνση με το πρώτο αεροπλάνο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Kαλό σεξ δεν σημαίνει "Μαραθώνιος"!!!

Έναν από τους πιο παρεξηγημένους μύθους για το σεξ, καταρρίπτουν οι σεξολόγοι της αμερικανικής Εταιρείας Σεξοθεραπείας και Έρευνας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Κλάρκσον δοκιμάζει το audi r8 με ξανθιά στο δεξί μπάκετ! Απολαύστε το ...

Τα καινούρια επεισόδια στο pesto....


ΚΛΙΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ VIDEO


Ιωακείμ Φωκάς: Τέλεια !!

Kατερίνη: Xριστουγεννιάτικη Ποδηλατάδα!

Άκρως εορταστική ατμόσφαιρα επικρατεί αυτές τις ημέρες στην πόλη της Κατερίνης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEO-NTΡΟΠΗ: "ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ" ΑΠ΄ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!-Aστυνομικοί ξυλοκόπησαν 20χρονο ανάπηρο στη Βρετανία

Εικόνες ντροπής έρχονται στη δημοσιότητα προκαλώντας έντονες αντιδράσεις για την άσκηση βίας εις βάρος 20χρονου ανάπηρου νεαρού στη Βρετανία κατά τη διάρκεια των φοιτητικών αντιδράσεων τον περασμένο μήνα για τις αλλαγές στα δίδακτρα των πανεπιστημίων.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ερνέστο αποφασίζει!

Αρέσει στο Ολυμπιακό ο Μοργκάν Αμαλφιτανό και είναι στο χέρι του Βαλβέρδε...
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΨΗ: Αγένεια, μία ειλικρινής συμπεριφορά

Πόσο μπορεί, αλήθεια, να αυξήθηκε ο πληθυσμός της χώρας μας από πέρυσι τα Χριστούγεννα; Βάσει των στατιστικών πρωτοαντίκρισαν το σκληρό ελληνικό φως  πολύ λίγες χιλιάδες νεογέννητα. Οι αλλοδαποί στο θέμα μας δεν μετράνε, άρα οι ενήλικοι είμαστε πάνω – κάτω οι ίδιοι. Ούτε οι έφηβοι που έκλεισαν τα 18 επηρεάζουν το σύνολο, γιατί έχουν ούτως ή άλλως το ακαταλόγιστο. Η όποια αγαρμποσύνη τους μπορεί να οφείλεται σε αμέλεια αφηρημάδα ή στον διαρκή τους, ορισμένες φορές δικαιολογημένο, θυμό. ‘Όχι σε άγνοια. Ένα μεγάλο, όμως, ποσοστό εξ΄ ημών των υπολοίπων το 2010 έδωσε και συνεχίζει να δίνει ρεσιτάλ. Στους δρόμους, στα καφέ, στο μετρό, στα ασανσέρ, στις ουρές, στην οδήγηση.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πιλότος αναφέρει επισήμως ΑΤΙΑ!

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair, επιβεβαίωσε ότι στις 22 Δεκεμβρίου ο πιλότος της πτήσης FR1397 ανέφερε ένα ΑΤΙΑ στην αρμόδια πολιτική αεροπορία, αφού οι επιβάτες της πτήσης είχαν τραβήξει συνταρακτικές φωτογραφίες μέσα από το αεροσκάφος περίπου 200 χιλιόμετρα απο το Όσλο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτό είναι Παρκάρισμα!!!!!

Οριστικό τέλος για τα δωρεάν βιβλία στα σχολεία - ΕΛΛΑΔΑ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!!!!

Σαρωτικές αλλαγές στην εκπαίδευση επιφέρει η κυβέρνηση, με κυρίαρχο στόχο να εξοικονομηθούν περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, στο πλαίσιο, βεβαίως, της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που ορίζει το μνημόνιο της τρόικας.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κορίτσιαααα!!! ο Σάκης έχασε το δρόμο!


Έκπληκτοι έμειναν πριν από λίγες ημέρες οι υπάλληλοι εταιρίας οδικής βοήθειας, όταν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο Σάκης Ρουβάς ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Λουκέτο" στο VETO του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!

Νέο σοκ στο χώρο των media με την αιφνίδια ανακοινωση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με την οποία κλείνει την μόλις 14 μηνών εφημερίδα Veto.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόστιμα - φωτιά για 40 παράνομες χωματερές στην Κεντρική Μακεδονία

Σαράντα Χώροι Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) παραμένουν ενεργοί στην κεντρική Μακεδονία και οι οικείοι δήμοι θα πρέπει να προετοιμάζονται για τα «τσουχτερά» ευρωπαϊκά πρόστιμα, καθώς έληξε και η τελευταία προθεσμία για το κλείσιμο και την αποκατάστασή τους.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έπεσε από τον 3ο όροφο με ένα αρκουδάκι αγκαλιά

Συνολικά δύο απόπειρες αυτοκτονίας καταγράφονται σήμερα στην Πάτρα.Μια 33χρονη κοπέλα το πρωί , προσπάθησε να βάλλει τέλος στην ζωή της πέφτοντας μαζί με ένα αρκουδάκι από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας ,ενώ το μεσημέρι, άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα, στην οδό Ζαΐμη, απειλούσε να πέσει στο κενό.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρε τους ντιντίδες.....έχουν πέραση!!!

Σεπτέμβριος του 2009. Ο Θόδωρος Πάγκαλος τοποθετείται επί της πρότασης Τσίπρα ότι για να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να κινηθεί αριστερότερα:
«Δεν δέχομαι επαρχιώτικες κουτοπονηριές από ντιντήδες των Βορείων Προαστίων» απαντά.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπομπή του BBC προσέβαλε τους μουσουλμάνους

Ο Jeremy Clarkson και η παρέα της δημοφιλούς εκπομπής «Top Gear» του BBC ήταν η αιτία για να ξεσπάσουν σε διαμαρτυρίες οι μουσουλμάνοι της Βρετανίας.Η εκπομπή που προβλήθηκε την Κυριακή είχε σαν θέμα έναν αγώνα αυτοκινήτων στην έρημο της Συρίας.Ο Clarkson και ο Richard Hammond αποφάσισαν να φορέσουν «niqabs», μια παραλλαγή της γνωστής μας «μπούργκα», για να καμουφλαριστούν.Με το αστείο τους όμως, δεν γέλασαν οι μουσουλμάνοι ....

Πρόστιμα και σε όσους αγοράζουν μαϊμού προϊόντα.....

Μέχρι στιγμής ξέραμε πως  αυτούς που «κυνηγούσε» η δημοτική αστυνομία είναι οι πλανόδιοι… Τώρα όμως που η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί, πρόστιμα θα επιβάλλονται και σε όσους αγοράζουν προϊόντα μαϊμού στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον! Τους σχετικούς ελέγχους θα κάνει η δημοτική αστυνομία σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ.Αιτία της απόφασης αυτής ήταν η έξαρση του παραεμπορίου, ειδικά τις ημέρες των εορτών.....

Μαύρα μαντάτα για Καραγκούνη-Ζιλμπέρτο

Ο Φερέιρα έχει τους αρχηγούς στη λίστα των αποδεσμεύσεων

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συμπεριέλαβε οριστικά στη μαύρη λίστα του, τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γιώργο Καραγκούνη.Ο προπονητής του τριφυλλιού, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα» δεν επιθυμεί τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο και η περίπτωση του είναι πιο εύκολη από του «Κάρα», καθώς το συμβόλαιό του λήγει .....

Καλή χρονιά με μιούζικαλ!

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης πρωτοπορεί

Με τις πιο γνωστές μελωδίες από διάσημα και αγαπημένα μιούζικαλ όπως τα West Side Story, Porgy and Bess, My fair Lady, The sound of music, Les Miserables, Annie, The Phantom of the Opera κ.ά. θα υποδεχτεί η Κρατική Ορχήστρα της Θεσσαλονίκης τη νέα χρονιά.Η πρωτοχρονιάτικη συναυλία θα γίνει το Σάββατο 1 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής υπό....

«Παγωμένη» διαμαρτυρία για την κλιματική αλλαγή

Από κάτοχο ρεκόρ Γκίνες

Μία θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες έχει εξασφαλίσει ο 51χρονος Ολλανδός Βιμ Χοφ, καθώς κατάφερε να κολυμπήσει για περισσότερη ώρα από οποιονδήποτε άλλο κάτω από τον πάγο.Το κατόρθωμά του αυτό χρησιμοποιεί ο Χοφ με στόχο να αφυπνίσει τον κόσμο στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.
Στη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από εκδήλωση που διοργανώθηκε.....

Όχι σεξ πριν το γάμο! - ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Τα ζευγάρια που αποφεύγουν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις πριν το γάμο, έχουν τελικά μια πιο σταθερή και ευτυχισμένη σχέση, αλλά και καλύτερη σεξουαλική επαφή. Αυτό υποστηρίζει μια νέα αμερικανική έρευνα επικροτώντας τις πατροπαράδοτες αντιλήψεις που ο... περισσότερος κόσμος θεωρεί πλέον ξεπερασμένες.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΒΙΝΤΕΟ

Έκανε εντριβές με … κοκαΐνη!

Μέσα σε συσκευασίες με ειδική κρέμα …εντριβών για το κρυολόγημα έκρυβε ένας 35χρονος οδηγός φορτηγού ποσότητες ναρκωτικών!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To "Xέρι της Ελπίδας" έγινε 11 ετών !!

Κι αν οι μέρες μας είναι γεμάτες δυσάρεστες ειδήσεις, φοβίες, ανασφάλεια και μελαγχολία, να θυμάστε πάντα πως η ζωή έχει το δικό της κώδικα, το δικό της δρόμο. Και υπάρχουν στιγμές που μας γεμίζουν αισιοδοξία, χαρά κι ελπίδα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tρισέ μαίνομενος κατά της Γερμανογαλλίκης συμμαχίας!!

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal, να προειδοποίησε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις 18 Οκτωβρίου στο Λουξεμβούργο, ότι οι προτάσεις της Γερμανίας και της Γαλλίας για το νέο μηχανισμό σταθερότητας θα καταστρέψουν το ευρώ.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Μαύρες" γιορτές για τους Υπουργούς!! - ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ !!!

«Μαύρες γιορτές» περνούν στην κυβέρνηση οι υπουργοί με τη σκέψη και το βλέμμα στραμμένο στις δύσκολες 90 ημέρες που έρχονται.‘Ολοι αγωνιούν για το αν θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους που έχει θέσει η Τρόικα και το κυριότερο, εφόσον τα νομοσχέδια περάσουν, αν θα καταφέρουν τελικά να υλοποιηθούν και να φέρουν τα ποθητά αποτελέσματα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο Υπουργείο Εσωτερικών μετακομίζει ο Γιώργος Παπανδρέου! - ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ"!!

Στον έκτο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, στη Βασιλίσσης Σοφίας, μετακομίζει το γραφείο του πρωθυπουργού.Ήδη όλα είναι έτοιμα για τη μεταστέγαση, καθώς τα γραφεία στον συγκεκριμένο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών έχουν αδειάσει και περιμένουν την εγκατάσταση του γραφείου του πρωθυπουργού, το οποίο θα έχει πλεονεκτική θέα στον Εθνικό Κήπο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καιρός...

Νεφώσεις στα ανατολικά και στο Αιγαίο με λίγες βροχές ή χιονόνερο κατά τόπους, καταιγίδες κυρίως στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και παγετό στη Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα......!!!!

1890: Η 7η ίλη ιππικού των ΗΠΑ σκοτώνει 400 άνδρες και γυναικόπαιδα στην τοποθεσία Wounded Knee Creek. Είναι η τελευταία μεγάλη μάχη Ινδιάνων και αμερικανικών δυνάμεων.
1902: Συλλαμβάνεται ο φοιτητής Δημήτριος Κόκκινος ως δράστης παραχάραξης γραμματοσήμων, τα οποία κυκλοφορούν στην Αθήνα και την επαρχία.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δείτε το βίντεο με τα μαθήματα ποδοσφαίρου του Kun Aguero στο γιο του

Ως γιος του Kun Aguero και εγγονός του Diego Maradona, ο μικρός Benjamin Aguero έχει έμφυτο ταλέντο στο ποδόσφαιρο...το οποίο ο πατέρας του φροντίζει να καλλιεργεί από τώρα, έστω και αν ο καρπός της σχέσης του με την Giannina Maradona δεν είναι ούτε καν 2 ετών…
Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός «ανέβασε» στην προσωπική του ιστοσελίδα ένα βίντεο γυρισμένο στο σπίτι τους, που τον δείχνει να .....