Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

VIDEO:Χώρεσαν 26 άνθρωποι μέσα σε ένα Mini!

Στα αυτοκίνητα χωρούν να καθίσουν συνήθως 4-5, άντε το πολύ, 7 άτομα.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Τα ελληνικά νησιά αντάλλαγμα για τα δάνεια, λένε οι Γερμανοί!

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα, προκειμένου να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών, θα πρέπει, ως αντάλλαγμα για τα δάνεια που λαμβάνει, να υποθηκεύσει περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου -όπως τα... ελληνικά νησιά- διατυπώνει, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου IWH, Ούλριχ Μπλουμ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μαγνησία: Έπεσε σε χαράδρα και έμεινε εγκλωβισμένος για 27 ώρες!

Μια πρωτοφανή περιπέτεια έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα είχε ένας 35χρονος οδηγός στην Μαγνησία. Ο άνδρας, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, βγήκε από το δρόμο σε ένα σημείο που έχει στροφή αλλά όχι και προστατευτικές μπάρες, βρέθηκε στο κενό και κατέληξε σε χαράδρα βάθους περίπου 50 μέτρων, στην περιοχή της Αλυκόπετρας, στην Μαγνησία. 

Υπουργός θα... καρφώνει υπουργό; - Παρουσίαση στα αγγλικά από τον πρωθυπουργό

'Εντυπα ερωτηματολόγια μοίρασε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του και τους ζήτησε να αξιολογούν τα πιλοτικά προγράμματα που παρουσιάζουν οι συνάδελφοί τους στο υπουργικό συμβούλιο!

Απορριμματοφόρα του στρατού στη Θεσσαλονίκη - AΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ "ΓΙΟΚ" ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!

Τέσσερα στρατιωτικά φορτηγά μεγάλου κυβισμού, βγήκαν χτες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, για να βοηθήσουν στην αποκομιδή των σκουπιδιών.
 

Λεηλατούν τα σκηνικά από «Το Νησί»

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας, Βαγγέλης Μαυρικάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Εσείς το ξέρατε;

Πώς θα κάνετε το παιδί σας ιδιοφυΐα

Ένα από τα χαρίσματα που ευχόμαστε όλοι να αναπτύξει το παιδί μας μεγαλώνοντας είναι η εξυπνάδα. Θα ρωτήσετε εύλογα «η εξυπνάδα είναι κληρονομική ή καλλιεργείται στο σωστό περιβάλλον;».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ντιέγκο Αρίας: «Ηola PAOK»

Ο Ντιέγο Αρίας μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του ΠΑΟΚ λέγοντας αρχικά:

Άρειος Πάγος για διαμάχη Τατιάνας- Κούλογλου

Τα δικαστήρια μπορούν να επιδικάζουν ως χρηματική ικανοποίηση για προσβολή της τιμής και της υπόληψης μέσω τηλεοπτικών σταθμών μικρότερο ποσό από αυτό των 295.000 ευρώ (100 εκατ. δρχ.) που είναι το ελάχιστο προβλεπόμενο όριο.

Siemens: Ποιοί έχουν ευθύνες όπως πρότειναν τα κόμματα

Τη Δευτέρα θα κατατεθεί τελικά στην Ολομέλεια της Βουλής το ογκώδες πόρισμα στο οποίο αποφεύγεται η αναφορά σε συγκεκριμένα αδικήματα που θα μπορούσαν να αποδοθούν στους υπό έρευνα πρώην υπουργούς.

Πήδηξε από το μπαλκόνι 3ου ορόφου για να γλιτώσει από τον σύζυγο της ερωμένης του!


Έχουμε ακούσει κατά καιρούς για ερωτικές παράνομες εξωσυζυγικές ιστορίες που καταφέρνουν να βάλουν λίγο αλάτι στην καθημερινή ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού. Τι γίνεται όμως όταν η έκβαση αυτών των περιπετειών δεν είναι και τόσο ομαλή;;