Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

«Από τον ΠΑΟΚ, δεν χάνω»!

Ο Κροάτης Τσέζαρεκ δίνει το σύνθημα

Λίγες μόλις ώρες πριν το «ντέρμπι του Βορρά» και ο επιθετικός του Άρη Ντάνιελ Τσέζαρεκ, δίνει το σύνθημα για νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ!
Μιλώντας στο
sport-fm.gr, ο Κροάτης υπενθυμίζει την καλή παράδοση που έχει κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», τονίζει την… ανάγκη της ομάδας του να πάρει το «τρίποντο» στο σημερινό ντέρμπι και εξηγεί γιατί γουστάρει να....

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ
Χιλιαδες Ελληνες διαδηλωσαν και απεδωσαν φορο τιμης στους πεσοντες.

Στη Λα Κορούνια ο Χαβίτο;

Στη Λα Κορούνια αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Φρανσίσκο Χαβίτο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca». Βάσει αυτού, οι δυο πλευρές φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με τους Γαλιθιάνους να αποκτούν από τον Γενάρη τον παίκτη, δίνοντας κάποιο ποσό....

Απαλλαγείτε από τις κρίσεις πανικού

Είναι γεγονός, 4 στα 100 άτομα ζουν την τρομακτική εμπειρία των κρίσεων πανικού. Οι περισσότεροι από αυτούς τείνουν να αποδίδουν τα συμπτώματα αυτά σε οργανικά αίτια. Οι επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων αυτών είναι πολλές και έντονες.

Ανατρέπεται η δίκη για την δολοφονία Σεργιανόπουλου

Επαναλαμβάνεται σε μηδενική βάση η δίκη για την δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου. Ο 33χρονος Γεωργιανός δολοφόνος θα καθίσει και πάλι στο σκαμνί για την πράξη του, η οποία προκάλεσε σοκ και θλίψη σε όλο το πανελλήνιο.

Αιματηρή μετωπική τρένων στη Γερμανία

Η σύγκρουση ενός φορτηγού τρένου με επιβατικό συρμό αργά το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή στο βορειοανατολικό τμήμα της Γερμανίας στοίχισε τη ζωή δέκα ανθρώπων, ενώ άλλοι 33 ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι, σύμφωνα με δηλώσεις πυροσβεστών και αστυνομικών.

Πρέβεζα:Αρχιφύλακας πιάστηκε με κοκαΐνη

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας αρχιφύλακας, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

H Aίγυπτος φλέγεται!!


Ενώ το Κάιρο και άλλες μεγάλες πόλεις της Αιγύπτου φλέγονται στην κυριολεξία από εξαγριωμένους πολίτες που συγκρούονται με την Αστυνομία (και σε κάποιες περιπτώσεις με το στρατό), ο Χ. Μουμπάρακ σκέφτεται ........

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:Αφοπλιστικά ειλικρινής στο MEGA ο Α.Λοβέρδος για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Με ειλικρίνεια αναφέρθηκε στο θέμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή "ΜEGA Σαββατοκύριακο".
Μάθετε λοιπόν πως ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν ίσχυε έως τώρα κανονικά, το όλο εγχείρημα λειτουργούσε πιλοτικά στον ΟΑΕΕ.Ο Υπουργός διαβεβαίωσε πως θα δώσει μάχη για να δωθεί το έργο, μέσω διεθνούς διαγωνισμού, σε κοινοπραξία εταιρίων που θα το ολοκληρώσει όπως προβλέπεται σε τουλάχιστον 2 ΧΡΟΝΙΑ!!Εμείς συμπληρώνουμε κύριε Υπουργέ την γνωστή παροιμία "ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ" και σε παραλλαγή " ΖΗΣΕ ΛΟΒΕΡΔΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ"