Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ηθελε να περασει αποδειξη απο οικο ανοχης στην εφορια !

Ο λόγος για ένα τρικαλινό επιχειρηματία ο οποίος ήθελε να περάσει απόδειξη από οίκο ανοχής στη φορολογική του δήλωση,για μείωση του φόρου! Πονοκέφαλο έπιασε έναν λογιστή από τα Τρίκαλα ο οποίος κλήθηκε από τον επιχειρηματία πελάτη του να του περάσει απόδειξη από οίκο ανοχής στην φορολογική του δήλωση, για μείωση του φόρου!Ο τρικαλινός επιχειρηματίας είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, στο ...πλαίσιο των οποίων επισκέφτηκε και ένα «ροζ» σπίτι. Οι υπηρεσίες που του παρείχαν ήταν ...φουλ έξτρα με αποτέλεσμα ο πελάτης να πληρώσει το ποσό των 250 ευρώ, και να θελήσει να περάσει την απόδειξη στη φορολογική του δήλωση.Έτσι ποτέ η σύζυγος δεν θα μάθει για όλες τις ...επαγγελματικές δραστηριότητες του ερωτιάρη συζύγου της στην Αθήνα...
πηγη
newsbomb.gr

Το βίντεο της συμφοράς!!

Υδάτινος Κόσμος στη Βουδαπέστη!!!



Ο Υδάτινος κόσμος στη Βουδαπέστη είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο με νερό σε ολόκληρη την Κεντρική Ευρώπη. Περιλαμβάνει 11 νεροτσουλήθρες, 17 πισίνες, πισίνα για σερφ και άλλα σημεία ψυχαγωγίας και διασκέδασης που το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό. Τι κι αν η Ουγγαρία δεν έχει θάλασσα ο Υδάτινος Κόσμος είναι ανοιχτός χειμώνα καλοκαίρι για τους φίλους του νερού και των θαλάσσιων σπορ.
Ο βασικός χώρος έχει κυκλικό σχήμα με διάμετρο 72 μέτρα και καλύπτεται από ένα γιγάντιαίο διάφανο θόλο που σε ύψος που ξεπερνά τα 15 μέτρα.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πράσινες αλητείες

Το … ποιόν τους έδειξαν για ακόμη μια φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Με την κόρνα της λήξης από την γραμματεία οι θερμοκέφαλοι φίλοι των πρασίνων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις κατά των παικτών του Ολυμπιακού, που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια.

Αγανακτισμένοι την Κυριακή: Μισό εκατομμύριο στο Σύνταγμα

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες κατέκλυσαν το κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας από τα Προπύλαια έως τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και από την Κολοκοτρώνη έως τη Φιλελλήνων.