Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Στο ipad της Μέρκελ όλα τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών που λαδώθηκαν από το σύστημα SIMENES - INTRAKOM

Στη "φιλόξενη" Γερμανία κυκλοφορούν ελεύθεροι οι Φόλκερ Γιούνγκ, Μιχάλης Χριστοφοράκος και Χρήστος Καραβέλας.

Πώς θα είναι το νέο «καυτό» βιντεοκλίπ της Κατερίνας Στικούδη ;

 Θα αναστατώσει τους άντρες το νέο της βιντεοκλίπ της Στικούδη!Σε μια ταράτσα, παρέα με καλογυμνασμένους χορευτές και φορώντας ελάχιστα ρούχα θα δούμε σύντομα την Κατερίνα Στικούδη στο βιντεοκλίπγια το τραγούδι της «6 εκατομμύρια».

Η κλήρωση του champios League!

Δείτε τα αποτελέσμα της κλήρωσης από την Νιόν της Ελβετίας για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης...

VIDEO:Το κάρφωμα της δεκαετίας!!!

Ο 25χρονος Γιανγκ, γεννημένος στο Νάσβιλ του Τένεσι, κατάφερε μέσα σε ένα βράδυ να ξεφύγει από την "ανωνυμία" και να διαφημίσει το όνομά του σε κάθε γωνιά του κόσμου που ασχολείται με το μπάσκετ, κλέβοντας την παράσταση στο αργεντίνικο All Star...
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ε π ί δ ο μ α Μ..........!!!!!!

politiki-geliografia

Θέμα ωρών η ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Λιβύη

Αυτές τις ώρες διαμορφώνεται ο συνασπισμός που θα αναλάβει να πλήξει στρατιωτικά τη Λιβύη, μετά την υιοθέτηση σχετικής απόφασης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το ψήφισμα του οποίου δεν εξουσιοδοτεί το ΝΑΤΟ ή άλλον διεθνή οργανισμό να αναλάβει την επιβολή κυρώσεων, αλλά αναφέρεται σε χώρες που θα θελήσουν να επέμβουν για να προστατεύσουν τους πολίτες της Λιβύης εφ' όσον διαπιστωθεί ότι απειλούνται ανθρώπινες ζωές.

Το "καυτό" φόρεμα της Έλενας και το στήθος που κάνει... "ντόινγκ"!

Με ένα καυτό φόρεμα που "τρέλανε" ακόμη και τον Πέτρο Κωστόπουλο, εμφανίστηκε η... "hot" Έλενα Παπαβασιλείου στην εκπομπή του!
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
 

Ημαθία: Λύθηκε το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών

Λύση στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών μέχρι τη νομοθετική τακτοποίηση του θέματος δόθηκε σήμερα σε σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Δεν θα χτυπήσουν οι καμπάνες. Τις έκλεψαν!

Η εξεύρεση σίδηρου προς πώληση, αποτελεί το βασικό κίνητρο των δραστών που κλέβουν καμπάνες από εκκλησίες.