Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Στη δημοσιότητα ο τιμοκατάλογος για «φακελάκια»...

Τα 7.500 ευρώ φτάνει το «φακελάκι» για μια επέμβαση σε δημόσια νοσοκομεία ενώ για κλείσιμο βιβλίων στην εφορία, το «μπαξίσι» μπορεί να φτάσει τα 15.000 ευρώ, σύμφωνα με τον «τιμοκατάλογο διαφθοράς» που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται σχετικά, τα περιστατικά διαφθοράς για πρώτη φορά μειώθηκαν αισθητά τον τελευταίο χρόνο, αλλά τα Νοσοκομεία και οι Εφορίες παραμένουν πρωταγωνιστές της διαφθοράς στο δημόσιο τομέα.

Αυτά αποτελούν τα κύρια ευρήματα της Εθνικής Έρευνας για τη Διαφθορά στην Ελλάδα για το 2010, η οποία παρουσιάζεται σήμερα από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδας, Κώστα Μπακούρη, και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Public Issue, Γιάννη Μαυρή.

Britney vs. Rihanna vs. JLo. Ακούστε ένα εκπληκτικό remix!

Βερόνικα Βασιλείου.... Ολόγυμνη μεν.. καλυμμένη με γάλα να το πούμε δε??? - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΧΟ!!!

Υποθέτουμε δηλαδή ότι είναι γάλα.. Μπορεί να είναι και τίποτα άλλο.. Το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε..Όπως και να έχει η Βερόνικα Βασιλείου... αποκαλύπτεται..!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νίμιτς: "Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι"

Σκοπιανοί είναι Σλάβοι» αναγνώρισε για πρώτη φορά  δημοσίως ο ειδικός διαμεσολαβητής  των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς.

Άλλο ένα μαραθώνιο Δημοτικό Συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη....

Μέχρι τις μία το πρωί κράτησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης εχθές, το οποίο μεταδόθηκε όπως γίνεται κάθε Δευτέρα ζωντανά από την TV100. Ξεχώρισαν η ομιλία του Αντιδήμαρχου Περιβάλλοντος και Ελεύθερων χώρων κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, που αφορούσε στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, των ελεύθερων χώρων αλλά και το μετρό, το οποίο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του  προέδρου του Δ.Σ. Παναγιώτη Αβραμόπουλου που αφαίρεσε με έντονο τρόπο το λόγο από το δικηγόρο Γιώργο Ασπασίδη

Οικογενειακή Φωτογραφία

Κάθε χρόνο στις 17 Ιανουαρίου, μια οικογένεια στο Μπουένος Άιρες τηρεί ένα ιδιαίτερο έθιμο από το 1976: τη φωτογράφιση των μελών της, με σκοπό να δημιουργήσει μια σειρά φωτογραφιών με το πέρασμα του χρόνου...
Το 1976...
...για να καταλήξουμε στο σήμερα!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ http://zonezero.com/magazine/essays/diegotime/time.html

4 δισ. ευρώ ψάχνει ο Παπακωνσταντίνου!

Σε εξοικονόμηση 4 δισεκατομμυρίων ευρώ μέσω έκτακτων μέτρων θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών. Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σε στενή συνεργασία με τα υπόλοιπα υπουργεία συντάσσει την τρέχουσα περίοδο το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πλαίσιο της περιόδου 2012-2015. Το εν λόγω σχέδιο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και έκτακτα...

Τέλη Μαρτίου πληρώνονται οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί των δημοσίων ΙΕΚ

Στα τέλη … του μήνα αναμένεται να αρχίσει η καταβολή δεδουλευμένων στους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς των δημοσίων ΙΕΚ καθώς, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, κοινοποιήθηκε την Παρασκευή η μεταφορά πίστωσης σε Κωδικό Αριθμό Εξόδων του προϋπολογισμού του, για την αποπληρωμή του χρέους.

Έπεσαν μπουνιές στην εκπομπή «Πλάκα κάνεις»

Η νέα σειρά του ANT1 με τίτλο "πλάκα κάνεις" μπορεί να ξεκίνησε προσφέροντας άφθονο γέλιο σε όλους τους τηλςθεατές, υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν τα σηκώνουν τα αστειάκια. Και η πλάκα μπορεί να αποβεί… μοιραία. Ο Σάββας Πούμπουρας μιλώντας σε συνέντευξη του αποκαλύπτει μερικά σπαρταριστά σκηνικά, τα οποία έφεραν ρήξη ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. «Σε αποκάλυψη φάρσας που κάναμε, είδαμε μπουνιές μεταξύ των ανθρώπων… Μια πρόταση γάμου και… κλάματα»
Πηγή: Καρφί

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΕΚ 1-25


Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα (ΛΑΕΚ 1-25) για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-25 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά 0,45%.

  •  Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 5 ευρώ για κάθε εκπαιδευτική ώρα (σύνολο 200€)
  •  Θα τους χορηγηθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος
  • Το κάθε πρόγραμμα είναι διάρκειας 40 ωρών
  •  Η παρακολούθηση των προγραμμάτων είναι υποχρεωτική

Διαρροή ραδιενέργειας στην Ιαπωνία - Πανικός στο Τόκιο - Ερήμωσε η πόλη - Ξένοι δημοσιογράφοι εγκαταλείπουν την χώρα

Ο εφιάλτης δεν έχει τέλος. Οι εκρήξεις στους αντιδραστήρες διαδέχονται ο ένας τον άλλον, ενώ πολλά είναι τα ερωτήματα για το αν είναι πλήρης η ενημέρωση που παρέχουν οι ιαπωνικές αρχές. Οι κάτοικοι ανησυχούν και μέσω τους διαδικτύου ακούνται πλέον φωνές πανικού για ένα σοβαρό πυρηνικό ατύχημα.

Πάγκαλος vs Δημόσιο...

Ριέρα, ο επενδυτής! - ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΗΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

Έτοιμος για επενδύσεις στη χώρα μας εμφανίζεται ο Άλμπερτ Ριέρα, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και κάνει σχέδια για το μέλλον.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ενημερώστε όλες τις επαφές που έχετε στον υπολογιστή σας, να μην δέχονται μηνύματα από τις εξής διευθύνσεις:nico_10_72@hotmail.fr, nico_72_10@hotmail.fr, yann.photos@ hotmail.fr, kevinblancher@hotmail.fr

VIDEO:Βόας δάγκωσε στήθος σιλικόνης και πέθανε....ο Βόας!!

Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση ότι ένα φίδι είχε τσιμπήσει το… τεράστιο στήθος ενός Ισραηλινού μοντέλου, της Orit Fox, την ώρα που γυριζόταν μία σκηνή για ένα σόου της τηλεόρασης.
Το αποτέλεσμα;;;
Το φίδι πέθανε από δηλητηρίαση ενώ......

Κοπάδια ψαριών βγήκαν στις παραλίες του Ακαπούλκο

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν οι κάτοικοι του Ακαπούλκο όταν είδαν τόνους ψαριών να κολυμπούν σε απόσταση μερικών μέτρων από τις παραλίες της περιοχής.

75 εκατ. ευρώ στοίχισαν οι απελάσεις λαθρομεταναστών τα τελευταία 5 χρόνια

Μπροστά σε μια πρωτοφανή κατάσταση επικίνδυνης άγνοιας και αδιαφορίας βρεθήκαμε στην προσπάθειά μας να πάρουμε απαντήσεις σε ένα ερώτημα που, όπως διαπιστώσαμε, ουδέποτε είχε τεθεί στους αρμόδιους, τουλάχιστον επισήμως.

Ιαπωνία: Έκρηξη και στον αντιδραστήρα Νο 2 του Fukushima

Έκρηξη σημειώθηκε στις 06:10 τοπική ώρα Ιαπωνίας, (1:15 ώρα Ελλάδας) στον πυρηνικό αντιδραστήρα Νο 2 του εργοστασίου Fukushima, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιαπωνικής κυβέρνησης.

Ψάχνετε δουλειά; Γιατί δεν στέλνετε βιογραφικό στο YouTube;

Μπορεί η ανεργία να αυξάνετε… Μπορεί πολλές εταιρείες και επιχειρήσεις να κλείνουν… όμως οι αξίες παραμένουν. Και μιλάμε φυσικά για το YouTube. Το οποίο αφού βλέπει ότι πηγαίνει πολύ καλά και έχει συνεχώς ανοδική πορεία, αποφάσισε να κάνεις πάνω από 200 προσλήψεις.