Τρίτη 3 Μαΐου 2011

«Κοκκίνισε» ο Θερμαϊκός

«Κοκκίνισε» ο ΘερμαϊκόςΤο φαινόμενο της «ερυθράς παλίρροιας» έκανε και πάλι την εμφάνιση του στο Θερμαϊκό κόλπο στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας μια τεράστια κοκκινωπή κηλίδα που εκτείνεται από την Καλαμαριά έως το λιμάνι της πόλης.

Μεϊμαράκης μαινόμενος κατά Κοραντή - Σκηνές καφενείου στη Βουλή με άγριο βρισίδι

Ξεπέρασε κάθε όριο η  κόντρα του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη με το ΛΑΟΣ μετά και τα όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών τα οποία θυμίζουν… καβγά καφενείου.

Η Ελλάδα έχασε το γέλιο της ...Αιωνία σου η μνήμη αξέχαστε Θανάση




















"Χούντα" και "Βόρεια Κορέα"!

"Χούντα" και "Βόρεια Κορέα"! Για οικονομικό άνοιγμα 5 εκ. ευρώ εξαιτίας κακοδιαχείρησης της διοίκησης του Άρη κάνει λόγο ο Λάμπρος Σκόρδας! Super 3: "Είναι αστείος"!

Για να μην κρυώνει ο καφές σας

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο ξυπνούν το πρωί και το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι η… κούπα με τον καφέ τους!

Κι όμως μετά από μερικά λεπτά ο ζεστός και αρωματικός καφές καταλήγει σε… freddo!
Γι’ αυτό το λόγο δύο νεαροί εφευρέτες αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν την καθημερινή αυτή απόλαυση με τη βοήθεια μερικών μεταλλικών .......

Η "Μαρκησία" δεν άντεξε τις ποντιακές αποδοκιμασίες

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα epikairanea.gr, όπου δημοσιεύτηκε και σχετικό βίντεο,  η υφυπουργός κ. Νταλάρα (ή όπως στην αρθρογραφία του, ο Στέφανος Κασιμάτης την αποκαλεί .... η μαρκησία Νταλ άρα)  απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση Ποντίων στα Σούρμενα, όταν οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να την αποδοκιμάζουν εντονότατα και εκείνη δεν το άντεξε και εκνευρίσθηκε ιδιαίτερα.