Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Σκλάβοι νέας γενιάς με GPS στον λαιμό!

Σοκ προκαλεί η πρωτοφανής εκμετάλλευση της «μαύρης εργασίας» που έφερε στο φως η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας, εντοπίζοντας κύκλωμα Ινδών μεταναστών που είχαν πλουτίσει αναγκάζοντας ομοεθνείς τους να διανέμουν φυλλάδια φορώντας στο λαιμό συσκευές εντοπισμού GPS προκειμένου να ελέγχονται ανά πάσα στιγμή οι κινήσεις των εργατών-σύγχρονων σκλάβων.

Στον ανακριτή οι δύο δολοφόνοι του Καντάρη

Μικρότερα γράμματα
Στον ανακριτή οι δύο δολοφόνοι του Καντάρη

Πριν από λίγο (18:00) πέρασαν την πόρτα του ανακριτή οι δύο Αφγανοί που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 10 Μαΐου.

Big Brother Βραζιλίας - Βγάζει το Κιλοτάκι της!!!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

Δημιούργησαν προσωπικότητες-σύμβολα, σόκαραν τον κόσμο, μετέφεραν τον απλό λαό...στα πεδία των μαχών σε μια εποχή που δεν υπήρχαν ακόμη τηλεοπτικά συνεργεία στις επάλξεις και έδωσαν μηνύματα ανθρωπιάς –ή συχνά και το αντίθετο.Σε κάθε περίπτωση, στοιχειώσαν την ζωή των φωτογράφων που βρέθηκαν στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη ώρα και πάτησαν το κλικ. Τόσο πολύ, που κάποιοι από αυτούς οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία εξαιτίας των κάδρων που τράβηξαν.

Δείτε τις δέκα φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον πλανήτη και έγιναν θρύλοι.
 

Πέφτει ο Ηρακλής, σωτηρία για Αστέρα

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να υποβιβάσει απευθείας στη Football League τον Ηρακλή για δυσφήμηση του αθλήματος. Με την απόφαση αυτή ο Αστέρας Τρίπολης ελπίζει σοβαρά για σωτηρία, από την στιγμή που ο «γηραιός» υποβιβάζεται ως τελευταίος του βαθμολογικού πίνακα.

Βέροια: Eπίσκεψη δημοσιογράφων από το Ισραήλ


Αντιπροσωπεία δημοσιογράφων από τη χώρα του Ισραήλ επισκέφτηκε, την Πέμπτη 19 Μαΐου, την Εβραϊκή Συναγωγή της Βέροιας. Τους Ισραηλινούς δημοσιογράφους συνόδευσαν και ξενάγησαν στο χώρο της συναγωγής, οι...Ειδικοί Συνεργάτες της Δημάρχου, Σάμουελ Σαλέμ και Στράτος Τάκης.

Spiegel: Μύθος οι «τεμπέληδες του Νότου»

Η απάντηση σε όσα είπε η Άνγκελα Μέρκελ για το ότι οι Έλληνες δουλεύουν λίγο αλλά απολαμβάνουν μεγάλη περίοδο διακοπών ήρθε από τη Γερμανία και μάλιστα από το περιοδικό «Spiegel».

Μεγάλη ένταση στη Βουλή από τις δηλώσεις Καμμένου

Αιφνίδια ένταση προκλήθηκε στη Βουλή από την παρέμβαση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου στον Real FM ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι «έμμεσος Broker» κι ότι «τα αδέλφια του πρωθυπουργού είναι μπλεγμένα σε περίεργη χρηματοοικονομική υπόθεση στην οποία είναι μπλεγμένος και ο κατηγορούμενος στην υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού κ. Μαργέλης, αλλά και το στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Μιράντα Ξαφά».

Καρκίνος του παχέος εντέρου ιάσιμος μέχρι και 100%

Λιγότερη ταλαιπωρία και αποφυγή της άσκοπης χημειοθεραπείας υπόσχονται δύο νέες διαγνωστικές εξετάσεις στους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του παχέος εντέρου. Πρόκειται για τους μοριακούς δείκτες, MSI και Oncotype, που αναφέρονται στις αλλαγές των γονιδίων ασθενών με καρκίνο παχέος εντέρου δευτέρου σταδίου.