Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Xristos Xolidis - Kakomathimeno (Official Music Video Clip) (HD)

Μόλις 60 λεπτά το λίτρο αγοράζουν τη βενζίνη οι Αμερικανοί

Εφιαλτικά είναι τα σενάρια αύξησης της τιμής των καυσίμων, με ορισμένα από αυτά να κάνουν λόγο ακόμα και για 2 ευρώ ως νέα τιμή στην αμόλυβδη βενζίνη. Η σύγχυση που υπάρχει στις αραβικές χώρες έχει δημιουργήσει πανικό στις διεθνείς αγορές, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση τιμής σε βενζίνη και πετρέλαιο.

H Τζούλια στα δικαστήρια με το Μένιο !!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Μένιος Φουρθιώτης εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε αντιπαράθεση, και πλέον ήρθε η ώρα να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΣΙΣΕ

O επιθετικός του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ δίνει συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον ιδιοκτήτη των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ο δικηγόρους του Γάλλου επιθετικού...

Τουρκία: Τροχαίο με θύματα Έλληνες

Πέντε νεκροί και τέσσερις σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος με τουριστικό λεωφορείο στην Τουρκία, στην πόλη Μάλγαρα στη Ραιδεστό της Τουρκίας.

Φτιάξε μόνο σου : ένα ραδιόφωνο από το τίποτα

Σας αρέσουν οι κατασκευές? Θέλετε να περάσετε την ώρα σας δημιουργώντας και κατασκευάζοντας περίεργες αλλά και χρηστικές συσκευές ?
 

Πυρ και μανία ο Βενιζέλος με τον Παπανδρέου

Απίστευτο και όμως πραγματικό. Τόσες μέρες φλέγεται η Λιβύη και όμως το επιτελείο του Παπανδρέου δεν επέτρεπε στον Βενιζέλο να θέσει σε λειτουργία το κέντρο επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων και να απελευθερώσει τους Έλληνες που ζουν στην εμπόλεμη χώρα.

Ποιο μυστικό "φοβίζει" τη νικήτρια του "Νext top model" Σιντορέλα;


Ένα μυστικό που κινδυνεύει να αποκαλυφτεί έχει φέρει σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σε πολύ δύσκολη θέση τη νικήτρια του «Νext top model» Σιντορέλα.

Πολυτελή αυτοκίνητα χάριζε ο Καβαλιέρε στα κορίτσια του!!!

Πολυτελή αυτοκίνητα, συνολικής αξίας 280.000 ευρώ, είχε χαρίσει στις νεαρές συνοδούς του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Άρχισε ο πρώτος ρομποτικός μαραθώνιος

Για πρώτη φορά στον κόσμο στην Ιαπωνία δίποδα ανθρωποειδή ρομπότ άρχισαν να διαγωνίζονται στο στίβο στη Μαραθώνια διαδρομή των περίπου 42.200 μέτρων.

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στη Δ. Μακεδονία


Αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω της χιονόπτωσης που σημειώθηκε, χρειάζονται όσοι κινούνται σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

O Άρης το παλάψε αλλά......

Ο Άρης το πάλεψε αλλα δεν τα κατάφερε απέναντι στην ακριβοπληρωμένη Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι έληξε με 3-0.. 

Γ ε λ ι ο γ ρ α φ ί ε ς !!

Δείτε μερικές πολύ ωραίες γελοιογραφίες που απεικονίζουν την κατάσταση που ζούμε σήμερα..


Οι τροφές που μας κάνουν να ντρεπόμαστε!

Ιδρώτας και κακοσμία: τα καυτά ντους με έξτρα δόσεις σαπουνιού, το «λούσιμο» με αρώματα και το μάσημα τσίχλας με άρωμα δυόσμου ή μέντας δεν λύνουν το πρόβλημα. Το σκόρδο, τα καυτερά φαγητά ο......

Αργά το βράδυ έφτασαν τα C-130 με τους Ελληνες από τη Λιβύη

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκαν αργά τη νύχτα τα τρία μεταγωγικά C-130, μεταφέροντας Έλληνες και Κύπριους που επαναπατρίστηκαν από τη Λιβύη. 

Έρχεται στην Ελλάδα ο Πλατινί

Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, αφού τόσο η έξαρση της βίας όσο και η υπόθεση των ύποπτων αγώνων (που ακόμα περιμένουμε να μάθουμε τι έχουν γίνει οι φάκελοι της UEFA) έχει προβληματίσει τον υγιή σκεπτόμενο κόσμο.

Λονδίνο: Σερβίρουν παγωτό από μητρικό γάλα!

«Baby Gaga» λέγεται το μητρικό… γάλα σε παγωτό που σερβίρουν σε βρετανικό εστιατόριο στο κεντρικό Λονδίνο. Έχει γεύση βανίλιας Μαδαγασκάρης και λεμονιού και ένα μεγάλο κύπελλο κοστίζει.....

Διαδήλωση 1500 ατόμων έξω από το σπίτι του Άκη - ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΦΤΩΧΙΚΟ" ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΑΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ;

Περίπου 1.500 άτομα μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου φωνάζοντας "κλέφτες-κλέφτες" και "Άκη γερά φέρε τα λεφτά"!

Δυο φορές το χρέος της Ελλάδας, οι καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία

Τρεις φορές περισσότερα χρήματα έχουν καταθέσει Έλληνες στην Ελβετία απ’ ότι στην ίδια τους τη χώρα, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel.