Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Τηλεοράσεις με εσωτερικό σκληρό δίσκο από τη Sony

Στις μέρες μας οι τηλεοράσεις LCD αποκτούν σιγά σιγά το όνομα SmartTVs, και οι κατασκευαστές συνεχίζουν να προσθέτουν σε αυτές ολοένα και περισσότερα χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η κρατική περιουσία προς πώληση

Στην τουριστική ακίνητη περιουσία και σε περίπου 71.000 δημόσια κτήρια και οικόπεδα που ελέγχει η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) «ποντάρει» η κυβέρνηση για να βρει τα 50 δισ. ευρώ που υποσχέθηκε στην τρόικα ότι θα αντλήσει από το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έως το 2015.

Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ! - Στη Στάι το Αγίου Βαλεντίνου!

Επρόκειτο να πάει την Τετάρτη, αλλά το ανέβαλε, λόγω του θανάτου του Μιλτιάδη Έβερτ. Η Στάη τον πιέζει γι' απόψε και...μάλλον θα τα καταφέρει.Άλλωστε, ο Μητσοτάκης το 'χει αποφασίσει και έχει τους λόγους του.Πρέπει σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία που η Ντόρα βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος να βάλει πλάτη. Και φυσικά να πυροβολήσει ξανά με το μοναδικό τρόπο που αυτός ξέρει, τον Αντωνάκη...

Επίορκος πολιτικός και κοινός κλέφτης ο Τσοχατζόπουλος!! - ΑΚΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΕ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!

Τι του έριξε πριν από λίγο δεν λέγεται. Λαμόγιο , κλέφτη, μιζαδόρο, επίορκο."Το λέω ευθέως, κι ας κάνει ότι θέλει. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι... επίορκος. Αυτός έστειλε τον Μπέλτσιο στην Γερμανία να πάρει την μίζα του ενός εκατομμυρίου".
Το ξέσπασμα του Χατζηνικολάου προέκυψε από τις απειλές του Τσοχατζόπουλου για μηνύσεις και αγωγές, για τις αποκαλύψεις που έκανε γι αυτόν η RealNews...

Γιώργο!!...τα μαθες τα νέα, λεφτά υπάρχουν... στη Σιγκαπούρη!!

Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν 100.000 Έλληνες με τραπεζικούς λογαριασμούς συνολικού ύψους 100-120 δισ ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, γεγονός που τους αναγκάζει να μεταφέρουν τα χρήματα τους σε μακρινούς πιο εξωτικούς προορισμούς.

Η Βουλγαρία «στρατηγείο» της Toshiba

Η Βουλγαρία αναδεικνύεται σε «στρατηγείο» της ιαπωνικής εταιρείας Toshiba για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού της χώρας.

Έξαλλος ο Τοροσίδης με Καστίγιο

Ο Βασίλης Τοροσίδης φέρεται να έγινε έξαλλος με το Νέρι Καστίγιο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού και του Άρη, χωρίς να διευκρινίζεται ο λόγος του εκνευρισμού του Έλληνα άσου.

Αποχωρεί από τα γήπεδα ο Ρονάλντο

Κοντά στη μεγάλη απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του φαίνεται να βρίσκεται, σύμφωνα με δηλώσεις του στον ιστότοπο εφημερίδας του Σάο Πάολο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Βραζιλίας και τρείς φορές καλύτερος παίκτης στον κόσμο, Ρονάλντο.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!! - 22 εκ. ευρώ για τους μισθούς σ’ ένα δήμο!

Ζαλάδα... προκαλεί το νούμερο των δημοτικών υπαλλήλων που δούλευαν στο δήμο Τρικάλων.
Ο συνολικός αριθμός ήταν 1.183 και κάθε χρόνο για τη μισθοδοσία ο Δήμος κατέβαλε το ποσό τον 22.000.000 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε 22 εκ. ευρώ για 1183 δημοτικούς υπαλλήλους.

ΘΥΜΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΪΚΑΝΟ!!!

Αφού πρώτα παρέδωσε την εξουσία στον τροϊκανό τώρα θυμώνει και οργίζεται επειδή δεν του δίνει πίσω την «καρέκλα».

Άγιος Βαλεντίνος: Η γιορτή των ερωτευμένων

Η Ημέρα των Ερωτευμένων είναι μία γιορτή, που ξεκίνησε δειλά - δειλά από την Αγγλία τον 17ο αιώνα, έχοντας χριστιανικές και ρωμαϊκές αναφορές.

Βέροια: Σε αγροτικό συναιτερισμό βρέθηκαν χρήματα του Β.Παλαιοκώστα!

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ 920 «ιχνών» του 45χρονου φυγάδα Βασίλη Παλαιοκώστα επιχειρεί να ακολουθήσει η ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθειά της να φθάσει στον εντοπισμό του διαβόητου κακοποιού.
Με τον τρόπο αυτό αρχίζει το ρεπορτάζ για τον Παλαιοκώστα ο Β. Λαμπρόπουλος στο ΒΗΜΑ θέλοντας να βάλει τον αναγνώστη του στο κλίμα που αυτός επιθυμεί. Ωστόσο δεν είναι αυτός ο λόγος για την αναδημοσιεύση του ρεπορτάζ αλλά για το γεγονός ότι βρέθηκαν χαρτονομίσματα της απαγωγής του Μυλωνά σε Αγροτικό Συνεταιρισμό της Βέροιας και αποκτά ενδιαφέρον το πως ήρθαν αυτά τα χρήματα εδώ στην Ημαθία...Το ρεπορτάζ για τον Παλαιοκώστα συνεχίζει ως εξής:

Νέα μαύρη τρύπα εκατομμυρίων ευρώ στον δήμο Θεσσαλονίκης

Νέο φορτίο έρχεται να προστεθεί στην ήδη πολύ βεβαρημένη "πλάτη" του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις από την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία της δημοτικής αρχής.

Bροχές και καταιγίδες από το βράδυ!!

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού καθώς ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αργά τη νύχτα στην Κρήτη, τις νότιες Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που από το...

Δημόσιο: Μειώσεις στους υψηλόμισθους και αυξήσεις στους χαμηλόμισθους

Μέχρι το τέλος Ιουνίου και πριν διακόψει η Βουλή για τις θερινές διακοπές, θα έχει γίνει νόμος του κράτους το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων που προετοιμάζουν από κοινού τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών.
 

Α. Κούγιας: «Για κακούργημα κατηγορείται ο Βγενόπουλος”!

Σε βαθμό κακουργήματος είναι η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου, για το αδίκημα της εκβίασης του ιδρύματος "Ερρίκος Ντυνάν", όπως διευκρίνισε μιλώντας στο newsbomb.gr ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Σημαίες της ΠΓΔΜ έξω από τη Βουλή των Ελλήνων στο Google Earth

Με σημαίες της ΠΓΔΜ στη πρόσοψή του εμφανίζεται το ελληνικό Κοινοβούλιο στον εικονικό άτλαντα Google Earth.
Οι σημαίες προέρχονται από χρήστη με τo ψευδώνυμο jovi, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του αρκετά τρισδιάστατα μοντέλα κτιρίων στην ΠΓΔΜ, μεταξύ άλλων και το κτίριο του Κοινοβουλίου στα Σκόπια.