Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πάγκαλος: "Όταν στο δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, κοπρίτης θα μείνει"Πες τα επιτέλους!

Πρωτοχρονιάτικο μποναμά επιφύλασσε στην κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της, Θ. Πάγκαλος, ο οποίος με συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ προκαλεί και πάλι πονοκεφάλους στον πρωθυπουργό και τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης.«Όταν στο δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απολυθεί» τονίζει στη συνέντευξή του ο κ. Πάγκαλος.

Platanos Productions:Μετά τη ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ έρχεται η ΠΕΙΝΑΛΟΡΔΑ!!! (ΤΡΕΙΛΕΡ)

VIDEO: O... στραβοκάνης της χρονιάς

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2010, ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής της Χάρτπουλ, Ármann Smári Björnsson, κατάφερε να γίνει... διάσημος αν και η ομάδα του αγωνίζεται στην ταπεινή League One της Αγγλίας.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Οι 20 πιο εντυπωσιακές ιστιοσελίδες του κόσμου!!

Πάνω απ’ όλα ένας ιστότοπος πρέπει να είναι όμορφα σχεδιασμένος προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον του... επισκέπτη και αυτό γιατί η πρώτη εντύπωση μέσω της οπτικής επαφής είναι πάρα πολύ σημαντική. Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένα sites με εξαιρετικό και πρωτότυπο σχεδιασμό.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

Η Elisabetta Canalis αποκαλύπτεται...- ΑΧ ΡΕ ELISABETTA!!!

Τις τελευταίες μέρες δε χορταίνουμε να βλέπουμε φωτογραφίες της Elisabetta Canalis με μαγιό από τις διακοπές της με τον George Clooney στο Μεξικό.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χρωστάς σε τράπεζες; Λάθος δε χρωστάς τίποτα!!! - ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!

Τα κακά νέα: χρωστάτε –πολλά ή λίγα-, αλλιώς δεν θα διαβάζατε αυτό το άρθρο, όπως ποτέ δεν θα διαβάζατε τα τασιενεργά του απορρυπαντικού σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 τεράστια διαστημόπλοια θα μας επισκεφτούν το 2012;

Οι επαφές με ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) έγιναν πολύ συχνές στα μέσα του 20ου αιώνα, όταν έγινε πλέον αδύνατον να αγνοήσουν γεγονότα θεάσεων ΑΤΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ψυγείο του Μέλλοντος!!!

Το ψυγείο του μέλλοντος θα ελέγχει τα ράφια του για να δει τι τρόφιμα υπάρχουν και με βάση αυτές τις πληροφορίες θα στέλνει online παραγγελίες στο σούπερ μάρκετ για να ανανεώσει το περιεχόμενό του. Επίσης θα προτείνει συνταγές ανάλογα με τα τρόφιμα που υπάρχουν στο εσωτερικό του αλλά και ανάλογα με την εποχή του χρόνου και την χώρα όπου βρίσκεται.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βίντεο κλιπ αφιερωμένο στον Άδωνη Γεωργιάδη- Βλέποντας την Έλενα μπορεί να συμπαθήσει και τους Αλβανούς!!

Kύριε Καμίνη! αρχίσατε την εξόφληση γραμματίων;

Χαράς ευαγγέλια για τον Φώτη Κουβέλη που υποστήριξε την υποψηφιότητα Καμίνη και τώρα ο νέος δήμαρχος καλείται να πληρώσει τα ... γραμμάτια.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το καλύτερο Ποδοσφαιρικό τρικ!!

Ένοχος για βιασμό πρώην πρόεδρος του Ισραήλ!!

Το δικαστήριο στο Τελ Αβίβ έκρινε ένοχο για 2 βιασμούς τον πρώην πρόεδρο του Ισραήλ Μόσε Κατσάβ, καταδίκη πρωτοφανούς σοβαρότητας για έναν αρχηγό του εβραϊκού κράτους.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πνίγηκε από το αντίδωρο σε εκκλησία της Αλεξανδρούπολης

Την τελευταία της πνοή άφησε, μετά το πέρας της θείας λειτουργίας των Χριστουγέννων, μία ηλικιωμένη από την Αλεξανδρούπολη.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ραντεβού για Μανιάτη και... υπογραφές!

Εξελίξεις σήμερα αναμένονται στο θέμα του Μανιάτη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον Γεράσιμο Βεντούρη και πριν... χαιρετίσει το 2010 ο διεθνής μπακ θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού!

"Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν…"

Στο site "The net war.com" υπάρχει ένα πολύ ωραίο άρθρο του Δρα Mark Weisbrot, οικονομολόγου (Washington D.C.) και έχει τίτλο: "Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσας θα σας εξαφανίσουν.....".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:Ισχυρότατη έκρηξη στο Πρωτοδικείο Αθηνών!!

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε την Τετάρτη στις 8.22 το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών στους Αμπελόκηπους.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σέρρες: Mου έκλεβε τα στρινγκ κύριε Πρόεδρε!!!

Τα μέλη του δικαστηρίου που απάρτιζαν την έδρα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, βγήκαν από τα …ρούχα τους με το άκουσμα της υπόθεσης που ήταν προς εκδίκαση.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άνοιξε τα μάτια της λίγο πριν τη θάψουν!

Στο παραπέντε... άνοιξε τα μάτια της μία 88χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία, δηλαδή λίγα λεπτά πριν τον ενταφιασμό της, καθώς, ιατρικώς θεωρήθηκε νεκρή.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e-mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο: «Lifeisbeautiful. Pps».
Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο Λιμάνι για πάντα!!

Όπως έχουμε ξανά-τονίσει, ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Kαταργείται η Αγροφυλακή!!

Την κατάργηση της Αγροφυλακής, με μετάταξη του προσωπικού της στις Δασικές Υπηρεσίες και μεταφορά των αρμοδιοτήτων της στο υπουργείο... Περιβάλλοντος, προβλέπει νομοσχέδιο που ρυθμίζει ζητήματα των σωμάτων ασφαλείας που παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τετάρτης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook: Κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και το Yahoo!

Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Facebook ξεπέρασε το Νοέμβριο σε επισκέψεις τον ιστότοπο του Yahoo! και είναι πλέον ο τρίτος σε επισκεψιμότητα ιστότοπος στον κόσμο, πίσω από τη Google και τη Microsoft σύμφωνα με την εταιρεία ComScore.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα απογραφή δημοσίων υπαλλήλων, με σφραγίδα ΟΟΣΑ!

Με τον ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) πρόκειται να συνεργαστεί το υπουργείο Εσωτερικών το επόμενο διάστημα ώστε να πραγματοποιήσει δεύτερη απογραφή δημοσίων υπαλλήλων, αυτή τη φορά όχι με αριθμητικό στόχο, αλλά ποιοτικό.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ!! - Ιερή κατσάδα στον Πάγκαλο!

Επίθεση στον αντιπρόεδρο τηε κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο εξαπέλυσε μέσα απο συνέντευξή του ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος, αναφερόμενος στο διακίωμα της Εκκλησίας να παίρνει θέση για κοινωνικά θέματα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καιρός Σήμερα!

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με εξαίρεση μόνο τη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές περιμένουμε την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα......!!!!

1922: Συγκροτείται η Σοβιετική Ένωση.
1934: Μονογραφείται η σύμβαση για την ίδρυση ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελλάδα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη

Άγριο ξύλο έπεσε μεταξύ ομάδων οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Στρατού και Δελφών στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται....