Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Δεν Καταλαβαίνω - Goin' Through Video

Η φωτογράφιση της Καρντασιάν στο τουρκικό Cosmopolitan, της άναψε φωτιές

Η γνωστή και πανέμορφη σταρ Kim Kardashian είναι αρμενικής καταγωγής. Γι΄ αυτό και το εξώφυλλό της στη τουρκική έκδοση του περιοδικού Cosmopolitan για το τεύχος Απριλίου ήταν μάλλον μια δυσάρεστη έκπληξη.

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ SUV ΤΗΣ AUDI Q3














ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΚΕ!!!

Η αποχώρηση του Σέρχιο Κόκε από τον Άρη είναι περισσότερο πιθανή από ποτέ άλλοτε. Ο παίκτης έχει στα χέρια του δελεαστικότατη ομάδα από το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του…
Ο Κόκε έλαβε την πρόταση του χθες το βράδυ και άμεσα επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της διοίκησης. Μιλώντας σε αυτούς τους εξέφρασε –ένθερμα- την επιθυμία του...

Τούρκοι θέλουν τον Πανθρακικό

Τούρκοι θέλουν τον ΠανθρακικόΜέχρι στιγμής η ΠΑΕ Πανθρακικός αποφεύγει να τοποθετηθεί στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί από τη φημολογία ότι επίκειται πώληση της ομάδας σε τουρκικό επενδυτικό όμιλο. 



 

Προσγειώθηκε εκτάκτως για πρώτη φορά στο Ελ.Βενιζέλος AIRBUS A380!!

Εκπληκτοι είδαν όλοι σήμερα να προσγειώνεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου...






Βάσω Παπανδρέου: «Σκέφτηκα να παραιτηθώ πριν το μνημόνιο» - ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!, ΨΗΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ !!

Άνοιξε τα χαρτιά της η Βάσω Παπανδρέου και με συνέντευξη που παραχώρησε στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος μιλά μετά από πολλούς μήνες αποχής από τον δημόσιο διάλογο για τις θέσεις της σχετικά με τη διαχείριση της οικονομικής κατάστασης της χώρας.Η Β. Παπανδρέου θεωρεί ότι το 2013 όταν θα αρχίσει η λειτουργία του μόνιμου μηχανισμού στήριξης και πως η αναδιάρθρωση θα είναι –περίπου- προαπαιτούμενη. Αποκαλύπτει, επίσης ,ότι είχε σκεφτεί να παραιτηθεί από βουλευτής πριν από την ψηφοφορία για το μνημόνιο, επέλεξε όμως να στηρίξει την κυβέρνηση, καθώς όπως λέει, «εκείνη τη στιγμή, έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί τα πράγματα, δεν υπήρχε άλλη λύση πέραν του μνημονίου για τη χώρα».

Η γελοιογραφία της ημέρας!!

Οι Μακεδόνες χρησιμοποιούσαν τσιμέντο!

Ανταπόκριση του BBC στη Βεργίνα με αφορμή μεγάλη έκθεση μακεδονικών θησαυρών στην Οξφόρδη αποκαλύπτει τις πρωτοποριακές μεθόδους των μακεδόνων χτιστών καθώς - όπως προκύπτει - είχαν φτιάξει τσιμέντο πριν τους Ρωμαίους.

Ξεκίνησε η μεταφορά ραδιενεργού νερού - Διακόπτει η Toyota την παραγωγή της

Η Tepco ξεκίνησε να αντλεί ραδιενεργό νερό από τον αντιδραστήρα του εργοστασίου της Φουκουσίμα, μια διαδικασία που είχε καθυστερήσει λόγω των ισχυρών σεισμών που σημειώθηκαν στην Ιαπωνία τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Βαλβέρδε παραμονής...

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της παραμονής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Ο Βάσκος τεχνικός φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μαρινάκη και του μετέφερε ότι μάλλον θα μείνει στην Ελλάδα.΄

Το 86% τη "βρίσκει" με το cyber sex!

Το 86% τη "βρίσκει" με το cyber sex! Οι νέες τεχνολογίες έχουν εισχωρήσει για τα καλά στη ζωή μας, και πολύ περισσότερο στους νέους που λίγο πολύ... όλοι είναι gadget lovers. Μόνο που έχουν επηρεαστεί τόσο που πλέον έχουν γίνει και cyber lovers.
 

Η τρόικα έζησε "μεγάλες στιγμές" σε εφορίες και τελωνεία

Μεγάλες στιγμές έζησαν οι ελεγκτές της τρόικας, κατά την επίσκεψη τους στις εφορίες και τα τελωνεία της Ελλάδας… «Η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, επιδεινώνεται», είπαν, αφού συνήλθαν από το πρώτο σοκ!

Tζούλια Αλεξανδράτου... Eλληνικό αντρικό casting .... Νέο πορνό dvd με Βούλα Βαβάτση !

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΛΙΚΗ!

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού 37 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Γνωστοποιείται ότι, ο Δήμος Αλεξάνδρειας εξέδωσε ανακοίνωση για την πρόσληψη -με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών- προσωπικού, συνολικού αριθμού τριάντα επτά (37) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του.

Μακροχρόνια άδεια άνευ αποδοχών για τους δημοσίους υπαλλήλους

Όπως όπως προσπαθεί η κυβέρνηση να βάλει χρήματα στο κρατικό ταμείο. Και ενώ ετοιμάζει νέα μέτρα που κατά πάσαν πιθανότητα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη τώρα εξετάζει την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων στον δημόσιο τομέα σε μία προσπάθεια συγκράτησης του μισθολογικού κόστους.