Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Βαλβέρδε παραμονής...

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της παραμονής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Ο Βάσκος τεχνικός φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μαρινάκη και του μετέφερε ότι μάλλον θα μείνει στην Ελλάδα.΄

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής, ο Βάσκος τεχνικός φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί της Δευτέρας με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» και του μετέφερε τα εξής: «Έχω συζητήσει το θέμα με τη γυναίκα μου και νομίζω πως θα είμαστε εντάξει. Μάλλον θα μείνω».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης του ζήτησε να του δώσει οριστική και ξεκάθαρη απάντηση ως την Παρασκευή, προκειμένου να ξέρει και αυτός τι θα κάνει στη συνέχεια. Ο Ισπανός προπονητής επιστρέφει την Τετάρτη (13/4) από την πατρίδα του, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να φέρει όλη του την οικογένεια για τη φιέστα του πρωταθλήματος.

Όσο για τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα ή ακόμα και την ερχόμενη Δευτέρα μετά τον αγώνα-φιέστα με αντίπαλο τη Λάρισα στο «Γ. Καραϊσκάκης».


GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου