Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Μαχαιρώθηκε οπαδός του Αρη

Μαχαιρώθηκε οπαδός του Αρη Καταγγελία στην Αστυνομία Κατερίνης έκαναν τρεις οπαδοί του Άρη, ότι δέχτηκαν επίθεση τα ξημερώματα από έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται από την Ασφάλεια.Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης των δραστών, παρόλα αυτά ο ένας από τους οπαδούς των "κίτρινων" κινδυνεύει να χάσει το μάτι του μετά από την επίθεση.



ΜΑΤ εναντίον ποδοσφαιριστή (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ 1.05)

Για τα όσα συνέβησαν στο "Superclásico" και γενικότερα στην αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Αργεντινής σας ενημερώσαμε τα μεσάνυχτα.Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο βγήκε και το βίντεο με την επεισοδιακή αποχώρηση του Ματίας Αλμέιδα από τον αγωνιστικό χώρο. Τι το παράξενο είχε;Για να φύγει ο 37χρονος άσος με σπουδαία καριέρα στην Ισπανία και την Ιταλία, χρειάστηκε και η βοήθεια των ΜΑΤ, που με τις ασπίδες τους τον έσπρωχναν προς τα έξω! Ο αειθαλής άσος φαίνεται πως δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα της ομάδας του και είπε να ξεσπάσει με αυτόν τον τρόπο. Φανταστείτε τον στην ίδια ομάδα με τον δικό μας Πάμπλο Γκαρσία

Μπόκα - Ρίβερ 2-0 και η αποβολή του Αλμέιδα by kokoretsi

Ραγκούσης: "Όποιος δεν είναι άξιος να μην επιβαρύνει το Δημόσιο"

Από διαδικασία αξιολόγησης θα περνούν όσοι μετατάσσονται στο στενό δημόσιο τομέααποκάλυψε, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Δευτέρας, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Τόνισε πως στόχος της αξιολόγησης είναι «όσοι δεν είναι άξιοι να είναι στο Δημόσιο, να μην συνεχίσουν

"Η καμαριέρα δεν πρόλαβε να στρως καν"

"Η καμαριέρα δεν πρόλαβε να στρως καν" (ΦΩΤΟ)
Αγαπημένη σελίδα των χρηστών του Facebook μέσα σε λίγα 24ωρα έχει γίνει αυτή με τίτλο «Η καμαριέρα δεν πρόλαβε να στρως καν», η οποία φυσικά αναφέρεται στο «πέσιμο» του επικεφαλής του ΔΝΤστην καμαριέρα στην Αμερική.
Ήδη περίπου 5.000 άτομα έχουν κάνει εγγραφή και καταθέτουν τα -αν μη τι άλλο- ξεκαρδιστικά σχόλιά τους.

Μελέτη του ΙΓΜΕ για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος!!

Τα τελευταία χρόνια και για διαφόρους λόγους η Ελλάδα εγκατέλειψε δύο βασικές πλουτοπαραγωγικές της πηγές, οι οποίες τη βοήθησαν επί αιώνες να ζήσει και να δημιουργήσει: το έδαφός της με την αγροτική παραγωγή και το υπέδαφός της με τη μεταλλευτική παραγωγή και τη βιομηχανία που στηρίχθηκε σε αυτήν. Η ανάγκη για...

Συνελήφθη 15χρονος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Κατηγορούμενος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, μέσω Διαδικτύου είναι, μεταξύ άλλων, ένας δεκαπεντάχρονος, ο οποίος συνελήφθη μαζί με άλλα  έξι άτομα από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής.

"Eγώ τους αγαπώ τους Έλληνες!!!"

Τι αλλάζει στην Ελλάδα για το βιασμό της καμαριέρας!!

Μπορεί να ματαιώθηκε η  συνάντηση Στρος Καν - Μέρκελ για την ελληνική οικονομία, όμως τόσο σύμφωνα με τον Γ.Πεταλωτή όσο και το ΔΝΤ η σύλληψη του Στρος Καν δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά, όμως στη Γαλλία ανατρέπονται τα πάντα..

Eurovision 2011: Ο Λούκας Γιώρκας δάκρυσε στην σκηνή!

Η πιο δυνατή στιγμή για τον Λούκα ήταν όταν δάκρυσε στη σκηνή του Dusseldorf, ερμηνεύοντας το “Watch my Dance”: «Έκλαψα γιατί ήταν μια στιγμή στην οποία είχα τόση ένταση, που νόμιζα ότι ήταν μια συγκλονιστική στιγμή για μένα και δεν κατάφερα να συγκρατηθώ».