Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ Ή ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ!!!

Μια πληγή του ελληνικού κράτους, τις μετατάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, στις οποίες κυριαρχεί το ρουσφέτι, οι πελατειακές σχέσεις, ακόμη και οι συναλλαγές, επιχειρεί να θεραπεύσει η κυβέρνηση. Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, αμέσως μετά τη θέσπιση του νέου μισθολογίου, θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή σχέδιο νόμου, με το οποίο θα καθιερώνονται ...

"Και στην Ελλάδα έχουμε Μπερλουσκόνι. Απλά η Ρούμπι, είμαστε εμείς! "

 

SASA BASTA WEEK!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ!










Προσοχή! Κυκλοφορεί ακόμα μία απάτη στο Facebook!

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως οι χρήστες του Facebook, έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα μία απάτη που έχει εξαπλωθεί από προφίλ σε προφίλ.Πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν λάβει μήνυμα από το προφίλ ενός φίλου τους που γράφει...

Από Μονομάχος έγινε Χονδρομάχος!!! - Ράσελ κόψε το φαϊ!!!

Πού είναι οι κοιλιακοί του Ράσελ Κρόου; Στη θέση τους υπάρχει τώρα μία τεράστια κοιλιά! Αγνώριστος πραγματικά ο ηθοποιός… Οι παπαράτσι τον «έπιασαν» την ώρα που έκανε ποδήλατο στους δρόμους του Σίδνεϊ.

"Bούτηξε" τα λεφτά της 5ημερης και έγινε καπνός!!

Νεαρός μαθητής Αλβανικής υπηκοότητας άρπαξε τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές της Γ'λυκείου σχολείου της Κάτω Αχαΐας και εξαφανίστηκε!

Τα Σκόπια έγιναν «Μακεδονία» σε βιβλίο της Γ’ Λυκείου!!

Τα Σκόπια έγιναν «Μακεδονία» σε βιβλίο της Γ’ ΛυκείουΤην απόσυρση του χάρτη που παρουσιάζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» από σχολικό εγχειρίδιο της Γ’ Λυκείου ζήτησε ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Γιαννάκης σε σχετική ερώτηση που κατάθεσε προς την υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννα Διαμαντοπούλου .

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Η γελιογραφία της ημέρας

politikigeliografia.blogspot.com

Ο Παπανδρέου θα ζητήσει "ψήφο εμπιστοσύνης"

Σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αναμένεται να μετατρέψει την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Σταθερότητας στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Η συγκινητική επιστροφή του Αμπιντάλ!!!

40 δις ευρώ έκαναν "φτερά" από τις Ελληνικές Τράπεζες!!

"Φτερά" έκαναν οι καταθέσεις συνολικού ύψους 40 δισ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες το 2010, σύμφωνα με μελέτη της Εθνικής Τράπεζας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ SASA BASTA WEEK!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ!







Θεσσαλονίκη: Τα λουκέτα αυξάνονται και πληθύνονται...

Ο αριθμός των διαγραφών εμφανίζεται αυξημένος κατά 54,6%, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010.

Λουκέτο σε μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών - Στο άρθρο 99 σήμερα η Expert Ελλάς

Η κρίση έχει αρχίσει και αποτυπώνεται πλεον και στα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών. Παρά τις προσφορές, τις μεγάλες ευκαιρίες, τις άπειρες δόσεις, οι καταναλωτές δεν βάζουν πλεον το χέρι στην τσέπη.

Από το Φάληρο, στους τέσσερις με τάλιρο!

Από το Φάληρο, στους τέσσερις με τάλιρο! (ΒΙΝΤΕΟ)Στην πρώτη του χρονιά στη Σάλκε μετά τη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πάει στους "4" του Champions League! Και πώς πάει! Με πεντάρα (5-2) επί της κατόχου Ίντερ στο Μιλάνο!