Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Νέο ρεκόρ για το Nissan GT-R! ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ VIDEO!

Μετά την τελευταία του ανανέωση μέσα στο 2010, και την αύξηση της ιπποδύναμης στους 530 ίππους, όλοι περίμεναν να δουν το νέο χρόνο που θα σημείωνε το GR-T στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Η Nissan δικαίωσε...



Προκήρυξη για 24 θέσεις στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Αναρτήθηκε με (χθεσινή ημερομηνία, είναι σημαντικό γιατί με τον τρόπο αυτό καθορίζεται και το 5ήμερο για την υποβολή των αιτήσεων) στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου η προκήρυξη για 24 θέσεις εργασίας στον Δήμο της Αλεξάνδρειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Τιμά το... αριστερό πόδι του Τσιάρτα η Σεβίλλη

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το… αριστερό πόδι του Βασίλη Τσιάρτα δεν θα το ξεχάσουν στη Σεβίλλη! Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας θα τιμήσει τον Τσιάρτα στο «homenaje a la aficion», στην τιμή, δηλαδή, για τους φιλάθλους, που διοργανώνεται για τρίτη φορά και θα διεξαχθεί πριν το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν άκουγαν την καρδιά του λόγω πάχους!

Αποφασισμένος πλέον να αδυνατίσει είναι ο 24χρονος Βρετανός Alan Belmont μετά από μια επίσκεψη για το ετήσιο τσεκ απ κατά την οποία οι γιατροί δεν μπορούσαν να ακούσουν το χτύπο της καρδιάς του ακόμα και με τη χρήση υπέρηχων!

To σκίτσο της ημέρας!

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Παπαβασιλείου

Ένα βήμα πριν από την «έκρηξη» βρέθηκε σήμερα πρωί πρωί – και πάλι - το πουκάμισο της Έλενας Παπαβασιλείου στην εκπομπή "Πάνω στην Ώρα". Αναστέναξε το δόλιο το ρούχο, που ήταν τόσο στενό, που τα κουμπιά κρατιόντουσαν με δυσκολία στην θέση τους από το αβυσσαλέο ντεκολτέ της παρουσιάστριας.

To ηλεκτρικό Volvo C30 στους -20

Τις τελικές δοκιμές εξέλιξης του ηλεκτρικού C30 πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η Volvo. Η τελευταία φάση περιλαμβάνει δοκιμές σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για αυτό το λόγω το τεχνικό επιτελείο της εταιρείας βρίσκεται στην Κιρούνα της Σουηδίας, που είναι το βορειότερο σημείο του Αρκτικού κύκλου.

Αλλαγές στον τρόπο απόκτησης του διπλώματος οδήγησης

Διαμορφώνεται διαφορετικά από το 2012 η διαδικασία την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, με σκοπό να σταματήσει το «φιλοδώρημα», που εκτιμάται στα 150 εκατ. ευρώ ετησίως.
 

Παράταση αιτήσεων για το "Εξοικονόμηση κατ΄οίκον"

Μέχρι τις 16 Μαΐου θα πραγματοποιούνται αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον”...ύστερα από παράτηση που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

7ος Εξαγωγικός Νομός η Ημαθία το 2010!

Το 2010 οι εξαγωγές της Ημαθίας έφθασαν σε αξία τα 336 εκατ. ευρώ, μια ετήσια αύξηση από το 2009 της τάξεως του 15,9%. Όσον αφορά την ποσότητα, το 2010 είχαμε 380 εκ. κιλά που εξήχθησαν, μια ετήσια αύξηση σε σχέση με το 2009 της τάξεως του 18,8%. Ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης των εξαγωγών του νομού την πενταετία 2006 - 2010 σε αξία ανήλθε στο 9,8%.

Έρχεται.........!!!!!

Έρχεται ο ηγέτης που θα σώσει την πατρίδα.. Υποκλιθείτε στην αυτού μεγαλειότητα του... δείτε το βίντεο!!

Δρομολογείται η ανέγερση εργατικών κατοικιών στην Αλεξάνδρεια

Επωφελούμενος της μετάβασης του στην Αθήνα για το θέμα των Σχολείων, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης επισκέφθηκε την Πέμπτη 24 Μαρτίου τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΟΕΚ κ. Γεωργία Κωτίδου.ανέγερση εργατικών κατοικιών στο δήμο Αλεξάνδρειας.

Θεσσαλονίκη: Iατρός συνελήφθει για "φακελάκι"

Για παθητική δωροδοκία συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, ιατρός- χειρούργος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Ετοιμάζει "Βόμβα" ο Μαρινάκης!!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να «τρελάνει» τους φίλους του Ολυμπιακού και ετοιμάζει να τινάξει και πάλι την μπάνκα στον αέρα φέρνοντας έναν παικταρά που θα προκαλέσει… λιποθυμίες!

Το στρες "ασπρίζει" τις γυναίκες από τα 25

Το στρες οδηγεί τις γυναίκες νωρίτερα στο… κομμωτήριο! Οπως αποκαλύπτουν πρόσφατες έρευνες, οι γκρίζες τρίχες κάνουν όλο και πιο νωρίς την εμφάνισή τους στα γυναικεία μαλλιά, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη για βαφή ακόμα και από την ηλικία των 25 ετών.

Γ. Ραγκούσης: Γραπτός διαγωνισμός για διευθυντικά στελέχη και μετατάξεις μέσω ΑΣΕΠ

Εντός του 2011 θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση  του πρώτου εθνικού γραπτού διαγωνισμού, βασικό κριτήριο για την επιλογή γενικών διευθυντών, διευθυντών και προϊσταμένων ενώ και οι διαδικασίες των μετατάξεων θα περάσουν στον έλεγχο του ΑΣΕΠ.........