Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Εκρηκτικός Μηχανισμός στο Μετρό της Ρώμης

Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε σταθμό του μετρό της Ρώμης και η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Master Chef ο Άκης Πετρετζίκης

Με διαφορά ενός βαθμού ο Άκης Πετρετζίκης κέρδισε το reality μαγειρικής του MEGA και έγινε ο πρώτος «Master Chef» της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η «Πρωινή Μελέτη», ο μεγάλος τελικός γυρίστηκε χθες και οι δύο αντίπαλοι ήταν ο Μιχάλης Καλαβρυνός από την Πτολεμαΐδα και ο Άκης Πετρετζίκης από τη Θεσσαλονίκη.Ο τελικός αφορούσε σε τρεις δοκιμασίες, η πρώτη ήταν....

Μπακογιάννη: "Να κόψουμε από την Βουλή, την ΕΡΤ, όχι από το ΕΚΑΣ"

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την συζήτηση για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» είπε «Η κυβέρνηση είναι καλή στην ρητορική, αλλά όχι στην πράξη».
«Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο. Σε αυτούς που είναι εντός και εκτός συστήματος», πρόσθεσε, ενώ πρότεινε να μην κόβονται χρήματα από τους συνταξιούχους, αλλά από την Βουλή. Συγκεκριμένα, είπε ....

Πετρούλα: Το ερωτικό dvd κυκλοφορεί στα περίπτερα σε 3D

Στα περίπτερα από σήμερα και το ερωτικό DVD με την Πετρούλα Κωστίδου! “Πετρούλα Kama Sutra”, είναι και ο τίτλος του περιοδικού που το συνοδεύει.
«Είμαι η Πετρούλα και το dvd μου κυκλοφορεί σε 3D σε όλα τα περίπτερα. Mε το περιοδικό “Πετρούλα Kama Sutra” δώρο τα γυαλάκια και το ημερολόγιο»!Ακόμα ένα ερωτικό DVD από την εταιρεία του Σειρηνάκη  και αυτή τη φορά με τη χρήση τεχνολογίας 3D.Δεν είναι dvd με πορνό περιεχόμενο, αλλά για αισθησιακή φωτογράφιση με την Πετρούλα να δίνει συμβουλές για το Kama Sutra.
ΚΛΙΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

«Δίνω τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση»

Σκληρή κριτική από το Θωμά Ρομπόπουλο

«Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον πρόεδρο εδώ και μια εβδομάδα και δεν τα έχω καταφέρει. Μπορώ να δεχθώ το πάγωμα, όχι όμως τη μείωση μισθών και συντάξεων», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Θεσσαλονίκης προκαλώντας αίσθηση και επιβεβαιώνοντας το εκρηκτικό κλίμα στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Προ ημερησίας για το δημογραφικό ζητάει το ΛΑΟΣ

Το χαρακτηρίζει «μείζον εθνικό θέμα»

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με αίτημα του στον πρόεδρο της Βουλής ζητά προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στη Βουλή για το δημογραφικό ζήτημα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές πολυμελείς οικογένειες. Στην επιστολή του λέει ότι απαιτείται η κατάρτιση ενός συνολικού εθνικού στρατηγικού σχεδιασμού για το θέμα.Η επιστολή του Γ. Καρατζαφέρη αναφέρει:

Καταδρομική διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ

«Μεροκάματο» 73.000 ευρώ στην Πέλλα

Επαγγελματική ήταν η διάρρηξη που έγινε το βράδυ της Κυριακής σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αριδαίας-Εξαπλάτανου, στην Πέλλα.
Λίγη ώρα αφού έκλεισε το κατάστημα, οι δράστες έκοψαν τη μεταλλική οροφή και με σχοινί ορειβασίας κατέβηκαν στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ και με τροχό άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο, όπου είχαν απομείνει...

Η Τόνια Αντωνίου τα πε στο Θόδωρο..... και δεν ήταν τα κάλαντα!!





«Οι πολίτες δεν τα έτρωγαν όλοι μαζί. Ποτέ δεν ήταν καλεσμένοι στο ίδιο πάρτι.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εξέλιξη της ζωής στη Γη ξεκίνησε πριν από 3 δισεκ. χρόνια

Πριν από τρία δισεκατομμύρια χρόνια ξεκίνησε σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα η εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη μας, κατά πάσα πιθανότητα όταν οι προϋπάρχουσες πρωτόγονες και απλοϊκές μορφές μικροοργανισμών -τα λεγόμενα "Αρχαία"- ανέπτυξαν πιο αποτελεσματικούς τρόπους να "χειραγωγούν" και να αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα 37 είδη τω οργασμών !!

- 1.Γεωγραφικός : Εδώ ! Εδώ ! Ή Εκεί ! Εκεί !
- 2.Θρησκευτικός ; Θεέ μου !!!
- 3. Αυτοκτονίας : Πεθαίνω !!!!!!
- 4. Δολοφονίας : Αν σταματήσεις σε σκότωσα !!!
- 5. Θετικός : Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι ! Ναι !
- 6. Αρνητικός : Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι ! Όχι !
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ημαθία: Ληστές βασάνισαν 60χρονη

Αδίστακτοι ληστές χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 4 , αφού προσποιήθηκαν πως ήταν συγγενείς της 60χρονης , την έπεισαν να τους ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της στο δ.δ. Κορυφή του δήμου Πλατέως στην Ημαθία στη συνέχεια άρχισαν τα βασανιστήρια της ...
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ: Οδηγός γενικού δ/ντη της ΔΕΗ με μισθό 12.198 ευρώ!

O οδηγός πήρε απόσπαση στην Αθήνα και μετέφερε τον γενικό δ/ντη διανομής της ΔΕΗ, βάζοντας στην τσέπη του 12.198 ευρώ μηνιαίως ή αν προτιμάτε... 146.387 ευρώ ετησίως.
Tελικά ναι! η οδήγηση είναι τέχνη!!

Κακλαμάνης κατά Καμίνη!

Σκληρή ανακοίνωση κατά του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, εξέδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος δημοτικός άρχοντας, αναφέρει τα εξής: «Επειδή ο κ. Καμίνης λειτουργεί ως αντιπολίτευση και όχι ως νέα δημοτική αρχή (προφανώς ακόμη δεν το έχει πιστέψει) αύριο θα λάβει την απάντηση για όλα τα θέματα που θίγει στις σημερινές του δηλώσεις. 
PESTONEO:όλα καλά Νικήτα αλλά για τα σκουπίδια δε φταίει ο Καμίνης.....αυτός ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ!!

Ο Γιωργάκης τους έκανε τα χατίρια......και αυτοί δεν το ξεχάσανε. Μπράβο Γιώργο βγες μια βόλτα να πάρεις τα εύσημα και από τους πολίτες τώρα!

Μπορεί πριν από μερικούς μήνες το γερμανικό «Focus» να προκάλεσε σάλο με το εξώφυλλό του που είχε την Αφροδίτη της Μήλου με το μεσαίο δάχτυλο παρατεταμένο, ωστόσο, σήμερα επανέρχεται με διθυράμβους για τον Γιώργο Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντάς τον «σωτήρα των Ελλήνων»!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γερμανικό μοντέλο στους Φαρμακοποιούς

Νέο «αγκάθι» ανέκυψε στις σχέσεις υπουργείου Υγείας και Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), έπειτα από το ζήτημα της επέκτασης του ωραρίου των φαρμακείων που είχε τεθεί στους εκπροσώπους των φαρμακοποιών από τον υπουργό κ. Ανδρέα Λοβέρδο πριν από περίπου πέντε εβδομάδες.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καιρός

Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά και ενισχυμένους νοτιάδες στα πελάγη περιμένουμε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα!

1828: Ο Ιωάννης Καποδίστριας ιδρύει στο Ναύπλιο τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.
1891: 18 σπουδαστές του Σπρίνγκφιλντ Κόλετζ χωρίζονται μεταξύ τους και παίζουν για πρώτη φορά ένα περίεργο παιχνίδι, που ονομάζεται μπάσκετ-μπολ.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλημέρα.....!!!! με το Γιάννη Κότσιρα, γιατί όλοι θέλουμε να έχουμε ένα φύλακα άγγελο