Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου – Ενισχύστε την «Φλόγα»

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου «Η Φλόγα» στέλνουν το εξής μήνυμα: «Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη σωστή ιατρική,ψυχική και κοινωνική φροντίδα».Γι’ αυτό με ένα μήνυμα αγάπης, μέσω του κινητού τηλεφώνου μας, στο 19454, μπορούμε ως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου να ενισχύσουμε τις δράσεις του Συλλόγου για τα παιδιά με καρκίνο.Σε όλον τον κόσμο υπολογίζεται ότι νοσούν κάθε χρόνο 250.000 παιδιά. Από αυτά μόνο το 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα. Οκτώ στα δέκα παιδιά προέρχονται από τις αναπτυσσόμενες χώρες, στις οποίες δεν υπάρχει δυνατότητα διάγνωσης και σωστής θεραπείας.

 «ΦΛΟΓΑ» Αιγίου 6-8, Γουδί, Αθήνα

VIDEO:Έπεσε κεραυνός σε γήπεδο και οι παίκτες έπεσαν κάτω!

Έντρομοι οι ποδοσφαιριστές της Λα Εκιδάδ και της Ατλέτικο Νασιονάλ προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.
 
Η αναμέτρηση διεκόπη για ένα πεντάλεπτο προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους παίκτες που αιφνιδιάστηκαν από την ένταση του φαινομένου.Οι τηλεσχολιαστές της αναμέτρησης έχασαν τον ειρμό τους, ενώ κάποιοι έκαναν τον σταυρό τους. 
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Μαθητευόμενοι Υπουργοί!!

Όταν ξεκίνησε τη θητεία της αυτή η κυβέρνηση, θα θυμάστε την «πατάτα» που είχε κάνει ο Παπακωνσταντίνου......

24χρονος διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο

Συνελήφθη ένας 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά μέσα σε σχολείο του Ηρακλείου, καθώς και ένας 17χρονος μαθητής την ώρα που παραλάμβανε από τον αλλοδαπό ποσότητα χασίς.

Γυναικίες Ορμόνες!!!


Ανακαλύπτουμε δυστυχώς σταδιακά τις γυναικίες ορμόνες. Εχουμε λοιπόν:

Αποζημιώσεις για τα Γερμανικά υποβρύχια ζητά ο Βενιζέλος - ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!!

Έγγραφο προς τον υπουργό Οικονομικών και τον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με το οποίο ζητά να δηλώσει το Δημόσιο παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον τόσο της γερμανικής όσο και της ελληνικής ποινικής Δικαιοσύνης για το ζήτημα των παράνομων πληρωμών που συνδέονται με τη σύμβαση του 2000 κατέθεσε ο κ. Ευ. Βενιζέλος...

Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο ”Μακεδονία”

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες σε χώρους του αεροδρομίου "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.

Στη βραδυνή ζώνη του Alpha θέλουν την Μενεγάκη οι Γερμανοί

Ο Μεγάλος Αδελφός θα επιστρέψει στις οθόνες μας τον Οκτώβριο, με την προετοιμασία του να ξεκινά τον Ιούνιο.

Μόλις 1% μπροστά το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ

Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό καταγράφει δημοσκόπηση της VPRC η οποία δημοσιεύεται στο περιοδικό "Επίκαιρα" το οποίο κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη.

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ : 3,7%!

"Σάρωσε" και χθες το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Η πολυδιαφημισμένη Στάη (αλήθεια πόσο κόστισαν στην ΕΡΤ οι ολοσέλιδες διαφημίσεις σε εφημερίδες και περιοδικά;).....

Προκλητικός ο Βγενόπουλος στη βουλή

Με προκλητικό ύφος και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στο σύνολο του πολιτικού συστήματος παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της βουλής, προκειμένου να την ενημερώσει για το θέμα του "Ερρίκος Ντυνάν".

Έρχονται βροχές, καταιγίδες λίγα χιόνια και άνεμοι

Τα… δόντια του θα δείξει ο καιρός από σήμερα Πέμπτη καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της ελληνική επικράτειας με τα βόρεια ορεινά να.. στρώνουν και πάλι «λευκό χαλί»