Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Γκολ κατά της Φτώχιας!!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα κατά της φτώχειας γεμίζοντας το "Γ. Καραϊσκάκης" στο τελικό 2-2 των "ερυθρόλευκων" All Star με τους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο. Αποθέωση για όλα τα μεγάλα αστέρια που βρέθηκαν στο Φάληρο και όχι μόνο
Πηγή:newsit

Λιάγκας-Σκορδά:Αυτή είναι η τηλεόραση που θέλουμε

Μυστικά για σύσφιξη στήθους
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στα μάτια της Μόνα Λίζα ο "Κώδικας Ντα Βίντσι"

Στο αινιγματικό της χαμόγελο αναζητούσανε το "μυστικό" της Μόνα Λίζα, στα μάτια της το βρήκανε! Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες ιστορικούς της τέχνης, από την Εθνική Επιτροπή Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ιταλίας, στο περίφημο πορτραίτο της Μόνα Λίζα, υπάρχει κρυμμένος ένας "κώδικας" ο οποίος αποτυπώνεται στα μάτια της!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απεργιακό "Τσουνάμι"

Το απεργιακό «κύμα»  κορυφώνεται με 24ωρη απεργία την Τετάρτη: μέσα μεταφοράς, ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, τραπεζικοί και άλλοι κλάδοι ετοιμάζουν σφοδρές αντιδράσεις στο νομοσχέδιο. Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στα μέσα μεταφοράς στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.

Διεγράφη απο το ΠΑΣΟΚ ο Παπαχρήστος!

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης στη διαφοροποίηση του Βαγγέλη Παπαχρήστου στο πολυνομοσχέδιο. Δεν είχε ακόμα προλάβει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να υποβάλει την αρνητική ψήφο του και έγινε γνωστό ότι διαγράφεται άμεσα από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Λίγα λεπτά ακόμα η απόφαση διαγραφής ανακοινώθηκε και επίσημα από τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο. Μετά από την εξέλιξη αυτή οι ανεξάρτητοι βουλευτές ανέρχονται πλέον σε 13.
Πηγή:parapolitika.gr

Και τώρα τα σπάμε.......!!!!!!!!

Γρεβενά: Ψήφισμα Διαμαρτυρίας για το ΤΕΙ

Σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2010 στο Διοικητήριο Γρεβενών «Κώστας Ταλιαδούρης» κατόπιν προσκλήσεως του Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και με αφορμή τη φημολογούμενη κατάργηση των Τ.Ε.Ι. Γρεβενών, εκπρόσωποι...
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απεσύρθει η διάταξη για τη διαγραφή χρέων

Μετά τις έντονες αντιδράσεις ο υπουργός Οικονομικών  απέσυρε τη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που προέβλεπε τη διαγραφή χρεών προς το δημόσιο ύψους 24 δισ. ευρώ. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν χάνω κιλά με τίποτα......!!!!

Τα πέντε λάθη που κάνουμε στη δίαιτα
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι Παπάς!!!

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ζάγκρεπ:Επίθεση σε πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ!

Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για εχθρική υποδοχή της αποστολής στο Ζάγκρεμπ επαληθεύτηκαν. Λίγα λεπτά μετά την άφιξη της ομάδας στην Κροατία και κατά τη μετάβαση στο ξενοδοχείο, οπαδοί της Ντιναμό επιτέθηκαν με πέτρες, μολότοφ και καπνογόνα σε πούλμαν που μετέφερε φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μπερλουσκόνι "επτάψυχος"-Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία!

Η αγάπη του για τις γυναίκες είναι μεγάλη… το ίδιο και η ευκολία με την οποία εκείνες -ανεξαιρέτως ηλικίας- υποκύπτουν στη γοητεία του και πέφτουν στην αγκαλιά του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τους αντιδημάρχους του ανακοίνωσε σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι κάτωθι: 
* Αντιδημαρχία Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων. Αντιδήμαρχος Ανδρέας Κουράκης.
* Αντιδημαρχία Διαχείρισης Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης. Αντιδήμαρχος Χασδάϊ
Καπόν.

* Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη. Αντιδήμαρχος Καλυψώ Γούλα.
* Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών. Αντιδήμαρχος Μαρία Πασχαλίδου.

* Αντιδημαρχία Ανακύκλωσης και Καθαριότητας. Αντιδήμαρχος Στάθης Αβραμίδης.
* Αντιδημαρχία Αστικού Περιβάλλοντος και Ελεύθερων Χώρων. Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.
* Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού. Αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας.
Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι της κάθε αντιδημαρχίας, καθώς και το αντικείμενο της αρμοδιότητάς τους.
Τέλος, για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου επελέγη ο κ. Θωμάς Ψαράς.

Πέγκυ Ζήνα: " Δεν αγχώνομαι να γίνω μητέρα"

Στην απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου της Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για..τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο αλλά και για το παιδάκι που θέλει να αποκτήσει....
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Πόσες τουαλέτες έχει το νέο σπίτι του ΛεΜπρον Τζέιμς;

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες από την έπαυλή του στο Μαϊάμι

Αν δεν έχει τέτοιο σπίτι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ποιος θα έχει; Εμείς; Ο δισεκατομμυριούχος αστέρας του NBA αγόρασε σπίτι στο Μαϊάμι και σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες.
Το «παλάτι» του ΛεΜπρον λοιπόν βρίσκεται στο Coconut Grove το οποίο έχει θέα στο Biscayne Bay και μάλιστα μπορείς να βλέπεις θάλασσα σε όποιο σημείο του σπιτιού βρίσκεσαι.
Έχει, μεταξύ άλλων, έξι κρεβατοκάμαρες, αίθουσα για κινηματογραφικές προβολές...
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ντίνο Ντρπις: H sexy σύντροφος και το σκάνδαλο στο κέντρο του γηπέδου!

Πλούσιο σε σκάνδαλα και ερωτικές περιπέτειες είναι το βιογραφικό του Ντίνο Ντρπις, που αναμένεται στην Αθήνα για να δοκιμαστεί από την ΑΕΚ.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΟΔΕ Βέροιας: Kύριοι κρατήστε ένα επίπεδο!

Στη γεμάτη νευρικότητα και αοριστολογίες ομιλία του βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη ήρθε να απαντήσει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάββας Ακριτίδης!
«Ο κ. Χαλκίδης έχασε και το μέτρο και τον στόχο, στην αγχωμένη ομιλία του. Αντί να ασχοληθεί με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του μνημονίου και των δυσμενών αποτελεσμάτων που επέφερε η πολιτική της σε βάρος του λαού μας, επέλεξε να αναζητήσει εσωκομματικούς αντιπάλους. Μετά την απόλυτη ταύτισή του με το ΠΑΣΟΚ, στην επιλογή Γκιόνογλου, στον δήμο Αλεξάνδρειας, ανακάλυψε και εκθείασε το σημαντικό έργο του κ. Χρυσοχοΐδη, στο νομό Ημαθίας. Είναι φανερό ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση».
Πολλά νεύρα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ τρίβουν τα χέρια τους!!!

Oι "Πρωταγωνιστές" σε βιβλίο!

Αναμφισβήτητα οι "Πρωταγωνιστές" είναι μία απο τις λιγοστές δυστυχώς απολαυστικές εκπομπές που μπορεί να δει κανείς στην ελληνική τηλεόραση... Οι "Πρωταγωνιστές" είναι μία εκπομπή που κάθε Κυριακή βράδυ μοιάζει με... όαση στην απέραντη έρημο της τηλεοπτικής φθήνιας και μιζέριας που ζούμε...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΤΡΟΠΗ! Διαγράφονται 24 δις ευρώ από φοροφυγάδες!!

Σύμφωνα με το νέο πολυνομοσχέδιο Διαγράφονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 24 δις ευρώ. Όσα δηλαδή θα γλυτώναμε από τις περικοπές μισθών και συντάξεων αποφασίστηκε ότι έπρεπε να χαριστούν στους «ξύπνιους» φοροφυγάδες, με την δικαιολογία ότι είναι «ανεπίδεκτα είσπραξης»!!!
Μπράβο λεβέντες και εις ανώτερα!!!

Aυτοκτονία στο Ηράκλειο!

Απαγχονισμένος, στην αποθήκη της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν βρέθηκε ένας 63χρονος Ηρακλειώτης, αδελφός γνωστού ιχθυέμπορου της πόλης. Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε χθες από συναδέλφους του, που τον αναζητούσαν επί ώρες και τελικά τον βρήκαν νεκρό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς μπορεί μία γυναίκα να ικανοποιήσει 7 άντρες ταυτόχρονα;

ΔΕΙΤΕ: Η κοπέλα έχει τρομερά προσόντα









Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραδέχτηκε τον έρωτά του!

Για δυο “όμορφα μάτια μπλε” τραγουδά από το καλοκαίρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώ οι φήμες για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια φουντώνουν όλο και περισσότερο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Το πολύ σεξ προκαλεί πρόβλημα στα χέρια;

Βρετανοί επιστήμονες, υποστηρίζουν πως το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα μπορεί να προκληθεί από το πολύ... σεξ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Η άκρη της κλωστής - Σάκης Ρουβάς -SONG PREVIEW (Nέο Τραγούδι)

Ποιος μεγάλος star "έβαλε χέρι" on camera στη διάσημη σύζυγο του;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Tέλος το "Νησί" για το 2010

Η μεγάλη παραγωγή του φετινού χειμώνα στα τηλεοπτικά δρώμενα, ρίχνει αναγκαστικά αυλαία εν όψει των εορτών.Ο λόγος για το «Νησί», το οποίο οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν για τελευταία φορά φέτος.Το επόμενο επεισόδιο για την σειρά που έχει βάλει «φωτιά» στα μηχανάκια της AGB αναμένεται να προβληθεί τον Ιανουάριο.

Σαν Σήμερα......

164 π.Χ: Ο Ιούδας Μακαβαίος αναστηλώνει τον ναό του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ. Το γεγονός γιορτάζεται κάθε χρόνο από τους Εβραίους («Χανούκα»).
1900: Ο γερμανός φυσικός Μαξ Πλανκ δημοσιεύει τη μελέτη του για την κβαντική θεωρία.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

"elenxis" από το Υπουργείο Οικονομικών

Μετά από πέντε  χρόνια πειραματισμών και ύστερα από ριζικό ανασχεδιασμό, το υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμο να θέσει σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχων με την ονομασία "ELENXIS".
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Bραδιά αγάπης" στο Καραϊσκάκη

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απόψε οι στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», τον αγώνα ενάντια στη φτώχεια, τον οποίο εδώ και οκτώ χρόνια διοργανώνει ο ΟΗΕ με την πολύτιμη βοήθεια των Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  

Για να ανεβάσουμε την θερμοκρασία....Έλενα Πούτση

Οπλίσατε, αρμ!

Αν το Γκραν Κάνιον σου φαίνεται μεγάλο, τότε μάλλον δεν έχεις γνωρίσει την Έλενα Πούτση. Η 22άχρονη μπαργούμαν στο Alsa Live μας αποκάλυψε τα δύο μεγαλύτερα προσόντα της και μας το είπε ξεκάθαρα: Μην της κάνεις χυδαία σχόλια αν την πετύχεις στο δρόμο, γιατί θα πέσει σφαλιάρα. Βάλε στοίχημα με τον εαυτό σου πόση ώρα μπορείς να αντέξεις και να μην κοιτάξεις το μπούστο της.....ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Κρίση χτυπά το ΔΟΛ!

Ραγδαίες είναι από χθες το απόγευμα οι εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, μετά την ανακοίνωση της απόφαση του ισχυρού άνδρα του Συγκροτήματος, Σταύρου Ψυχάρη, να αρχίσει αιφνιδιαστικά την υλοποίηση του προγράμματος εξυγίανσης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Νομικά προβλήματα στην "Κάρτα του Πολίτη"

Νομικά προβλήματα και παραβίαση προσωπικών δεδομένων έκρινε ότι υπάρχουν στην «Κάρτα του Πολίτη», η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Η κρίση χτύπησε και το Ανοικτό Πανεπιστήµιο

∆εν έχουν λεφτά για τα δίδακτρα και µειώθηκανοι εγγραφές
Εντυπωσιακή µείωση των αιτήσεων εισαγωγής στο Ανοικτό Πανεπιστήµιο (ΕΑΠ) λόγω της οικονοµικής κρίσης σηµειώθηκε για πρώτη φορά φέτος!
Ενας στους τέσσερις υποψηφίους σε σύγκριση µε το περσινό έτος (-24%) δεν υπέβαλε αίτηση για την κλήρωση που θα οδηγήσει ....




Μίλαν: Έξω Τζαμπρότα και Γκατούζο

Με δύο σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί η Μίλαν στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τη Ρόμα.
Ο λόγος γίνεται για τους Τζιανλούκα Τζαμπρότα και Τζενάρο Γκατούζο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους τζιαλορόσι».Συγκεκριμένα, ο Γκατούζο έχει....

«Κινδύνεψα να πεθάνω από τα ναρκωτικά»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Elton John δηλώνοντας ότι κόντεψε να χάσει τη ζωή του από ναρκωτικά.
«Έφτασα πολύ κοντά στο να πεθάνω. Μπορεί να έμενα ξύπνιος επί τρεις ημέρες κάνοντας χρήση ουσιών και πίνοντας μπουκάλια ουίσκι και μετά κοιμόμουν....

Χωρίς γιατρούς όλη την εβδομάδα

Άδεια τα ιατρεία στο ΙΚΑ

Σε 48 επαναλαμβανόμενες απεργίες έχουν προχωρήσει από χθες οι γιατροί του ΙΚΑ. Χθες και σήμερα απέχουν από τα καθήκοντά τους, αύριο θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρχει και πάλι 48ωρη απεργία.Οι γιατροί ζητούν...

Χωρίς δώρο φέτος τα ταξί

Περικοπές λόγω οικονομικής κρίσης

Το προεδρείο της ομοσπονδίας ταξί αποφάσισε να μην εισπράξουν φέτος τα ταξί το καθιερωμένο δώρο Χριστουγέννων, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.Οι οδηγοί δείχνουν την συμπαράστασή τους στο επιβατικό κοινό λόγω....

Υπό κατάληψη το κτήριο του ΟΣΕ ! Δεν θέλουν τις αλλαγές....

Σε στάσεις εργασίας σήμερα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό.Τα γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου έχουν καταλάβει οι εργαζόμενοι διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές που προωθούνται στον Οργανισμό. Σε στάσεις εργασίας προχωρούν σήμερα τόσο η Πανελλήνια Οργάνωση Σιδηροδρομικών όσο και η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Αμαξοστοιχιών. Η ΠΟΣ έχει στάση 12 με 3 και η ΠΕΠΑ τρεις τρίωρες στάσεις: 6-9 το πρωί, 2-5 το μεσημέρι και 9-μεσάνυχτα.