Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Θα επηρεαστεί η Ελλάδα από την ραδιενέργεια της Ιαπωνίας;

Τα συμπεράσματα της έκτακτης σύσκεψης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε χθες υπό τον πρύτανη Γιάννη Μυλόπουλο με τη συμμετοχή ειδικών επιστημόνων του ΑΠΘ, με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας, ανακοινώθηκαν σήμερα.

Από ΛΑΟΣ πήπως γίνατε ΛΑΓΟΣ κύριε Καρατζαφέρη

Επιτέλους ο Αντώνης ο Σαμαράς έγινε αυτός που θέλουν να ακούν όσοι στήθηκαν για ώρες στις ουρές των εκλογικών κέντρων για να τον ψηφίσουν.Σειρά είχε ο κωλούτουμπας Καρατζαφέρης και το τηλεκόμμα του να δεχθεί τα πειρά του Σαμαρά...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας για το Γυμνάσιο Τρικάλων


Με πρόταση του δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Φ. Δημητριάδη συγκαλείται έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 8.30 μμ, με μοναδικό θέμα συζήτησης την απόφαση του υπουργείου παιδείας να κλείσει το γυμνάσιο Τρικάλων Ημαθίας.Προσκεκλημάνοι θα είναι βουλευτές,ο προϊστάμενος Β΄βαθμιας κ.Φλιτούρης καθώς και εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς.Σκοπός της συνεδρίασης είναι η λήψη αποφάσεων για περαιτέρω κινήσεις

Συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης στον Αμπιντάλ

Δεκάδες ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στον Ερίκ Αμπιντάλ μετά την είδηση ότι πάσχει από καρκίνο.

Τορναδόρος από την Κρήτη ο αποστολέας του e-mail της χρεοκοπίας

Ο Γ.Β., ένας 43χρονος τορναδόρος από την Κρήτη, φαίνεται ότι είναι ο αποστολέας  των e-mails που υποστήριζαν ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει την άλλη Παρασκευή (25 Μαρτίου) και προκάλεσαν γενική αναστάτωση, αφού δημοσιεύθηκαν σε πλήθος sites και blogs.

Τρελαίνεις την πυξίδα μου και δείχνει όπου πάς... Έρχονται τα πάνω κάτω

Έτσι φαίνεται θα λέμε από εδώ και πέρα γιατί είναι αυτό που λέμε θα έρθουν τα πάνω … κάτω.
 Ο βόρειος μαγνητικός πόλος της Γής, που βρίσκεται στον Καναδά, φαίνεται πως το… βαλε στα πόδια και κινείται προς την Ρωσία με ταχύτητα 60 χλμ ανά χρόνο.

Σε δύσκολη θέση ο Πάγκαλος !!

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η εκπαραθύρωση από το κυβερνητικό σχήμα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου μετά την άκομψη παρέμβασή του στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο.Ήδη σε χθεσινή σύσκεψη υπό τον κ. Πεταλωτή ο πρωθυπουργός ζήτησε την με κάθε τρόπο αποστασιοποίηση της κυβέρνησης από τυχόν εμπρηστικές δηλώσεις του αντιπροέδρου κάτι που έγινε...

Xωρίς Λόγια!!

Audi: Συνεργασία Lamborghini για το Α9!

Η Audi αναζητά συμμάχους μέσα από το Γερμανικό γκρουπ θέλοντας να κατασκευάσει αυτοκίνητα που θα χτυπήσουν εμπορικά αντίστοιχα μοντέλα του γκρουπ!

"Σοκ" στην Μπαρτσελόνα με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Αμπιντάλ

Ο Γάλλος αμυντικός θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο συκώτι. Τα κακά μαντάτα έγιναν γνωστά μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της Μπαρτσελόνα η οποία δεν αναφέρεται σε λεπτομέρειες κάνοντας σεβαστή την επιθυμία του παίκτη.

Στο δρόμο οι κάτοικοι από τα Τρίκαλα Ημαθίας

Βγήκαν στους δρόμους οι μαθητές μαζί με τους γονείς τους στα Τρίκαλα Ημαθίας,διαμαρτύρονται για την συγχώνευση του σχολείου τους,και είναι μαζεμένοι στο δημαρχείο Αλέξάνδρειας να καταθέσουν υπόμνημα στον Δήμαρχο Φ.Δημητριάδη

Ιεράπετρα - Καλαμάρι μήκους 1,68μ και βάρους 12 κιλά!!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη μιας παρέας όταν ψαρεύοντας με το σκάφος τους σε περιοχή κοντά στην Χρυσή...

Οι ψαράδες από την Ιεράπετρα έβγαλαν ένα απροσδόκητο "θήραμα". Ο λόγος για ενα καλαμάρι μήκους 1,68 μ. και βάρους 12 κιλών!

Παλιοί ψαράδες λένε ότι δεν έχουν ξαναδεί τόσο μεγάλο καλαμάρι. Η είδηση διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και έγινε, σύμφωνα με το flashnews.gr, πρώτη είδηση στους κύκλους των ψαράδων.

Ωστόσο η παρέα που έπιασε το γιγάντιο καλαμάρι δεν το έκανε γεύμα για τις οικογένειές τους αλλά, αφού το φωτογράφησαν, το έκαναν δόλωμα για τις επόμενες ψαριές!

«Ο Σίλβιο έκανε 13 φορές σεξ με την Καρίμα»


Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Μιλάνου «ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε δεκατρείς ερωτικές συνευρέσεις με την Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα.

Δες το ολοκαίνουριο βίντεο του Σάκη Ρουβά...

Εκκενώνουν το εργοστάσιο της Φουκουσίμα – Σεισμός 6 Ρίχτερ στο Τόκιο

Να εγκαταλείψουν το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα και οι 50 εναπομείναντες εργάτες, διέταξε η ιδιοκτήτρια εταιρεία την ώρα που στον σταθμό φαίνεται να βγαίνει άσπρος καπνός.
 

Βέροια:Διαμαρτυρήθηκαν για τις χαμηλές τιμές οι κτηνοτρόφοι

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βέροια συνέχισαν την Τρίτη (15/2) τις κινητοποιήσεις τους οι Έλληνες κτηνοτρόφοι, αντιδρώντας στις χαμηλές τιμές παραγωγού του γάλακτος και του κρέατος και στην κατακόρυφη άνοδο του κόστους ζωοτροφών.

H ωραία Ελένη, η φουστίτσα και τα νούμερα έρχονται!

Πιο καλοκαιρινή από ποτέ, με ένα μίνι που προκαλούσε εμφράγματα, εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Έλενα Παπαβασιλείου!

Σκάνδαλο στη Στερεά Ελλάδαμε δημόσια εργα που δεν έγιναν ποτέ

Σκάνδαλο μεγατόνων ξέσπασε στη Στερεά Ελλάδα, με τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων-μαιμού αξίας πολλών εκ. ευρώ που δεν έγιναν ποτέ...