Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Φίλα με ακόμα - Πάνος Μουζουράκης ( Official Video Clip )

Ο Σφακιαννάκης συνέλαβε ζευγάρι που εκβίαζε μέσω blog

Ζευγάρι που κατηγορείται ότι εξεβίαζε δικαστικούς, άλλους κρατικούς λειτουργούς, επιχειρηματίες, κλπ.μέσω blog στο οποίο ήταν διαχειριστές συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού...

Αντώνης Κανάκης: Έχω χορτάσει "χυλόπιτες" στη ζωή μου!!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους, το βράδυ της Τρίτης, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ασχολήθηκαν, μεταξύ άλλων, με την ιστορία πίσω από τη μεταφορική έννοια της λέξης «χυλόπιτα».

"Σφήνα" Τουρκοκυπρίων στο φυσικό αέριο της Κύπρου! - ΓΙΩΡΓΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ!

Ο υπουργός Ενέργειας του ψευδοκράτους Σουνά Ατούν δήλωσε ότι οι τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμα στις φυσικές πηγές γύρω από το νησί.

Aγριεύουν οι εξεγέρσεις στις Αραβικές χώρες

Διευρύνεται το ντόμινο των εξεγέρσεων στον αραβικό κόσμο. Για τέταρτη συνεχή ημέρα διαδηλώνουν φοιτητές στη Σαναά, αλλά και στο Άντεν, εναντίον του καθεστώτος του προέδρου της χώρας, που βρίσκεται στην εξουσία εδώ και 32 χρόνια. Στη διάρκεια των συγκρούσεων τραυματίσθηκαν τρεις διαδηλωτές.

Οι Καραγκιόζιδες του Κάμπου.....και ας μας συγχωρέσει ο Καραγκιόζης!!


Οι άνθρωποι της Λάρισας και του Βόλου που διοικούν δύο μεγάλους συλλόγους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από γελοίοι έως επικίνδυνοι.Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου και της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και θα καταλάβετε τι εννοώ! Από μας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!
 

Σίγουρα είναι...... Έλληνας!!

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ!..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Bουλευτές του ΠΑΣΟΚ μαζεύουν υπογραφές εναντίον του Παπακωνσταντίνου;

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι βουλευτές του ΠαΣοΚ Παντελής Οικονόμου και Μιχάλης Κατρίνης έχουν ξεκινήσει την διαδικασία για την συλλογή υπογραφών και καλούν σε απολογία τον Γ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου.....

Εγκαταλείπει η Ρωσία το Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

Η Ρωσία φέρεται έτοιμη να εγκαταλείψει το σχέδιο για την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ρωσική εφημερίδα Vedemosti, επικαλούμενη πηγές από την κοινοπραξία του αγωγού και τους μετόχους της. Οι ρωσικές...

Δεν περνάει κανείς! - This is Vikelidis!!

Το "κάστρο" των κίτρινων δεν έπεσε ούτε από την πάμπλουτη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Συνταγή της ημέρας

Φιογκάκια σε σάλτσα από μπέικον
Συνταγή για 4 άτομαΥλικά: 500γρ φιογκάκια (ζυμαρικά)
2-3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μπέικον....

Έμπλεξαν τη σύζυγο βουλευτή σε απάτη εκατομμυρίων!

Πλαστογραφώντας το βιβλιάριο υγείας της Σοφίας Χιντζίου, συζύγου του βουλευτή, Γιώργου Κοντογιάννη, και πολλών ακόμη ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ, χρέωναν το ταμείο του δημοσίου με ανύπαρκτες εξετάσεις, προκαλώντας ζημία που φτάνει το 1,759,000€!

Η Eλληνίδα… Πάμελα Άντερσον (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Eλληνίδα… Πάμελα Άντερσον! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Η Θεοφανία Καλογιάνη δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο! Είναι βασανιστικά σέξι η Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον, καθώς έχει θανατηφόρες αναλογίες και πόζες που κολάζουν.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΑ: Πληροφορίες ΔΝΤ & ΓΑΠ στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Δευτέρα - Παρασκευή 08.00-13.00

ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΡΕΠΠΑ : ΠΤΑΙΣΜΑ Η ΜΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ...

Σε πταίσμα από πλημμέλημα μετατρέπει την ποινή για όσους δεν ακυρώνουν εισιτήριο, η νέα τροπολογία που έφερε στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Δ. Ρέππας, λίγο πριν την ψήφιση του «πολυνομοσχεδίου» για τις αστικές συγκοινωνίες. Πρόκειται για...

Έβηξε και έβγαλε μια λαβίδα από το στομάχι της!


Για έξι ολόκληρους μήνες είχε ξεχαστεί μέσα στο στομάχι της μία λαβίδα! Ο λόγος για μία 31χρονη Γαλλίδα, η οποία  είχε υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική μετά από δύο εγκυμοσύνες.

H μαύρη φούστα του Σισέ

Ο Σισέ είναι εκκεντρικός και συνηθίζει να εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του. Οι επιλογές του σε ακριβά και ιδιαίτερα ενδύματα, αξεσουάρ και αυτοκίνητα είναι γνωστή αλλά κανείς δεν περίμενε να εμφανιστεί με μαύρη μακριά φούστα σε εκδήλωση όπου θα βραβευόταν ως ο καλύτερος αθλητής της χρονιάς.

Φτάσαμε στην χρεωκοπία γιατί πληρώναμε ντομάτες Αφρικής, ραδιόφωνα στην Κούβα και ονειροπόλους

Προκαλούν το κοινό αίσθημα οι αποκαλύψεις για τις χρηματοδοτήσεις – μαμούθ, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), πόσο μάλλον που κάποιες εξ αυτών αποδείχτηκε πως είχαν μόνο τη… σφραγίδα και όχι παραγόμενο έργο!

Τα δάκρυα για την αποχώρηση Ρονάλντο, είναι… γυμνά!

Τα απόνερα μιας… ιστορικής αποχώρησης στο χώρο του ποδοσφαίρου, ξεκίνησαν από την Βραζιλία. Ο Ρονάλντο, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε από τους αγωνιστικούς χώρους, όντας…

Ψηφίστηκε το ν/σ για τις αστικές συγκοινωνίες

Με την στήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ καθώς και της ανεξάρτητης βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη, ολοκληρώθηκε στη Βουλή η συζήτηση και ψήφιση του ν/σ για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.