Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

O Mικρός Πάντσο!!

Τα παιδιά ήταν μόνα… η μητέρα είχε φύγει από νωρίς το πρωί και τα είχε αφήσει στη Μαρίνα, μια νέα δεκαοχτώ χρόνων, την oποία έπαιρνε κάποιες φορές για λίγες ώρες προκειμένου να τα προσέχει με αντάλλαγμα μερικά νομίσματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

Τα διόδια στην Πελοπόννησο άνοιξε το ΠΑΜΕ

Στελέχη του ΠΑΜΕ από τη Μεσσηνία, έχουν ανοίξει από τις 7.00 το πρωί τα διόδια στο σταθμό γέφυρα Μάναρη (Ασέα) στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη - Καλαμάτα και οι διερχόμενοι οδηγοί περνούν χωρίς να πληρώνουν.

Κώστας Μήτρογλου - PARTY BOY!!!!

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ !!!!!!

Για εντυπωσιακούς κοιλιακούς

Ναι, το πήρατε απόφαση. Η άσκηση μπήκε στη ζωή σας για τα καλά και τα 30 λεπτά πάνω στο διάδρομο του γυμναστηρίου δεν είναι τελικά τόσο βασανιστικά όσο νομίζατε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τουρκικές Business με κουλούρια στην Αθήνα

Ο Χαλούκ Οκουτούρ είναι ο μεγαλύτερος κουλουράς στην Τουρκία καθώς διαθέτει περισσότερα από διακόσια καταστήματα στην πατρίδα του αλλά και υποκαταστήματα σε Χάγη και Κύπρο ενώ είναι έτοιμος να κατακτήσει και το Μανχάταν.

Παγετός σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οδηγοί, αλλά και πεζοί, που κινούνται στη Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, αφού από νωρίς το πρωί επικρατούν συνθήκες παγετού λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Επεισόδιο βουλευτή του ΛΑΟΣ με Aλβανή - ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ, ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΟΥΣΒΙΤΣ"

Οι 138 από τις 264 συνολικά εργατικές κατοικίες, στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας, παραδόθηκαν σήμερα σε δικαιούχους παρουσία........

Γκαζάκια σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα εξερράγη αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός σε καφετέρια στην περιοχή του Επταπυργίου στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη.

Πληρωμές στα ΙΕΚ; "γιοκ"

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΙΕΚ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΙ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2008, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ; ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ;
tromaktiko

Άρης και τα μυαλά στα κάγκελα η Νάνσυ

Άρης και τα μυαλά στα κάγκελα η Νάνσυ (ΦΩΤΟ)
Κουκλάρα η Νάνσυ που πρόσφατα αποχώρησε από το Next Top Model.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Και οι πολιτικοί έχουν ομάδες!!

Ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν στις αγαπημένες τους ομάδες οι Έλληνες πολιτικοί. Θιασώτες της ρήσης του Μπέρναρντ Σο “ποδόσφαιρο είναι η τέχνη του να γράψεις ιστορία σε 90 λεπτά” δεν κρύβουν τη συγκίνησή τους για τη “στρογγυλή θεά”, επισκέπτονται το γήπεδο ενώ δεν είναι λίγες οι φορές όπου στη Βουλή αναλύουν φάσεις και πειράζουν τους ηττημένους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ" SIEMENS: 2 δισ. η ζημιά - Κανείς πλην Μαντέλη που να τα έχει πάρει

Κατατέθηκε το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens στον πρόεδρο της Βουλής,, στο οποίο η Επιτροπή έχει καταλήξει σε 17 ομόφωνες πορισματικές αναφορές όπου μεταξύ άλλων καταγράφονται .............