Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO-ΡΟΥΜΑΝΙΑ:Έπεσε από θεωρείο της Βουλής την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός

Από θεωρείο του κοινοβουλίου έπεσε ένας άνδρας- τα στοιχεία του οποίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα- την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός και βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ψ Ε Υ Τ Ε Σ !!!! ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ!

Χθες το βράδυ αποκαλύφθηκε ότι από τον Ιούνιο του 2009 τόσο η κυβέρνηση Καραμανλή όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου ειδοποιήθηκαν από το ΔΝΤ ότι ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός της Ελλάδας έφτασε στο κόκκινο ...
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τους έδωσε σοκολάτα......και αυτοί το πάνε φυλακή!

Για δύο κομμάτια σοκολατόπιτας αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 10 ετών!! Ο λόγος για έναν Πολωνό, ο οποίος προσπάθησε με αυτά τα δυο κομμάτια γλυκό να δωροδοκήσει δύο αστυνομικούς που ήθελαν να του δώσουν κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEO: O Πάγκαλος έστηλε το εσώρουχό του στο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!

Έκπληξη αλλά και πολλά χαμόγελα προκάλεσε η χιουμοριστική απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου σε χιουμοριστικό βίντεο που παρουσίασε η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοκίνητο που παέι με "αερα κοπανιστό "

«Air Pod», το αυτοκίνητο που κατασκεύασαν στη Μ. Βρετανία και χρησιμοποιεί αέρα υπό πίεση για να κινηθεί με 12.000 ευρώ όταν βγει στην αγορά
 satotiko.blogspot.com

Κορινθία: Τον δολοφόνησαν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του!!

Φρικτό έγκλημα στο Ξυλόκαστρο - Οι δράστες πυροβόλησαν σχεδόν εξ' επαφής και σκότωσαν τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας του βενζινάδικου.....

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βρήκαν τους δράστες της επίθεσης Χατζηδάκη!

Κοντά στην σύλληψη των τριών δραστών της επίθεσης στον βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Όλα  δείχνουν ότι ταυτοποιήθηκε ήδη ο πρώτος δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ και να κατοικεί στα Εξάρχεια. Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι ο εντοπισμός και η ταυτοποίηση και των δύο άλλων δραστών,  μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγ. Αθανάσιος Πέλλας: KOUKOS NEST.....THE BEST!!!

Από 14 Νοεβρίου λειτουργεί στο Παλαιό Αγ. Αθανάσιο Πέλλας ένας νέος χόρος που εκτός από καλό φαγητό και διασκέδαση προσφέρει και διαμονή σε τιμές έκπληξη. Επισκεφτήκαμε το KOUKOS NEST και μείναμε ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ!!!!
Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!!!!

Άρθρο της Σεμίνας Διγενή:Η Κυβερνητική Αγία Οικογένεια

Η "μαμα-δοκρατία" καλά κρατάει, μες την κυβέρνηση των "μπούληδων" της πολιτικής.Η μαμά Μάργκαρετ, είναι πρόεδρος, του (χρηματοδοτούμενου από εμάς) "Iδρύματος Α. Παπανδρέου". Με ιδιόκτητο μάλιστα κτίριο. Προσφορά του υιού-Πρωθυπουργού προς την μαμά.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιστολές για περικόπες χιλιάδων υπαλλήλων!

Το πλήρωμα του χρόνου για "κούρεμα" κατά 25% των "χρυσών αμοιβών" στις ΔΕΚΟ έφτασε. Η αρχή έγινε από τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ αλλά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου απέστειλε τελικώς χθες (όπως είχε προαναγγείλει από τις 9 Δεκεμβρίου το protothema.gr) επιστολές και προς τις διοικήσεις... όλων των εισηγμένων επιχειρήσεων όπου μεγαλομέτοχος είναι το Κράτος, για να περικόψουν τους υπέρογκους μισθούς.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λούκμαν η... αδυναμία του Ντάρκο!

Είναι δεδομένο ότι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό είναι ο Λούκμαν Αρούνα της Μονακό.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!! Ε Λ Ε Ο Σ- Δημιούργησαν ποντίκι που κελαϊδάει!

Ιάπωνες επιστήμονες από το Πανεπιστημίου της Οσάκα, δημιούργησαν ένα γενετικά τροποποιημένο ποντίκι που κελαηδάει σαν πουλί, ένα επίτευγμα που, όπως είπαν, μπορεί να ρίξει φως στην καταγωγή της ανθρώπινης γλώσσας, ενώ δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανοίξει το δρόμο για την εμφάνιση, με σάρκα και οστά, ενός αληθινού Μίκι Μάους!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχεις ερωμένη! ξανά σκέψου το....η τσέπη πονάει!!

Όχι ότι δεν το γνωρίζαμε, αλλά τώρα καταγράφεται και σε μεγάλη έρευνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι ερωμένες αποτελούν οικονομική πληγή για τους άνδρες. Τα δώρα και η σύγκριση με τη σύζυγο:
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

60.000 ευρώ στην Χαρά από τους Τούρκους!

Το Πολυμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης αποφάσισε, μετά από δίκη, να πληρώσει η τουρκική εφημερίδα Milliyet 60.000 ευρώ στη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, η οποία έχει δώσει τον γνωστό αγώνα στα Πομακοχώρια για να διατηρήσουν την ελληνικότητά τους τα παιδιά των μουσουλμάνων της Θράκης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πήγε για γαμπρό αλλα της βγήκε νύφη!!


Ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της μέχρι που της μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά ότι κάτι περίεργο συμβαίνει καθώς ο σύζυγος αρνιόταν να εκπληρώσει τα τα συζυγικά του καθήκοντα.. Και τότε διαπίστωσε πως ο σύζυγος ήταν.....
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σηφουνάκης VS Βγενόπουλος

Σφοδρή επίθεση κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου, της Marfin και της MIG, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, αλλά φωτογραφίζοντάς τον, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEO: Έχει δίκαιο ο άνθρωπος αλλά που να το βρει!!! (ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ)

Στη φυλακή ο φερόμενος ως "εγκέφαλος" της σπείρας της κόκας


Στο ψυχιατρείο των φυλακών ζήτησε να μεταφερθεί ο 34χρονος που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη στα κοσμικά σαλόνια, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απιστεύτο! Τράκαραν οι "Παναθηναϊκάρες"

Εχουν "συγκρουστεί" πολλές φορές. Ομως τούτη φορά ξέφυγαν από τα εισαγωγικά και τη μεταφορική έννοια. Γιατί ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τράκαραν στην πραγματικότητα με τα αυτοκίνητά τους, αμέσως μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Αρμάνι για την Ευρωλίγκα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEO: Ποιος τραγουδιστής θέλει τη Μπουλέ στο κρεβάτι του;


 

Tραγουδιστής αποκαλύπτει ότι θέλει τη Νάντια Μπουλέ στο κρεβάτι του…
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝΑ ΜΗΝΑ PESTONEO ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ.


ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ  (ΗΠΑ,ΚΡΟΑΤΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΚΥΠΡΟΣ,ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΠ).
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ,ΑΡΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ PESTOΝΕΟ!
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ....... ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΟ!!!

Θεσσαλονίκη:Η πρώην σύζυγος πίσω από τη δολοφονία του ψυχιάτρου

Από το χέρι του αρραβωνιαστικού της πρώην συζύγου του έπεσε νεκρός ο 48χρονος ψυχίατρος, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ΔΝΤ "χτυπά" τους Δήμους!

Με εξαιρετικά επείγον έγγραφο, το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καλεί όλους τους δήμους να αποστέλλουν, μηνιαίως, στατιστικά στοιχεία με τα οικονομικά τους δεδομένα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπουτάρης: "Σλαβομακεδονία πρέπει να ονομαστούν τα Σκόπια"

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε στην εφημερίδα «Utrinski Vesnik» προτείνοντας ως μια εφικτή λύση για την ονομασία των Σκοπίων, το «Σλαβομακεδονία».
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φόρεσε καπέλο σε Βουλευτή κατά τη συζήτηση του προυπολογισμού!!

Ήταν η κορυφαία στιγμή της κοινοβουλευτικής διαδικασίας της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2011. Ήταν το καλύτερο ενσταντανέ της βραδιάς λίγο πριν από την ψηφοφορία.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκάνδαλο στο Ποδόσφαιρο: 7 ομάδες είχαν βρει κόλπο φοροδιαφυγής!!!

Η Ελληνική Γλώσσα γίνεται Παγκόσμια!

Υπάρχουν και καλά νέα μέσα στην ελληνική καταχνιά. Η ελληνική γλώσσα γίνεται πλέον μια παγκόσμια γλώσσα, κυρίως μέσω του διαδικτύου – για να συνεννοούνται καλύτερα και με μεγαλύτερο πλούτο οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Τρελάθηκαν από τη δημοσιότητα οι μεταλλωρύχοι

Οι απόλυτοι «σταρ» της χρονιάς, οι 33 Χιλιανοί μεταλλωρύχοι που πέρασαν 69 ημέρες στα έγκατα της γης, φαίνεται πως δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από τα πλοκάμια της… σόουμπιζ!Από τις 15 του περασμένου Οκτωβρίου, ημέρα που είδαν ξανά το φως του ήλιου μετά από τρεις μήνες, οι ζωές τους έχουν αλλάξει δραματικά και από φτωχοί εργάτες, έχουν γίνει πια αστέρια… παγκόσμιου βεληνεκούς.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ - Πέρασε με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ ο Προυπολογισμός

Με τις θετικές  ψήφους του ΠΑΣΟΚ και τις αρνητικές  των κομμάτων της αντιπολίτευσης υπερψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2011.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα....

1888: O ολλανδός ζωγράφος Βίνσεντ Βαν Γκογκ, μετανιωμένος επειδή προσέβαλε τον φίλο και ομότεχνό του Πολ Γκογκέν, κόβει το αριστερό αυτί του.
1909: Στην εφημερίδα «Εργάτης» του Βόλου αρχίζει να δημοσιεύεται σε συνέχειες το «Κομουνιστικό Μανιφέστο» των Μαρξ και Έγκελς, σε μετάφραση του διαπρεπούς λογίου Κώστα Χατζόπουλου.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καιρός!!

Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με ομίχλες τις πρωϊνές ώρες και σταδιακή ενίσχυση των νοτίων ανέμων στο Ιόνιο περιμένουμε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλημέρα!! με ένα πολύ ωραίο τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη