Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Γιώργο άσε τα παιδιά στην ησυχία τους!!!

Οι υπερευαίσθητοι και ταπεινωμένοι!!!

Παρακολουθώντας τις τελευταίες ημέρες τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου παρατήρησα μια υπερευαισθησία  για την διαφύλαξη του δημοκρατικού πολιτεύματος, την ελευθερία του λόγου, την προστασία του ρόλου του βουλευτή.
Σίγουρα όλοι δεν είναι κλέφτες, σίγουρα δεν πρέπει μαζί με τα «ξερά» να καίγονται και τα «χλωρά» όμως ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ που βιώνει τη συνεχόμενη μείωση του εισοδήματός του και την ατιμωρησία των πολιτικών που κρύβονται πίσω από την βουλευτική ασυλία πως νομιμοποιείτε να αντιδράσει;
Θα πει κάποιος με την ψήφο του, αλλά αποδεικνύεται πως αυτό δεν είναι αρκετό.
Είμαι κατά της βίας αλλά υπέρ της διαμαρτυρίας και της αποδοκιμασίας ανθρώπων που λένε πως νιώθουν ταπεινωμένοι ως βουλευτές μετά τα γιουχαΐσματα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ.
Δεν τους είδα όμως να κάνουν τις ίδιες δηλώσεις όταν ο Καστανίδης  ομολογούσε την παρέμβαση του Σημίτη για το θέμα της SIEMENS, όταν τα golden boys της ΝΔ «επένδυαν» τα χρήματα των ταμείων, όταν ο Τσουκάτος ομολογούσε πως τα άρπαξε, όταν ο Μαντέλης τιμωρήθηκε από τη δικαιοσύνη με ποινή «χάδι»!!!!
Κύριοι του Κοινοβουλίου η επιλεκτική ταπείνωση ισούται με υποκρισία!!!!
Αναθεωρήστε το Σύνταγμα, καταργήστε τη βουλευτική ασυλία, κλείστε κάποια από τα λαμόγια συναδέλφους σας στη φυλακή και τότε ίσως οι πολίτες αποφασίσου να κατεβάσουν την ανοιχτή παλάμη.

Αυτά και καλά μυαλά!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε; Ένα νεφρό = 1 ipad2 !!!

Ένας 17χρονος Κινέζος πούλησε το νεφρό του για να αποκτήσει το iPad 2! Ο νεαρός δέχθηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση για την αφαίρεση νεφρού από γιατρό – μέλος κυκλώματος εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων, προκειμένου να αγοράσει με τις 3.250 ευρω που πήρε, ένα iPad και ακόμη μία ηλεκτρονική συσκευή. Είναι γνωστό, ότι οι νέοι σήμερα είναι “κολλημένοι” με τα γκάτζετ και τις σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά ο συγκεκριμένος ξεπέρασε κάθε όριο.
prionokordela.gr

Γραφεία τελετών κλέβουν τους νεκρούς και ασελγούν στα σώματα τους

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο η αποκάλυψη που έκανε τηλεοπτική εκπομπή για το τι γίνεται με τους νεκρούς στα γραφεία τελετών.Είστε σίγουροι πως ο άνθρωπος σας έτυχε της σωστής φροντίδας και αντιμετώπισης λίγο πριν το ύστατο χαίρε; Είστε βέβαιοι ότι, του συμπεριφέρθηκαν με σεβασμό και αξιοπρέπεια; Αν ναι, τότε μην παίρνετε και όρκο!