Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Νίκος Γκάνος: Πόσο ακόμα

Είσαι πιστός.....είσαι και έξυπνος!!

 Δεν το λέμε εμείς αλλά μελέτη του London School of Economics. Οι εξυπνότεροι άντρες τείνουν να είναι μονογαμικοί και πιστοί!

Φαρμακοβιομηχανίες αποζημιώνουν ασθενείς που μολύνθηκαν με AIDS από προιόντα αίματος

H γερμανική φαρμακοβιομηχανία Bayer και τρεις ακόμα φαρμακευτικές εταιρείες πρόκειται να καταβάλλουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε αιμοφιλικούς που τις κατηγορούν ότι τους χορήγησαν τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 προϊόντα αίματος μολυσμένα με τον ιό HIV.

Φλώρινα: To τελευταίο σφύριγμα του τρένου!

Το τελευταίο σφύριγμα του τρένου ακούστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Φλώρινα. Το δημοφιλές μέσο μεταφοράς, που επί δεκαετίες συνδέθηκε με την ανάπτυξη και τον πολιτισμό της ακριτικής περιοχής, έκανε το τελευταίο ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη και πλέον ανήκει στο παρελθόν.

Οδηγός για το φορολογικό - Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα

Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα ένα χρήσιμο εγχειρίδιο με τα συνηθέστερα ερωτήματα των πολιτών και τις αντίστοιχες απαντήσεις.

VIDEO:Xατζινικολάου - Τράγκας....απολαυστικός τσακωμός!!


tromaktiko

Πρέβεζα:Καθηγητής φωτογράφιζε τους μαθητές του!

Πήρε μια φωτογραφική μηχανή και αντί να τους κάνει μάθημα, ήθελε να τους φωτογραφίσει έναν προς έναν.

Ο στρατός γύρισε τη πλάτη στον Μουμπάρακ!

Σε αδιέξοδη θέση είναι πλέον ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ.
 

Η ηθοποιός και το μαγαζί με τα φρουτάκια!

Σε στέκι παράνομου τζόγου είχε μετατραπεί καφετέρια – χώρος απασχόλησης, το οποίο ανήκει σε γνωστή ηθοποιό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χανιά: Έστελνε σφαίρες με... κούριερ!

Ο αξιωματικός έγινε αντιληπτός την΄ώρα που ένα δέμα με σφαίρες έφευγε με προορισμό το σπίτι του στην Φθιώτιδα. Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με το goodnet.gr, οι αστυνομικοί του τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου........

Σηκωθείτε από το γραφείο, κάνει καλό!


Ακόμη και διαλείμματα ενός λεπτού από το καθισιό είναι ωφέλιμα για το πάχος και την καρδιά, σύμφωνα με νέα έρευνα, που κατέδειξε ότι δεν έχει σημασία μόνο πόση ώρα περνάει κανείς καθισμένος στον καναπέ ή στο γραφείο του, αλλά επίσης πόσες φορές σηκώνεται όρθιος.

Πρύτανης της Θεσσαλονίκης δικάζεται για κατάχρηση 7 εκ. ευρώ

Την ερχόμενη Δευτέρα στο κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης δικάζεται ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της περιόδου 2000-2002 για κατάχρηση 7 εκ. ευρώ με κατασκευή πλαστών τιμολογίων υπερκοστολόγησης υγρών καυσίμων για το Πανεπιστήμιο.

Απλήρωτα τα δάνεια, απλήρωτες και οι πιστωτικές

Χιλιάδες είναι τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά της δυτικής Ελλάδας που αδυνατούν να αποπληρώσουν τις πάγιες οικονομικές τους υποχρεώσεις.