Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑ!

Σε άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκαν στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Μολάων τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν άγρια από κατοίκους της περιοχής.Η αφορμή δόθηκε μετά την επίθεση που δέχτηκε δασκάλα του χωριού τις προηγούμενες μέρες, όταν προσπάθησαν να την κλέψουν την τσάντα.Τότε οι κάτοικοι αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους με αποτέλεσμα να επιτεθούν στους μετανάστες με σιδηρολοστούς.Ο ένας εκ των λαθρομεταναστών κινδύνευσε να χάσει το μάτι του, ενώ η αστυνομία από την πλευρά της προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία στην περιοχή με κάθε τρόπο.

Darcy… Dolce Vita!

Δεν είναι ο παίκτης από τον οποίο ο Άρης περιμένει να βρει λύσεις στο επιθετικό του πρόβλημα, ούτε και αυτός που ανά πάσα στιγμή μπορεί να φέρει το γκολ, αλλά είναι αυτός που έκανε την ζωή των Αρειανών χθες Dolce Vita (σ.σ. Γλυκιά ζωή). Η φυσική του θέση και εκεί που τον μάθαμε όλοι είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ορισμένες φορές της μεσαίας γραμμής. Σαν γνήσιος Βραζιλιάνος όμως που είναι, έχει το γκολ μέσα του. Βλέπει δίχτυα…

Στέφανος Δημοσθένους: "Πάντα εκεί...."

<

Google: Δίνει 20.000 ευρώ σε όποιον "σπάσει" το σύστημά της


Με 20.000 ευρώ και ένα CR-48 θα επιβραβεύσει η Google όποιον hacker καταφέρει να βρει τρωτά σημεία στον Internet Browser της εταιρείας, ονόματι Chrome. 

Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Ο ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

Σύμφωνα με απολογιστική έκθεση της Ε.Ε. διαπιστώνεται ρεκόρ ακρίβειας, υπερβάσεων του αρχικού προϋπολογισμού, που φτάνουν ακόμη και στο 100% του ποσού που αρχικά είχε προβλεφθεί για έργα ανά την Ε.Ε. που χρηματοδοτήθηκαν από κονδύλια του τρίτου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης

Αρχίζει απολύσεις ο Μπουτάρης

Χαμός γίνεται στα δημοτικά συμβούλια της Θεσσαλονίκης   όπου ο Μπουτάρης προσπαθεί να περάσει την πρόταση του για  «σχέδιο εξυγίανσης» στον δήμο. 

Κάνει «φτερά» το δώρο και στον ιδιωτικό τομέα

Με «βαριά» βαλίτσα στην Αθήνα, οι επικεφαλής των κλιμακίων ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ κύριοι Τόμσεν, Ντερούζ και Μαζούχ.

Δεν ξέρουν πόσα χρήματα δίνουν στους δημοσίου υπαλλήλους

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Δεν ξέρει κανείς πόσα χρήματα δίνει το κράτος στους δημοσίου υπαλλήλους!