Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Είσαι Ολυμπιακός εσύ; Μόνο με τις ομαδίτσες;»

Ο Νίκος Αλέφαντος τα λέει έξω από τα δόντια για ακόμα μια φορά στο katimagiko.gr και αναρωτιέται γιατί ο Βαλβέρδε καταστρέφει το δημιούργημα του, τον Κέβιν Μιραλάς, ενώ μιλάει με σκληρά λόγια για έναν Ολυμπιακό που... χάνεται εκτός έδρας.

Ο Νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας!!

Τα 17 κόλπα που κάνει το σώμα σας

.1Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας,ξύστε το αυτί σας Ένας έξυπνος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γαργαλητό που νιώθετε στο λαιμό σας είναι να ξύσετε το αυτί σας. «Όταν διεγείρονται τα νεύρα που υπάρχουν στο αυτί,προκαλείται μία αντανάκλαση στο λαιμό, που μπορεί να προκαλέσει σπασμούς στον μυ,» αναφέρει ο Δρ. Scott Schaffer, πρόεδρος του Κέντρου Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γκίμπσμπορο του Νιού Τζέρσεϊ. «Ο σπασμός ανακουφίζει από το γαργαλητό.»
2. Αποκτήστε υπερηχητική ακοή.........

ΝΤΡΟΠΗ:"ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ" ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ - ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!! ΤΩΡΑ!!

ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ» ΈΙΝΑΙ σύµφωνα µε τις καταστάσεις µισθοδοσίας του Νοσοκοµείου Μυτιλήνης περίπου 30 γιατροί των κέντρων υγείας της Λέσβου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 χρονάκια για Βοσκόπουλο με αναστολή - ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΠΡΑΒΟ!!

Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Ζ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, που αφορά την περίοδο 1993-97 και για ποσό που, με τις προσαυξήσεις, φτάνει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ... Αξίζει να σημειωθεί πως ο....

Ήταν γκέι ο Κολοκοτρώνης; - Π. Τατσόπουλος: «Ήταν το πιο ηλίθιο αστείο που έχω κάνει στη ζωή μου»

Για «σαχλαμάρα» και «μεθοδευμένη πολιτική αλητεία» κάνει λόγο ο Πέτρος Τατσόπουλος, παρουσιαστής της σειράς «1821» σχολιάζοντας το διαδικτυακό «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει έπειτα από ένα σχόλιό του στο προφίλ του στο Facebook.

Γνωρίστε τη Κριστλ Λίνα......

. Κατάγεται από την Ισπανία και την Ιρλανδία.

2. Έγινε μοντέλο κατά λάθος.

3. Εδώ και ένα χρόνο ασχολείται με το χώρο.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καλή η μεσογειακή κουζίνα αλλά...

Είναι πιθανό να μην σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό το πόσο καταστροφικό είναι το λάδι που πετάτε στο νεροχύτη μόλις τελειώσετε με το τηγάνισμα για το περιβάλλον.

Στο τμήμα ο Μαρινάκης γιατί φέρεται να πέταξε μπουκάλι ουίσκι σε οπαδούς

Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ,  κ. Μαρινάκης βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα καθώς υπήρξε η απειλή μήνυσης εις βάρος του με την καταγγελία ότι μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πέταξε ένα μπουκάλι ουίσκι στους οπαδούς.

Κρύος ιδρώτας.....


Kρύος ιδρώτας έχει λούσει πρόσωπα από την παράταξη του πρώην Δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, μιας και το Υπουργείο Οικονομικών αναλαμβάνει, λογικά, να ρίξει φως στα οικονομικά του Δήμου.

Eξέγερση στην κατεχόμενη Κύπρο φοβάται ο Ερντογάν!

Στα Κατεχόμενα της Κύπρου φαίνεται ότι φθάνει το κύμα της μεγάλης λαϊκής εξέγερσης που σαρώνει την Β. Αφρική και την Μ. Ανατολή. Οι διαδηλώσεις που εδώ και καιρό και με αποσπασματικό τρόπο οργανώνονται, παίρνουν όπως όλα δείχνουν συγκεκριμένη μορφή και αποκτούν συγκεκριμένο στόχο: Την Άγκυρα. 

O δεκάλογος του καλού ανακυκλωτή

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τη διάθεση για ανακύκλωση αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς πετάμε στους μπλε κάδους και πώς.

Ευρωπαϊκός καβγάς για τη λέξη «χριστιανός»

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας δέχεται τα πυρά των ομολόγων της από τα κράτη μέλη της Ε.Ε.

Έφτασαν τους 6 οι νεκροί στην Αίγυπτο

Στους 3 ανέβηκε σήμερα ο αριθμός των νεκρών διαδηλωτών στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών του τελευταίου 24ωρου στους 6.

Καλησπέρα, κάποιος πελάτης ξέχασε τα ναρκωτικά του στο ταξί μου!»


Έχει τύχει πολλές φορές πελάτες να ξεχνάνε μέσα στο ταξί που τους μεταφέρει κάποιο από τα προσωπικά τους αντικείμενα. Τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση;;

Ο Γιακουμάτος "δίνει στεγνά" τον Καραμανλή

Ταράζει και πάλι τα «νεοδημοκρατικά νερά» ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Η Μόνα Λίζα ήταν αγόρι;

Οι περισσότεροι μελετητές θεωρούν πως το πιο διάσημο πορτρέτο του Leonardo da Vinci, η  Μόνα Λίζα απεικονίζει την Lisa Gherardini, τη σύζυγος ενός πλούσιου εμπόρου μεταξιού της Φλωρεντίας.

Δικαίωση συμβασιούχου μέσω προγράμματος stage

Ενώ η σκέψη χιλιάδων συμβασιούχων είναι στραμμένη στην κρίσιμη απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, που αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα...........

Συγκέντρωση στα διόδια των Μαλγάρων στην Θεσσαλονίκη

Σωματεία και κινήσεις πολιτών συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Επιτροπών, Κατοίκων και Φορέων Θεσσαλονίκης ενάντια στα Διόδια, που συγκροτήθηκε μετά από συνάντηση, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σε λίγο καιρό θα γινόμαστε... αόρατοι!

Ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια ανάπτυξης ενός μηχανισμού που να κρύβει τα αντικείμενα από την κοινή θέα κάνοντάς τα αόρατα έγινε σε εργαστήριο στη Βρετανία.