Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Όταν η Ντούβλη ζηλεύει τη Τζούλια!

Στα βήματα της Τζούλιας Αλεξανδράτου βαδίζει με θρησκευτική ευλάβεια η Μαριάννα D., πρώην Ντούβλη
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τον πήρε ο ύπνος τον Καβαλιέρε!!

Τα βλέφαρα του Καβαλιέρε βάρυναν... έκλεισε τα μάτια, έγειρε το κεφάλι του  και αποκοιμήθηκε ήσυχα στην αναπαυτική πολυθρόνα του την ώρα που ο πρόεδρος της ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο έβγαζε το ετήσιο διάγγελμα του!
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

A! Ρε Τυχερέ Παπακωνσταντίνου!!!!!

Τη ζήλια αρκετών συναδέλφων του προκάλεσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου το περασμένο Σάββατο στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ

Έκλειψη με το.......καλημέρα

 
 Λίγες ημέρες μετά την έναρξη του νέου έτους, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από τη χώρα μας μια μερική έκλειψη ηλίου. 

Δείτε περισσότερα 

Επιτρέπεις το ξύλο στο σεξ; Πάντα!!! Μάρσια Αλεξάνδρου .Εργαζόμενο κορίτσι.

Αν την έβλεπες στην εταιρεία πληροφορικής όπου δουλεύει, με το ταγεράκι, τα κοκάλινα γυαλιά και το μαλλί της μαζεμένο, δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται ένα τόσο hot κορίτσι. Εμείς, χάρη στα γυαλιά με ακτίνες Χ που έχουμε, το καταλάβαμε και σας την παρουσιάζουμε.
Γιατί έπρεπε να περιμένεις μέχρι τα είκοσι εννέα σου χρόνια για φωτογράφιση; Δεν έκανες και μερικές νωρίτερα;
Μου είχαν προτείνει και παλαιότερα άνθρωποι του χώρου σας, αλλά και φίλοι μου, να κάνω φωτογράφιση, όμως δεν ήθελα. Τώρα που το κάνω είναι επειδή το θέλω.

Στην εταιρεία πληροφορικής όπου δουλεύεις τι ακριβώς κάνεις;
Είμαι sales specialist. Αναλαμβάνω τους διαγωνισμούς και φτιάχνω για την εταιρεία .....

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Από το Κιλκίς στο Κρεμλίνο για ένα ασανσέρ

Από το Κιλκίς στο Κρεμλίνο για ένα ασανσέρ

Ασανσέρ στο Κρεμλίνο της Μόσχας, το οποίο μάλιστα έχει ύψος των 4,6 μέτρα, εγκατέστησε η εταιρία ανελκυστήρων Kleemann, με έδρα το Κιλκίς, βάζοντας την ελληνική «σφραγίδα» στο αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα, που στεγάζει το γραφείο του Ρώσου Προέδρου.Ο ειδικός ανελκυστήρας, που ξεπερνά....

Ποδαρικό με ανανέωση Κούπερ

Ο Άρης θέλει να τελειώσει το θέμα του προπονητή

Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τη διοίκηση του Άρη για την ανανέωση της συνεργασίας τους και μετά και τον Ιούνιο.Αυτή άλλωστε, ήταν επιθυμία του ίδιου του Κούπερ, ο οποίος ήθελε να τα πει με τους ανθρώπους των «κίτρινων» μετά τις υποχρεώσεις....

Ζέτα Μακρυπούλια:Για να παντρευτώ πρέπει να έρθει κάτι σαρωτικό!

Την πρόθεσή της να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή διατύπωσε η Ζέτα Μακρυπούλια ή οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «10 με 1 μαζί».
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λήξη συναγερμού στο Σύνταγμα -Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο ΤΤ!!!!

Μίκι Ρούρκ! τι έκανες στην Αγ.Πετρούπολη;

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αγία Πετρούπολη μαζί με άλλους ηθοποιούς καλεσμένος σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Ice Palace.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρομπόπουλος προς Κυβέρνηση: Το καπελάκι μου και φεύγω!- ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

Επανέλαβε τις προειδοποιήσεις του για παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα ο κυβερνητικός βουλευτής Θωμάς Ρομπόπουλος, αν δεν συζητιούνται εντός του ΠΑΣΟΚ κρίσιμα νομοσχέδια.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5" εξήγησε τα όσα είπε χθες στη Βουλή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Απορρόφηση" εργαζομένων του ΟΣΕ διεκδικεί ο δήμος Αλεξάνδρειας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, 256 φορείς του δημοσίου τομέα εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για την «απορρόφηση» του πλεονάζοντος προσωπικού του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που προβλέπεται να μεταφερθεί στον ευρύτερο δημόσιο τομέα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του N. 3891/2010. . Το αίτημα του δήμου Αλεξάνδρειας αφορά στην πλήρωση θέσεων τακτικού προσωπικού, από το πλεονάζον του ΟΣΕ, των εξής ειδικοτήτων: Οδηγοί (3), Εργάτες Καθαριότητας (15), Τοπογράφοι Μηχανικοί (2), Μηχανολόγοι Μηχανικοί (1), Πολιτικοί Μηχανικοί & Τεχνολόγοι Πολιτικοί Μηχανικοί Έργων Υποδομής (2), Αρχιτέκτονες Μηχανικοί (1) και ηλεκτροσυγκολλητές/οξυγονοκολλητές (1).

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Toyota Yaris!

Μετά τις μπροσούρες που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Vitz που οσονούπω θα κυκλοφορήσει στην ιαπωνική αγορά. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Vitz είναι η ονομασία του Yaris στην ευρωπαϊκή αγορά το οποίο και περιμένουμε μετά το φθινόπωρο. Πάντως, η παραγωγή του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει αργότερα και στο σαλόνι της Γενεύης θα δούμε ένα υβριδικό concept με το ευρωπαϊκό Yaris να κάνει ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη. Βασιζόμενοι στις πληροφορίες για το Vitz, το νέο Yaris αναμένεται να είναι...

Αθίγγανοι κλέβουν λαθρομετανάστες!Η κατάντια δεν έχει τέλος....

Άρπαξαν 1.500 ευρώ με την απειλή όπλων

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της αιματηρής ληστείας μεταναστών στην περιοχή Λάλουκα της Αργολίδας, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες της επίθεσης ήταν τέσσερις αθίγγανοι, οι οποίοι εισέβαλαν στην αποθήκη, όπου διέμεναν οι μετανάστες, φορώντας κουκούλες και κρατώντας καραμπίνα και μαχαίρια......

Εντολές για λιτά Χριστούγεννα σε βουλευτές και υπουργούς - ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ, ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ "ΘΑΝΑΣΗ", ΧΟΡΟ ΑΠΟ CD ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ.....ΥΠΝΟ!!!

Αυστηρές εντολές για τις Χριστουγεννιάτικες εξόδους τους έχουν λάβει και οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη της Ν.Δ. και μάλλον είναι το μοναδικό θέμα στο οποίο «συναίνεσαν» χωρίς καμιά... προσυνεννόηση και τα δύο μεγάλα κόμματα.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην αγορά πλέον οι 3D τηλεοράσεις που δεν χρειάζονται ειδικά γυαλιά!

Πριν λίγους μήνες η Toshiba ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων τηλεοράσεων 3D στα οποία ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να φορέσει ειδικά γυαλιά για την απεικόνιση τρισδιάστατων εικόνων.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πονήρες Ερωτήσεις - Έξυπνες Απαντήσεις

1. Τί είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα και ο... άνθρωπος δύο;

2. Τί έχει στο παντελόνι του ο άνδρας που δεν έχει η γυναίκα;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα πρόκληση των Τούρκων - Κορβέτα έφθασε στη Κύμη- ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ) ΜΑΣ

Νέα εμφάνιση τουρκικού πολεμικού πλοίου σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Η τουρκική κορβέτα "Μπόντρουμ",έφθασε τις πρώτες πρωϊνές ώρες ανοιχτά της Κύμης!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χειρόφρενο τραβάνε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι και σήμερα οι οδηγοί, καθώς λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς η κίνηση στους δρόμους αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

VIDEO: To παιδί δε παίζεται.....!!!! Μιλάμε για μεγάλη τρέλα!

Σέρρες: Ροζ βίντεο νεαρής στο ιντερνετ!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις Σέρρες ένα ροζ βίντεο, με πρωταγωνίστρια νεαρή Σερραία, που έχει αναρτηθεί σε site ιστοσελίδα πορνό.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κινητό τηλέφωνο σε ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν το 1928;

Η φωτογραφία που βλέπετε προέρχεται από μία ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν, με τίτλο "Το τσίρκο", που γυρίστηκε το 1928! Σύμφωνα με έναν Ιρλανδό σκηνοθέτη, σε αυτήν εμφανίζεται μία γυναίκα να... μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο!!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχουμε και εμείς Πετρέλαιο!!

Το νομοσχέδιο μπαίνει σε διαβούλευση ως τις 15 Ιανουαρίουκαι από κει και μετά μπαίνει στην... τελική του ευθεία το σχέδιο για την ανάθεση ερευνών και στη συνέχεια εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λαμία: Άγρια συμπλοκή Αλβανών!

Άγρια συμπλοκή δύο οικογενειών από την Αλβανία στις Κομποτάδες της Λαμίας, με τρεις σοβαρούς τραυματισμούς και τρεις συλλήψεις.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σεμπάγιος για Άρη

Ο επιθετικός της Σέρο Πορτένιο βρίσκεται στο στόχαστρο των κιτρίνων

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην επίθεση θέλει να λύσει ο Άρης με τον γκολεαδόρ, Πάμπλο Σεμπάγιος.Ο Σεμπάγιος είναι 24 χρονών και αγωνίζεται στην Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης και στην περυσινή σεζόν σκόραρε 24 φορές σε....

Κάνεις θόρυβο στο SEX.....προσοχή θα δικαστείς!!

Η Stefanie Mueller, 24 ετών αντιμετώπισε την ποινή επιβολής προστίμου, μετά από μια νύχτα ηχηρού πάθους που είχε με τον Lucas Zetsch, 25 ετών.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς θα γίνεται η παρακράτηση φόρου

Μεγαλύτερες κρατήσεις φόρου έχει ένας µισθωτός στον ιδιωτικότοµέα, σε σχέση µε έναν δηµόσιο υπάλληλο µε τις ίδιες ακριβώς αποδοχές, σύµφωνα µε τα παραδείγµατα της εγκυκλίου του υπουργείου Οικονοµικών για την παρακράτηση φόρου εισοδήµατος από 1/1/2011. Ενας άγαµος εργαζόµενος στον ιδιωτικό τοµέα µε καθαρές αποδοχές 1.850 ευρώ τον µήνα έχει παρακράτηση φόρου 223,3 ευρώ, έναντι 181,57 ευρώ ενός δηµοσίου υπαλλήλου µε τον ίδιο ακριβώς µισθό. ∆ηλαδή, 23% µεγαλύτερη.Στον ίδιο µισθωτό παρακρατούνται από το δώρο των Χριστουγέννων....

Καλά Χριστούγεννα από τους άγγελους της Victoria Secret

Αγαπητοί μας άντρες αναγνώστες, υπάρχει μια ερώτηση για εσάς. Ποιος θα θέλατε να σας ευχηθεί καλά Χριστούγεννα; Μην σκέφτεστε καθόλου γιατί ξέρουμε την απάντησή σας.
Οι άγγελοι της Victoria Secret: Candice Swanepoel, Adriana Lima, Rosie Huntington και Lily Aldridge. Αντε, πάλι σας καταλάβαμε.

ΚΛΙΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Κορυφαίος Υπουργός ερωτοχτυπήθηκε με σχεδιάστρια μόδας !!!

Το παράνομο ζευγάρι σύχναζε σε συγκεκριμένο εστιατόριο των νοτίων προαστίων και χρησιμοποιούσε συχνά ως ερωτική φωλιά το σπίτι του διάσημου πολιτικού στην ίδια περιοχή.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στον ανακριτή τα μέλη του κυκλώματος κοκαΐνης

Στο μικροσκόπιο οι συνομιλίες με τους «εκλεκτούς» πελάτες

Ενώπιον του ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών σε διάσημα πρόσωπα της σόου μπιζ, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.Πρόκειται για τον 41χρονο Γάλλο, που θεωρείται ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος και τους συνεργούς του, που είναι.....

Ο "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

Δήλωση του Υπουργού Οικονομίκων Κου Παπακωνσταντίνου!!
Είπε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2008 (τότε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ): «Εμείς, που σκαμπάζουμε περισσότερο από οικονομικά, αναρωτιόμαστε διπλά και λέμε: Πώς είναι δυνατόν μία κυβέρνηση, η οποία επικαλείται την κρίση να λέει εν μέσω κρίσης, αφαιρώ από την οικονομία, αντί να προσθέτω; Πρωτοτυπία! Να την εντάξουμε στα εγχειρίδια οικονομικών στα πανεπιστήμια! Εφόσον η χώρα είναι σε οικονομική κρίση και περνάμε δύσκολες στιγμές, βοηθάς την οικονομική δραστηριότητα, βοηθάς το εισόδημα. Δεν αφαιρείς, δεν στραγγαλίζεις περαιτέρω»!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΩΑ???!!!!! - Βίαιοι θάνατοι δεκάδων σκύλων σε Ξάνθη, Βοιωτία, Γιάννενα

Το αποτρόπαιο θέαμα δεκάδων νεκρών σκυλιών με τραύματα από σφαίρες (!) στα κορμιά τους, αντίκρισαν μέλη του φιλοζωικού σωματείου Ξάνθης “ΣΩ.ΖΩ.”, όταν επισκέφθηκαν την περιοχή των Κιμμερίων Ξάνθης μετά από καταγγελία που έκανε ένας κάτοικος!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόστιμο σε εταιρία για ρύπανση

Πρόστιμο ύψους 344.300 ευρώ επιβλήθηκε στην εταιρεία «BIOCOMPOST ABEE» Χαρ. Μυγιάκης Βιομηχανία Οργανικών Λιπασμάτων, για παράνομη μεταφορά και ανεξέλεγκτη απόρριψη αποβλήτων.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όρκος Καμίνη χωρίς Ευαγγέλιο

Ο Γιώργος Καμίνης θα είναι ο πρώτος δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος δεν θα ορκιστεί στο ευαγγέλιο.
Το ανακοίνωσε σε συνάντηση που είχε με τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Ωστόσο στην αίθουσα της ορκωμοσίας θα είναι παρόν και το ευαγγέλιο, μια και πολλοί σύμβουλοί του δεν θα τον μιμηθούν. Η τελετή ανάληψης των νέων καθηκόντων του θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Διαφωνώ αλλά ψηφίζω υπέρ!! Εεεε! ο Λαός Ξύπνησε!

Πυρ» εναντίον του νέου κρατικού προυπολογισμού άνοιξαν με τις ομιλίες τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου και Θωμάς Ρομπόμπουλος, αναφέροντας, ωστόσο, ότι θα τον ψηφίσουν.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Καιρός Σήμερα!

Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μέτριους νοτιάδες στα πελάγη περιμένουμε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα......!!!!

1808: Πρεμιέρα στη Βιέννη σε κοινή συναυλία των Συμφωνιών αρ. 5 και 6 του Μπετόβεν.
1849: Η εκτέλεση του ρώσου συγγραφέα Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι ματαιώνεται την τελευταία στιγμή. Είχε καταδικαστεί για αντιτσαρική προπαγάνδα.

Καλημέρα!!!!