Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Χειρόφρενο τραβάνε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι και σήμερα οι οδηγοί, καθώς λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς η κίνηση στους δρόμους αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ και του προαστιακού.
Τρίωρη στάση εργασίας (12:00 - 15:00) και συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος (13:00) θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που διαμαρτύρονται για τα οικονομικά μέτρα. Συγκέντρωση στις 14:00 στην Ομόνοια θα κάνει το ΠΑΜΕ.
Στην κινητοποίηση θα λάβουν επίσης μέρος οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι, οι μόνιμοι και δόκιμοι λιμενεργάτες του ΟΛΠ καθώς και τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας.
Την Πέμπτη στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09.00 έως τις 21.00.
Για την παραμονή των Χριστουγέννων, τα σωματεία των εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ έχουν εξαγγείλει ότι δεν θα πραγματοποιήσουν καμία κινητοποίηση, ανταποκρινόμενα στην έκκληση της ΓΣΕΒΕΕ για αναστολή των κινητοποίησεων.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου