Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αποχαιρέτησαν το "Νησί" με τρικούβερτα γλέντια!

Με ένα γλέντι που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει, αποχαιρέτησε η Κρήτη το αγαπημένο σε όλους μας «Νησί»!

O Aχώριστος φίλος!!

Ο «Λεάο» κάθεται για δεύτερη συνεχή ημέρα στο νεκροταφείο της πόλης Teresopolis, κοντά στο Ρίο ντε Τζνέιρο, δίπλα στον πρόχειρα σκεπασμένο τάφο της ιδιοκτήτριάς του, Κριστίνα Μαρία Σεζάριο Σαντάνα, η οποία έχασε τη ζωή της στις 15 Ιανουαρίου από τις καταστροφικές κατολισθήσεις στη Βραζιλία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΟΚ ΤΟΥ DAVID BECHAM

Σάλο έχει προκαλέσει στην Μεγάλη Βρετανία η φωτογραφία του Γκαλερίστα, Τζόνι Κότερ, που απεικονίζει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σταυρωμένο, σαν άλλον Ιησού!...

1451,00 ΕΥΡΩ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!!

Σύμφωνα με το έγγραφο το γραφείο του πρωθυπουργού, για τις ανάγκες δημοσίων σχέσεων σπατάλησε... 1.451,85 ευρώ σε γνωστή αλυσίδα....

Έβαλε πλώρη για τις Η.Π.Α. ο πρόεδρος της Κίνας

Ο πρόεδρος της Κίνας, Χου Τζιντάο, αναχώρησε σήμερα από το Πεκίνο με προορισμό τις Η.Π.Α. για τετραήμερη επίσημη επίσκεψη, όπως μετέδωσε το πρακτορείο «Νέα Κίνα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Toυρκικό το υποβρύχιο που εγκλώβισαν τα ελικόπτερα του Π.Ν. στην Κέα - Πανικοβλήθηκε & κινδύνευσε

Τουρκικό ήταν τελικά το υποβρύχιο  που εντόπισαν και κυνήγησαν επί ώρες τα δύο ελικόπτερα S-70 B-6 Aegean Hawk την Πέμπτη το πρωί βόρειοδυτικά της Κέας,
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μυστήριο με το θάνατο 28χρονης στη Νάουσα

Νεκρή εντοπίσθηκε μία 28χρονη κοπέλα σε αγροτική περιοχή στην Στενήμαχο Νάουσας, την οποία αναζητούσε η μητέρα της από την περασμένη Παρασκευή.

ΣΟΚ:AΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Τρόμο έχει προκαλέσει η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης ACTOSH, η οποία απειλεί ότι... θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα.
Η οργάνωση, η οποία ισχυρίζεται ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό» και μεγάλο οπλοστάσιο, έστειλε προκήρυξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον περιοχών όπως το Μαυροβούνιο, αλλά και η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».

Πως μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιήσει ταυτόχρονα 12 άντρες



Έχετε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί μια γυναίκα να ικανοποιήσει 12 άντρες ταυτόχρονα?

Καταργούνται 8 καταχρηστικοί όροι των τραπεζων!

Ως καταχρηστικοί κρίνονται οχτώ (8) συγκεκριμένοι όροι των τραπεζών που αφορούν κυρίως συναλλαγές με τους καταναλωτές.

Αργεντινή δεν είναι μόνο ο Μέσι

Την μονίμως «καυτή» και ...αποκαλυπτική Dorismar, την γνωρίσαμε ως φίλαθλο της Αργεντινής, να ποζάρει...

Έβαλαν αγγελία για να βρουν πρόεδρο του ΠΑΟ!!!!

Να δούμε τι άλλο θα κάνουμε. Αφού δεν θέλατε την Κάτια για πρόεδρο είπαμε να κάνουμε ακόμα μία προσπάθεια και βάλαμε αγγελία στην εφημερίδα μήπως βρούμε τίποτα.

Μπουτάρης: Δεν είναι δήμαρχος ο Βενιζέλος - ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;

Ενοχλημένος με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, για τη δήλωση του σχετικά με την θέση του ανδριάντα του Κ. Καραμανλή φαίνεται πως είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης.

Ηράκλειο: Σχολή ποδοσφαίρου από τη Μίλαν!

Πρότυπη αθλητική σχολή ποδοσφαίρου θα λειτουργήσει το καλοκαίρι στην Κρήτη, με τη συνεργασία της Μίλαν και του Δήμου Ηρακλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αντιδράσεις από προκλητικό χαιρετισμό Μιχαλολιάκου - ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ!!!

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου εκλεγμένου με τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας για την ακυρωμένη συναυλία του Σαββάτου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δημοπρασία εκατομμυρίων για περιστέρια!

Κάποτε ήταν ιδιάιτερα δημοφιλή τα ταχυδρομικά περιστέρια, σήμερα όμως ανάρπαστα έχουν γίνει τα αγωνιστικά! Μάλιστα αξίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γκλέτσος μετά τα διόδια ξεκινάει... αντάρτικο για τον βιολογικό

“Διαρκές έγκλημα” χαρακτήρισε το θέμα του βιολογικού καθαρισμού στην περιοχή ο Απόστολος Γκλέτσος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

Άρχισε να ξεφεύγει η τιμη της Βενζίνης!!

Δύσκολο έως ακατόρθωτο είναι πλέον να βρεί κανείς βενζίνη με τιμή κάτω από 1,6! Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι τιμές μέσα σε λίγες ημέρες αλλά και τις ανώτατες τιμές σε όλη την Ελλάδα.

Οι νησιωτικές περιοχές είναι αυτές που κρατούν τα σκήπτρα της ακρίβειας πάντα με την δικαιολογία των ακριβων μεταφορικών. Οι εταιρείες πετρελαιοειδών επικαλούνται τις αυξήσεις στην τιμή του πετρελαίου παγκοσμίως και οι ιδιοκτήτες πρατηρίων ρίχνουν την ευθύνη στα δυιληστήρια.

Για ακόμα μια φορά η Κρήτη και συγκεκριμένα το Ρέθυμνο είναι πρωταθλητές στην ακρίβεια με τιμή σε πρατήριο στο 1,823!

Δείτε την λίστα με τις υψηλότερες τιμές σήμερα:

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 1,780
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1,798
ΚΕΡΚΥΡΑ 1,750
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ 1,656
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 1,689
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1,635
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 1,730
ΚΑΒΑΛΑ 1,696
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 1,658

Εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα. Δείτε ημέρα - ημέρα πως έχουν διαμορφωθεί οι τιμές και έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη

17 Ιανουαρίου, η πιο θλιβερή μέρα

Η 17η Ιανουαρίου, έχει υπολογιστεί από ψυχολόγους σαν η πιο θλιβερή και άθλια μέρα του χρόνου.
Αίτια;

Σβήνουν κάθε ίχνος Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη

Μετά την Αγιά Σοφιά που την έχουν μετατρέψει σε πασαρέλα για επιδείξεις μόδας, οι Τούρκοι σβήνουν και κάθε ίχνος Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη καταστρέφοντας μνημεία και..........

Γιώργος Καπουτζίδης:Πoιo θα είναι το επόμενό του βήμα

Ακόμα και στην πρώτη εκπομπή, ίσως να είχα λιγότερο άγχος από ό,τι στον χθεσινό τελικό», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του «Just the 2 of Us»