Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SIRINA.....

Λαχείο τους έτυχε πρωί πρωί όταν οι πωλητές στην λαϊκή αγορά είδαν να
κατεβαίνει από ένα αμάξι μια πληθωρική παρουσία με φορώντας μια καπαρτίνα και να γδύνεται μπροστά στα μάτια τους πουρνό πουρνό με την αυγούλα! Η θελκτική παρουσία έμεινε μονάχα με....



Αποδοκίμασαν τον Παναγιώτη Ψωµιάδη οι φοιτητές του ΑΠΘ

Υποδοχή µε αποδοκιµασίες επιφύλαξαν στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωµιάδη οι φοιτητές του ΑΠΘ στην εκδήλωση που διοργάνωσαν χθες οι πρυτανικές αρχές για την ενηµέρωση των φορέων και της κοινωνίας της πόλης σχετικά µε τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει το ίδρυµα.
Στο στόχαστρο των φοιτητών µπήκαν επίσης ο δήµαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, οι οποίοι διακόπτονταν συνεχώς από συνθήµατα και φωνές.
O πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος παρουσίασε το πρόγραµµα εξορθολογισµού δαπανών που εφαρµόζεται ήδη και είχε ως αποτέλεσµα τη µείωση των εξόδων κατά 20% (9 εκατοµµύρια ευρώ ετησίως).
tanea.gr

«Πιθανόν καρκινογόνα» τα κινητά τηλέφωνα

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου στον άνθρωπο, αναφέρει η Διεθνής Υπηρεσία Έρευνας για τον Καρκίνο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Φρίκη! Βασάνισαν και ευνούχισαν 13χρονο

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το video το οποίο θα παρακολουθήσετε. Οι εικόνες, προκαλούν σοκ, φρίκη και οργή, καθώς αναπαριστούν το νεκρό κορμάκι ενός 13χρονου αγοριού, που «τόλμησε» να διαδηλώσει κατά του καθεστώτος Μπασάρ αλ Ασάντ.