Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το σωστό ωράριο για μια υγιεινή ζωή!

Το ημερήσιο πρόγραμμά μας μπορεί να θωρακίσει την υγεία μας, φτάνει να είναι συγχρονισμένο με το βιολογικό ρολόϊ του οργανισμού.

Ετοιμάζουν στον Έβρο πολυτελές χωριό με bungalows για τους παράνομους μετανάστες

Σύμφωνα με το Βήμα, η πρόταση για τη δημιουργία ''Πρότυπου κέντρου υποδοχής και φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών'' υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από έναν γερμανικό όμιλο ενώ συμμετέχει ελληνική κατασκευαστική εταιρεία.
 

Σενάριο για τσουνάμι στο Αιγαίο

Στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής άσκησης, ερευνητές θα αναπαραστήσουν το χτύπημα του Εγκέλαδου και το σαρωτικό τσουνάμι, που προκάλεσε κύματα ύψους 12 μέτρων. Στόχος να μετρήσουν τις συνέπειες στην ευρύτερη περιοχή από ένα ανάλογο χτύπημα.Τον καταστροφικό σεισμό του 365 μ.Χ. και το σαρωτικό τσουνάμι στο Λιβυκό Πέλαγος που έπληξαν τη χώρα μας, αλλά και πολλές άλλες γειτονικές, θα επιχειρήσουν να «αναβιώσουν» οι επιστήμονες. Πρόκειται για ένα σενάριο προσομοίωσης που τίθεται σε εφαρμογή με τη χρήση ειδικών λογισμικών στο πλαίσιο της πρώτης πανευρωπαϊκής άσκησης πολιτικής προστασίας. Το σενάριο περιλαμβάνει ισχυρό σεισμό 8,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με γιγαντιαίο τσουνάμι άνω των 12 μέτρων νοτιοδυτικά της Κρήτης, στο Λιβυκό Πέλαγος. Φυσικά φαινόμενα θα επηρεάσουν, εκτός από την Ελλάδα, περισσότερες από 10 χώρες, όπως Ιταλία, Αλβανία, Σερβία, Κροατία, Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτος, Συρία, Ισραήλ, Τουρκία κ.ά.

Το σουβλιστό αρνί…

Ψινάκης στο δημοτικό συμβούλιο: "Μωρή μουρλή κάτσε κάτω!"

Ψινάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας! όλοι περιμέναμε την φυσιολογική αντίδρασή του!
Οι πρώτες συνεδριάσεις ήταν σοβαρές. Δεν τον έπαιρνε για αντιδράσεις του δικού του ... τύπου.

“Ξεφτιλίζουν” το Ελληνικό ποδόσφαιρο 4 Πολωνοί παίκτες - ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!

Με συνέντευξη που παραχώρησαν στην ιστοσελίδα sports.pl 3 Πολωνοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμη στην Ελλάδα και ένας που αγωνίστηκε στο παρελθόν αναφέρονται με τα χειρότερα λόγια για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κάνοντας λόγω για μπράβους που απειλούν παίκτες και διαιτητές.
 

Ο Πάγκαλος τα "έβαλε" και με τον Μίκη Θεοδωράκη

Ο Πάγκαλος τώρα τα έβαλε εμμέσως πλήν σαφώς με τον Μίκη Θεοδωράκη και αρνήθηκε να σχολιάσει την επίσκεψη του μουσικοσυνθέτη στην Κερατέα λέγοντας ότι δεν θέλει να σχολιάσει έναν "άνθρωπο κάποιας ηλικίας"! Αυτά και άλλα πολλά δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εννέα» στον Δήμο Βερύκιο.

Διατροφή για...όνειρα γλυκά

Θρεπτικά συστατικά, όπως οι υδατάνθρακες, η ουσία τρυπτοφάνη και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των αϋπνιών. Η τρυπτοφάνη φαίνεται να είναι ίσως η πιο σημαντική θρεπτική ουσία για την ποιότητα του ύπνου μας, καθώς στον οργανισμό μετατρέπεται σε σεροτονίνη, η οποία σχετίζεται με τη χαλάρωση του νευρικού συστήματος και υποβοηθά τον ύπνο.

F-16 made in Greece

Tην περασµένη Παρασκευή 1η Απριλίου µια νταλίκα φορτωµένη µε 4 µεγάλα κοµµάτια της ατράκτου του µαχητικού αεροσκάφους F-16 κατασκευασµένα από ελληνικά χέρια, βγήκε από την πύλη της Ελληνικής Αεροπορικής Βιοµηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα.

Κλείνουν τρία ιστορικά σχολεία στο Φανάρι

Τρία ιστορικά σχολεία που ανήκουν στην ελληνική κοινότητα της Κωνσταντινούπολης αναγκάζονται να βάλουν λουκέτο, λόγω έλλειψης μαθητών , όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet.

Το βιολί-βιολάκι του Παναγιωτάκη

“Μπλόκο” στο δώρο Πάσχα για συνταξιούχους και υπαλλήλους του δημοσίου

Σε τετραήμερη απεργία προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μετά την απεργία που κήρυξε ο Σύλλογος Δημοσιονομικών Υπαλλήλων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.