Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ερωτήσεις-Απαντήσεις και πολύ γέλιο!!

-  
   -Γιατί o Καίσαρας φόραγε σανδάλια;
    Γιατί ήταν Ιούλιος     
 - Τι είναι κόκκινο και καθαρίζει το δάσος;
    η "Κοκκινοσκουπίτσα"
 - Τι πετάει και βρωμάει;
    η "Μπεκά(λ)τσα" και ο "πελε-κλάνος

 -Τι χρειάζεται κάποιος για να κάνει καφέ   κάτω από το νερό; Υπομπρίκιο
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλκοόλ-Καρδιά σημειώσατε 1 !!

Διπλάσιο κίνδυνο καρδιοπάθειας διατρέχουν όσοι επιδίδονται συχνά σε κραιπάλη αλκοόλ, σε σχέση με ανθρώπους που καταναλώνουν την ίδια ποσότητα αλκοόλ αλλά πιο σταθερά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Τουλούζης.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ημαθία: Και πάλι στους δρόμους οι αγρότες

Στον κόμβο της Κουλούρας βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι δεκάδες τρακτέρ που κινητοποίησαν αγανακτισμένοι αγρότες ροδακινοπαραγωγοί της Ημαθίας με κύριο αίτημα να πληρωθούν από τις βιομηχανίες κομπόστας την παραγωγή τους.
Η αγάνακτιση και η απογοήτευση των αγροτών από την πολιτική και τους πολιτικούς είναι το κυρίαρχο στις συζητήσεις τους καθώς επίσης και το σάπιο καθεστώς που επκρατεί στο κύκλωμα διακίνησης του προϊόντος που σε πολλές των περιπτώσεων ευθύνονται και οι διοικήσεις των συνεταιρισμών και των διάφορων ομάδων παραγωγών πυο στήνονται σε μια νύχτα.
Ο πρόεδρος της..
"Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών" Τ. Χαλκίδης μίλησε στα ΧΡΟΝΙΚΑ και τόνισε ότι οι αγρότες πρέπει να πληρωθούν την παραγωγή τους μιας και πέρασε ένα πεντάμηνο από τότε που την έδωσαν στις βιομηχανίες και δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν προβλήματα με το κράτος κλπ.
"Δεν έχουμε την δυνατότητα να πληρώσουμε τους γεωπόνους που μας στέλνουν εξώδικα και προχωρούν σε πληστηριασμούς, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε στοιχειώδη καθημερινά ζητήματα, ζητάμε το αυτονόητο να πληρωθούμε αυτά που μας οφείλονται σε μια δόση και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων"
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ
1.Άμεση πληρωμή (23 λεπτά/κιλό) των συμφωνηθέντων στο Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης στην συνάντηση της 24/06/2010
2.Άμεση αποζημίωση των απολεσθέντων κιλών συμπηρήνου ροδάκινου που χάθηκαν λόγω της απεργίας των φορτηγών Δ.Χ. (υπολογίζονται γύρω στους 60.000 τόνους).
3.Ένταξη του ροδάκινου στην απονιτροποίηση.
4.Μείωση του κόστους αγροτικών εφοδίων.
5.Εφαρμογή των σχεδίων βελτίωσης.
6.Προγραμματισμός παραγωγής και διάθεσης για το έτος 2010
ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ

VW: Αφού δε δίνετε την Alfa, πουλήστε μας τη Ferrari!

Κάτι το… Ιταλικό θέλει πάση θυσία να προσθέσει η VW στο γκρουπ της. Δεν εξηγείται διαφορετικά το στενό μαρκάρισμα που κάνει στον Σέρτζιο Μαρκιόνε και στο γκρουπ της Fiat. Ετσι μετά την Alfa Romeo και τη σθεναρή άρνηση των Ιταλών να συζητήσουν την πώλησή της, οι Γερμανοί και ο κος Πιχ, σύμφωνα με Γερμανικά δημοσιεύματα θέλουν να εντάξουν την Ferrari

Εφημερίδα ΧΡΟΝΙΚΑ: Oύτε 135 μέρες δεν κράτησαν τους συμβασιούχους στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Παγκόσμια ημέρα AIDS

Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε το 1988, με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, της φονικότερης επιδημίας του σύγχρονου κόσμου που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 25 εκατομμύρια ανθρώπους.
Παρά τις τεράστιες προσπάθειες που τόσα χρόνια καταβάλλουν οι επιστήμονες, το θανατηφόρο νόσημα, δεν έχει σταματήσει να σκοτώνει.

Αυτό κι αν είναι κάρφωμα!

Η Τζούλια μαθαίνει κλαρίνο!

Πέταξε το εγγονάκι της από τον πέμπτο όροφο!

Δεν το χωράει ο νους αυτό που έκανε μια γιαγιά από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.Η 50χρονη γυναίκα, πέταξε το μόλις 2,5 ετών εγγονάκι της από τον πέμπτο όροφο εμπορικού κέντρου!   
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νοικοκυριά πνιγμένα στα χρέη

Γκρίζες είναι οι προβλέψεις για τα ελληνικά νοικοκυριά που έχουν λάβει καταναλωτικά δάνεια από το περασμένο έτος, καθώς μειώνεται σταδιακά η δυνατότητα αποπληρωμής τους, σύμφωνα με την τελευταία μελέτη της ICAP η οποία μάλιστα αποπειράται να συγκρίνει την ελληνική οικονομική κατάσταση των μεσαίων στρωμάτων με την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών της Ρουμανίας.

"Να πληρώσουν και οι έχοντες" ζητεί ο Κάρολος Παπούλιας

«Να πληρώσουν και οι έχοντες», ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε την Τρίτη με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γ.Παναγόπουλο και τα νέα μέλη του προεδρείου της Συνομοσπονδίας.

Νέο Ford Focus… και σε Coupe!

Το νέο Focus αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά......

Ποιος παίζει τα ρέστα του ;;;

Κουκουλοφόροι με βαριοπούλες εισέβαλαν στην τράπεζα

Σπάζοντας τη βιτρίνα με βαριοπούλες εισέβαλαν νωρίς το πρωί στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Αιγίνιο Πιερίας τέσσερις κουκουλοφόροι.Η τράπεζα μόλις είχε ανοίξει και γινόταν εκείνη την ώρα τροφοδοσία των ταμείων με μετρητά.Οι τέσσερις κουκουλοφόροι άρπαξαν σάκους με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο, όπως αποκαλύφθηκε, είχαν κλέψει από τη περιοχή της Κατερίνης.ΠΗΓΗ:NEWBEAST

Αντιστροφή της γήρανσης με τελομεράση, πέτυχαν Αμερικανοί επιστήμονες!!!

Νέα Υόρκη: Επιστήμονες του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ των ΗΠΑ κατάφεραν αντιστρέψουν την διαδικασία της γήρανσης σε πειραματόζωα.

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, με επικεφαλής τον Δρ Ρόναλντ ντε Πίνιο, που παρουσίασαν την εργασία τους στο περιοδικό Nature, κατάφεραν να μετατρέψουν αδύναμα ζώα σε υγιή, αναγεννώντας τα όργανα του σώματός τους με μια πειραματική διαδικασία, η οποία μια μέρα μπορεί να εφαρμοστεί και στην αναζωογόνηση των ανθρωπίνων οργάνων, αντιστρέφοντας ή έστω καθυστερώντας τη διαδικασία γήρανσης.
«Αυτό που είδαμε σε αυτά τα ζώα δεν ήταν η επιβράδυνση ή η σταθεροποίηση της διαδικασίας γήρανσης. Είδαμε μια δραματική αντιστροφή της και αυτό ήταν απρόσμενο», δήλωσε ο Δρ ντε Πίνιο.
«Αυτή η ανακάλυψη θα μπορούσε να οδηγήσει

Εξελιγμένα ηλεκτρόδια ξαναδίνουν την κίνηση !!!

Oύτε ένας ούτε δύο αλλά 10 συνάνθρωποί μας οι οποίοι μέχρι πρότινος έπασχαν από θεωρούμενες ανίατες μορφές αναπηρίας μπορούν πλέον να χαμογελούν χάρη στο «μαγικό ραβδί» της τεχνολογίας, το οποίο όμως κρατούν στο χέρι τους οι επιστήμονες της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής της Κλινικής κ. Δ. Σακάς ανέφερε ότι για πρώτη φορά παγκοσμίως ολοκληρώθηκε

Όνειρο γυναίκας !!

Οι απαιτήσειs των γυναικών οπωs θα δούμε παρακάτω ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία... λέτε???

Απαιτήσεις γυναίκας από άντρα 25 ετών
1. Όμορφος
2. Γοητευτικός
3. Επιτυχημένος επαγγελματικά
4. Ευφυής
5. Τέλειος εραστής

Απίστευτη σπατάλη στην Ε.Ρ.Τ.!!!Πλήρωναν αμοιβή για τις επαναλήψεις!

Αποτέλεσμα της υπερκοστολόγησης ήταν η ΕΡΤ να χάνει χιλιάδες ευρώ...

Την έκθεσή τους μετά την Επιθεώρηση που πραγματοποίησαν στην ΕΡΤ παρέδωσαν σήμερα... στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο και τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Τηλέμαχο Χυτήρη οι Επιθεωρητές Ελέγχου Δημόσιας Διοίκησης.Η έκθεση εστάλη και στον εισαγγελέα και αφορά τα πορίσματα των Επιθεωρητών Ελέγχου αναφορικά με τις μικτές παραγωγές της ΕΡΤ, τη σύμβαση χορηγίας μεταξύ ΕΡΤ και ανώνυμης εταιρείας, καθώς και το ζήτημα της υλοποίησης των από 27/03/2007 προτάσεων της έκθεσης Επιθεώρησης Ελέγχου σχετικά με τηλεοπτικές παραγωγές της ΕΡΤ που, όπως διαπιστώθηκε, δεν υλοποιήθηκαν.
Ειδικότερα
 αναφορικά με τις μικτές παραγωγές ελέγχθηκαν λεπτομερώς 13 και διαπιστώθηκε ότι:

Στη χώρα του γουίκι!!

Γουίκι" (ή πιο σωστά, "γουίκι γουίκι") είναι μια χαβανέζικη λέξη: σημαίνει "στα γρήγορα". Εμείς εδώ θα το λέγαμε "τσάκα τσάκα" ή "τάκα τάκα". Η ερμηνεία αυτή δεν "κουμπώνει" ακριβώς με την εκτεταμένη διαδικτυακή χρήση της λέξης "γουίκι". Γιατί, ας πούμε, η διάσημη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια με το όνομα "Wikipedia", πρέπει να λέγεται "γρηγορο-παίδεια"; Τα λήμματά της τα βρίσκεις στα γρήγορα μεν, αλλά αυτό ισχύει και σε κάθε συμβατική εγκυκλοπαίδεια. Γιατί δεν είναι όλες "γουίκι";

"Kαλημέρα" με ένα τραγούδι