Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ!

City of dreams!

Για το αήττητο και το όνειρο ο Άρης σήμερα απέναντι στην Μάντσεστερ

Το δικό του όνειρο ζει απόψε ο Άρης υποδεχόμενος τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους «32» του Europa League σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της ιστορίας του.Τα εξαιρετικά φετινά του αποτελέσματα στη διοργάνωση, με αποκορύφωμα τις δύο νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και το «φρούριο» της έδρας του, που στην Ευρώπη…
 

Όργιο στις Σέρρες!

Όργιο με 7 φοιτητές σε χαμάμ στις Σέρρες Σπουδάζουν στην Θεσσαλονίκη και είπαν να κάνουν ένα διάλλειμα για εκδρομή στο χωριό Άγκιστρο στις Σέρρες.

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση εργαζομένων στο Alter

Κρίσιμες ώρες περνά ο τηλεοπτικός σταθμός Alter. Μετά την προκήρυξη 24ώρης απεργίας από τους Τεχνικούς του καναλιού, σε λίγη ώρα την σκυτάλη παίρνουν οι δημοσιογράφοι.

Το κάπνισμα "αλλοιώνει" το τεστ ΠΑΠ στις γυναίκες

Οι γυναίκες που καπνίζουν έχουν υψηλότερο του μέσου όρου κίνδυνο για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, αλλά και αυτές που, ως παθητικές καπνίστριες, εισπνέουν άθελά τους τον καπνό των γύρω τους, επίσης κινδυνεύουν να εμφανίσουν κυτταρική βλάβη και έτσι να έχουν ένα μη φυσιολογικό «τεστ Παπ», σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Αιμ.Χειλάκης: Το "Νησί" είναι γεμάτο λάθη

Στο χθεσινό επεισόδιο εμφανίστηκε στο "Νησί" ένα νέο πρόσωπο, ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Έμπειρος ηθοποιός .....

VIDEO: Μια κανονική μέρα...... (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ)

Πιο φτιαγμένος από... ποτέ!

Για το σαββατιάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ζει ο μέσος των Πειραιωτών Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος τονίζει συνεχώς πως για την ομάδα του υπάρχει μόνο η νίκη!

Σήμερα η παρουσίαση των 6 υποψήφιων τραγουδιών της Eurovision

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την παρουσίαση των έξι υποψήφιων τραγουδιών, που διεκδικούν το εισιτήριο για τον 56ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα προβληθεί από την ΝΕΤ.Υποψήφιοι είναι τα Κόκκινα Χαλιά, η Νίκι Πόντε, η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Λούκας Γιώρκας, η Βαλάντω Τρύφωνος και ο StereoMike.

FACEBOOK: Αλλαγές στα pages και στη προβολή φωτογραφιών

Τον περασμένο Οκτώβριο, το Facebook ανακοίνωσε αλλαγές στο σύστημα διαχείρισης των φωτογραφιών, ενσωματώνοντας έναν νέο photo viewer, του οποίου η εφαρμογή ξεκίνησε...........

Ιταλία: Βοήθεια 5 εκ. ευρώ στη Τυνησία για να σταματήσει το κύμα λαθρομεταναστών!

Ο ιταλός υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι πρότεινε χθες Δευτέρα στην Τυνησία μια "επιχειρησιακή συνεργασία" για την αντιμετώπιση του κύματος λαθρομεταναστών προς την Ιταλία, μετέδωσε το τυνησιακό πρακτορείο ΤΑΡ.

VIDEO: Λεφτά υπάρχουν....... μόνο για τους "Εθνοπατέρες" μας!!!

Το ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό. Είναι του Ν. Βαφειάδη που μόλις το έκανε απολύθηκε από την εφημερίδα που δούλευε, από την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ".


Απέτρεψαν αυτοκτονία μέσω διαδικτύου

Μήνυμα απόγνωσης είχε στείλει ένας ενήλικος χρήστης του διαδικτύου σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας εκδήλωσε την πρόθεση αυτοκτονίας.

Συνομιλητής του Πρωθυπουργού αποκαλύπτει ότι ήξερε για τα 50 δισ.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την εκποίηση δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δισ. την Παρασκευή του πρωί!

Η κολλητή της Ντόρας στη Θεσσαλονίκη στο πλάι του Σαμαρά

Εκεί που είχαμε πιστέψει ότι η κόντρα του Αντώνη Σαμαρά με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη είχε αρχίσει να αποκλιμακώνεται, ο πρόεδρος της ΝΔ για μια ακόμη φορά τραβά το σχοινί και ξεκινάει νέο πόλεμο νεύρων κατά του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας.