Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Συνομιλητής του Πρωθυπουργού αποκαλύπτει ότι ήξερε για τα 50 δισ.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την εκποίηση δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δισ. την Παρασκευή του πρωί!
Την αποκάλυψη, έκανε (μιλώντας στη ΝΕΤ και την Έλλη Στάη) ο εκδότης- διευθυντής της εφημερίδας «Κόσμος του Επενδυτή» Νίκος Φελέκης, ο οποίος εκτός από την ιδιότητα του δημοσιογράφου, είναι- μαζί με τη σύζυγό του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά, ένας από τους τακτικούς συνομιλητές και στενός φίλος του Πρωθυπουργού.
Επιπροσθέτως, ο Ν. Φελέκης είπε ότι επικοινώνησε προσωπικά με τον Γ. Παπακωνσταντίνου το πρωί της Παρασκευής, λόγω μιας συνέντευξης που είχε δώσει την Πέμπτη στην εφημερίδα, γεγονός που· καταδεικνύει και την πηγή του…
Η αποκάλυψη, έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και ένας τακτικός συνομιλητής του Πρωθυπουργού, στην ουσία διαψεύδει τις πληροφορίες που ήθελαν τον Πρωθυπουργό να ενημερώνεται μετά τις οκτώ το βράδυ και την οργή να περισσεύει στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αυτομάτως, γίνεται εμφανές ότι η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου και τα περί Πρωθυπουργικού θυμού, εντάσσονται σε σχέδιο εκτόνωσης των αντιδράσεων που προκλήθηκαν- και εντός ΠΑΣΟΚ, για τις ανακοινώσεις της τρόικας.
Θυμίζουμε ότι σήμερα, ο Γ. Πεταλωτής δήλωσε ότι η απόφαση για τα 50 δισ. ελήφθη από την Κυβέρνηση, κάτι που ουσιαστικά επαληθεύει τα λεχθέντα από τον Ν. Φελέκη, μιας και τέτοιου είδους απόφαση δεν λαμβάνεται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου