Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Απέκλεισε τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Χρυσός σκόρερ ο Σαλπιγγίδης

Με γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 57' ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο άδειο -λόγω τιμωρίας- γήπεδο της Τούμπας, στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού το πρώτο ματς στο γήπεδο Καραϊσκάκη είχε λήξει 1-1. Στο 86' οι «ερυθρόλευκοι»...
 
 
 

Δικαίωμα ψήφου μόνο για τους Έλληνες πολίτες! Να δούμε τι θα σκαρφιστεί το ΠΑΣΟΚ για να ψηφίζουν οι Ταλιμπάν......

Αντισυνταγματικός ο νόμος για την ιθαγενοποίηση των αλλοδαπών

Με σημερινή απόφασή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε πως μόνο οι Έλληνες πολίτες έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές.Η επταμελής σύνθεσης το Δ΄ Τμήμα του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010 που προβλέπει....
 
 

Ο άνθρωπος που είπε τον Κολοκοτρώνη Gay!

Τώρα, μαθαίνουμε ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο οπλαρχηγός, ο ήρωας των σχολικών μας χρόνων, ήταν gay. Και, μάλιστα, αρραβωνιασμένος! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!! 
  Ν Τ Ρ Ο Π Η !!! Δείτε τι γράφει στη σελίδα του στο facebook ο «έγκριτος» συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος

Μετωπική σύγκρουση Χατζηνικολάου - Πρετεντέρη

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης έγινε αφορμή να διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Γιάννη Πρετεντέρη.
 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:Ύποπτος φάκελος στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος. Οι υπάλληλοι ενημέρωσαν την αστυνομία και ειδικοί πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έχουν σπεύσει επί τόπου, προκειμένου να ελέγξουν το περιεχόμενο του φακέλου. Εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα προβούν σε ελεγχόμενη έκρηξη

Βόμβα για ΕΠΟΠ από Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: "Είστε ήδη μόνιμοι"!

«Οι ΕΠΟΠ, είναι μόνιμοι», γνωμοδότησε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους,μετά από σχετικό ερώτημα που του είχε τεθεί από ενδιαφερόμενους!

"The Wall Street Journal": Οι Έλληνες πρέπει να πέρνουν Ναρκωτικά αν νομίζουν πως θα ξεχρεώσουν!

Την επισήμανση πως τα ασφάλιστρα κινδύνου έναντι χρεοκοπίας της Ελλάδας (credit default swaps) είναι σχεδόν διπλάσια σε σχέση με εκείνα της Αιγύπτου, διατυπώνει η «The Wall Street Journal» στην ηλεκτρονική έκδοσή της.

Η Σεμίνα τα χώνει στην ΄Ελλη!




Έλλη, γνωριζόμαστε ακριβώς 30 χρόνια. Πολύ καλά.
Ανεβήκαμε ταυτόχρονα τα σκαλιά της εισόδου στην ΕΡΤ, παρέα με την Γιάννα Παπαδάκου, την Συλβάνα Ράπτη, τον Κώστα Τσιβιλίκα, την Αθηνά Ραπίτου κ.α., θυμάσαι;

Oι Υποψήφιοι του WORLD CAR OF THE YEAR 2011

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για το World Car Of The Year 2011. Οι τελικοί νικητές, όπως πάντα θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της Έκθεσης της Νέας Υόρκης στις 21 του Απρίλη, ενώ οι 3 τελικοί υποψήφιοι ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο στη Γενεύη. Αναλυτικά οι υποψήφιοι ανά κατηγορία στη συνέχεια. 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΦΤΩΧΟΣΠΙΤΑ - Σε χλιδάτη μεζονέτα της Κηφισιας μετακόμισε πρόσφατα κορυφαίος Υπουργός της κυβέρνησης!...και αφού μαζι τα φάγαμε, εγω γιατι δεν έχω τέτοιο σπίτι;

Σε χλιδάτη μεζονέτα της Κηφισιάς μετακόμισε πρόσφατα κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης, με την οικογένειά του, πληρώνοντας ενοίκιο χιλιάδων ευρώ...

Ανησυχητικός ο Γιούνγκερ

Οι πληροφορίες που έχει ο Αντώνης Σαμαράς από τον Γιούνγκερ είναι ότι τελικά οι Γερμανοί θα προτείνουν στην έκτακτη σύνοδο κορυφής την Παρασκευή , ένα σχέδιο επαναγοράς του χρέους για την Ελλάδα..

Καναδάς:Βρέθηκαν 100 νεκρά χάσκι θαμμένα σε ομαδικό τάφο


Σοκ και αηδία προκαλεί η είδηση θανάτωσης 100 σκύλων, ράτσας «χάσκι», τα οποία βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο στον Καναδά.

Ο πιο νόστιμος ...Βούδας

Ο Κινέζος αγρότης, Gao Xianzhang, καλλιεργεί αχλάδια τα οποία μεγαλώνοντας παίρνουν τη μορφή ενός νεαρού ανθρώπου (σ.σ. εμάς μας θυμίζουν το Βούδα).
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μιραλάς και με την βούλα!

Το σίριαλ για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε. Η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε αυτό που γνωρίζαμε εδώ και μέρες. Δηλαδή πως οι “ερυθρόλευκοι” πλήρωσαν 2,2 εκατ. ευρώ και έκαναν τον Βέλγο επιθετικό δικό τους.

Αντισυνταγματική η ιθαγενοποίηση αλλοδαπών - Μόνο σε Έλληνες το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι

Στον αέρα βρίσκεται ο νόμος που προβλέπει χορήγηση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα. Τι θα γίνει με όσους αλλοδαπούς εκλέχθηκαν στις περιφερειακές εκλογές τον Νοέμβριο.


ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΤΗΝ 71Η ΑΕΡΟΜΑΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των φαντάρων από διάφορα τάγματα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ, με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς, το χρονικό διάστημα της Πέμπτης 3/2 και Παρασκευής 4/2, στην περιοχή Κορομηλά, θα πραγματοποιηθούν Ασκήσεις Καταστολής Πλήθους, υπό την επίβλεψη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.Πιο συγκεκριμένα,....

Εξέδιδε τη σύζυγό του επειδή δεν έβρισκε δουλειά!

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν άκουσαν μία 28χρονη καλλονή με την οποία είχαν κλείσει ερωτικό ραντεβού μέσω αγγελιών, να τους λέει «πιάστε έμενα αλλά όχι τον άντρα μου…»

«Μας ζητούσαν μίζες όλοι οι περιφερειάρχες»

Σε καταγγελίες για μίζες που ζητούσαν περιφερειάρχες και σύμβουλοι τους, προέβη από του άμβωνος ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, Άνθιμος.

Ταξιδέψτε στα μουσεία του κόσμου μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας!

Η Google έκανε τα αποκαλυπτήρια του Art Project, μίας μοναδικής συνεργασίας με ορισμένα από τα πλέον φημισμένα μουσεία τέχνης του κόσμου με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο να ανακαλύψει και να δει περισσότερα από χίλια έργα τέχνης στο διαδίκτυο με εξαιρετική λεπτομέρεια.