Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Στην ουρά της τράπεζας για τα τελευταία 10 ευρώ!

Μισή ώρα περίμενε στην ουρά τράπεζας πολίτης για να κάνει ανάληψη δέκα ευρώ. Όταν ρωτήθηκε, δήλωσε ότι το ATM δεν έβγαζε χαρτονομίσματα των δέκα ευρώ και από τη στιγμή που αυτά ήταν τα τελευταία του λεφτά για να βγάλει το μήνα, αναγκάστηκε να περιμένει τη σειρά του για το γκισέ μαζί με όλους τους υπόλοιπους πελάτες.

Βαλεντίνα Τσεπάνου: Το κορίτσι του Τρομοκράτη!!

Πριν από λίγα χρόνια αυτό το όνομα δεν μας έλεγε απολύτως τίποτα. Το αγνοούσαμε εντελώς, και γιʼ αυτό η Βαλεντίνα δούλεψε σκληρά και τα κατάφερε. Αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει για ποια μιλάμε, εγώ θα σου πω. Είναι το κορίτσι του τρομοκράτη. Του Τζιμπούρ, ντε.Αλλά δεν βγήκε σαν γοργόνα ξαφνικά από τη θάλασσα τώρα. Εδώ και καιρό τα καλοκαίρια, κυκλοφορούσε και οπλοφορούσε στις παραλίες. Topless. Είναι δηλαδή και αυτή μία τρομοκράτισσα. Με πυρηνικά όπλα.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΩΤΙΑ

Tρίκαλα: Στα χέρια της αστυνομίας σπείρα αλλοδαπών

Στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπών με παράλληλη εξιχνίαση 40 υποθέσεων κλοπών σπιτιών, πινακίδων κυκλοφορίας και μιας ληστείας, προχώρησε η αστυνομία μετά από πολύμηνη έρευνα...

VIDEO: Γεια σου Τράγκα φτωχόπαιδο...με το σπίτι στις Κάννες!!

Και μάλλον είναι έγκυρο μιας και αν δεν ισχυε δεν θα έμπαινε ο Παπαδημητρίου στη διαδικασία να το πετάξει δημοσίως.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Γρεβενά: Kατάληψη του Νοσοκομείου!

Κατάληψη πραγματοποιούν αυτοί την ώρα άνθρωποι του ΠΑΜΕ Γρεβενών στο Ταμείο του Νοσοκομείου,αποτρέποντας τους ασθενείς να... πληρώνουν τα 5€. Στο μεταξύ χωρίς αναισθησιολόγο, μικροβιολόγο, ακτινολόγο και ορθοπεδικό, (ειδικότητες "πρώτης γραμμής"), θα "λειτουργήσει" το Νοσοκομείο Γρεβενών αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω της "αναβάθμησής" του στη Β ζώνη...

VIDEO:Σταματήστε τον αδιανόητο βασανισμό!

Μέλη της PETA βρίσκονται συγκεντρωμένα στην περιοχή Chassieu κοντά στη Λυόν, στη Γαλλία, διαμαρτυρόμενα για τον βίαιο και βασανιστικό για τις πάπιες και τις χήνες τρόπο με τον οποίο φτιάχνεται του φουά γκρα. Στην πόλη διοργανώνεται αυτές τις ημέρες διαγωνισμός μαγειρικής.
Το φουά γκρά είναι το πρησμένο συκώτι της πάπιας ή της χήνας, που έχει γίνει υπετροφικό έπειτα από εξαναγκαστικό τάισμα και αδιανόητο βασανισμό.
Για να φτάσει στο τραπέζι κάποιων, τα άτυχα ζώα έχουν κακοποιηθεί φρικτά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

«Ηλιακοί δρόμοι» θα καθαρίζουν το χιόνι

Το φαινόμενο των αποκλεισμένων περιοχών λόγω του χιονιού θα μπορούσε να περιοριστεί σημαντικά στο μέλλον, μέσω της τεχνολογίας των «ηλιακών δρόμων», την οποία προτείνουν επιχειρήσεις του εξωτερικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ισόβια στην ηλικία των 13!

Ο Jordan Brown πριν δυο χρόνια πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του πατέρα του, η οποία ήταν έγκυος στο παιδί της με τον Christopher Brown. Τότε ασκήθηκαν στον 11χρονο Jordan κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία, αφού ούτε η μητριά του, ούτε το παιδί της τα κατάφεραν.

Τραγωδία σε ανθρακωρυχείο στην Κολομβία!

Την πλέον τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες στο ορυχείο της Κολομβίας Λα Πρεσιόζα, 670 χιλιόμετρα βόρεια της Μπογκοτά. Εντοπίστηκαν οι σοροί και των τεσσάρων τεσσάρων ανθρακωρύχων από τους 21 που είχαν εγκλωβιστεί.

Τουρκία:Συνελήφθησαν 4 για τον ομαδικό βιασμό.. γαϊδάρου!! - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!


Μια απίστευτη είδηση μας έρχεται σήμερα από τις τουρκικές εφημερίδες, σύμφωνα με τις οποίες ένας γάιδαρος που έμεινε πεινασμένος στην περιοχή Μίλας, ανέβηκε στα βουνά για να βρει φαγητό και υπέστη βιασμό όχι από ένα και δύο αλλά από... τέσσερα άτομα!

Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη 16 χρόνια!!

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν η αστυνομία της Σοροκάμπα, στην νοτιοανατολική Βραζιλία, δέχθηκε μια ανώνυμη καταγγελία.

“Φουνταριστός” παίζει στα media ο Μαρινάκης

Νέο “γκολ” στα media ετοιμάζεται να βάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σχεδιάζοντας προσεκτικά την επόμενη κίνησή του. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, εκτός από το ποδόσφαιρο, δεν κρύβει την αγάπη του για τις εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά μέσα.

Ελένη Φουρέιρα: Άσε με....

Πόσο χρυσό διαθέτει η Ελλάδα;

Στο ερώτημα αυτό δίνει απάντηση η Τράπεζα της Ελλάδος αποκαλύπτοντας (στην ετήσια έκθεσή της) ότι τα διαθέσιμα και οι απαιτήσεις σε χρυσό είναι......

Το νέο DVD - Πορνό της Τζούλιας σε συνδιασμό με τον ερχομό της Τρόϊκας!

Το θέατρο του παραλόγου. Όταν ετοιμάζονται ανακοινώσεις για νέα, επώδυνα μέτρα, ξάφνου εμφανίζεται η Τζούλια με καινούριο ροζ DVD.

ΗΜΑΘΙΑ: ΔΗΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Tα προβλήματα των δήμων στην Ημαθία αντί να λιγοστεύουν πολλαπλασιάζονται και είναι ζητούμενο των διοικήσεων να βρουν λύσεις σε καταστάσεις πρωτόγνωρες.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Τράγκας έξαλλος με το Σκάι για την επανάσταση του 1821!

«1821»: η σειρά του Σκάϊ για την Ελληνική Επανάσταση, που προβάλλεται κάθε Τρίτη.
«2011»: ο Γιώργος Τράγκας βλέπει την εκπομπή και μέσα από το ραδιόφωνο του Real FM ξεσπά κατά πάντων και κυρίως κατά των συντελεστών της σειράς του Σκάι!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε επιφυλακή για τον Καραμανλή στη ΝΔ.

Με ενδιαφέρον αναμένουν πολλοί στη ΝΔ να μάθουν το περιεχόμενο της συζήτησης του Γιώργου Τράγκα με τον Κώστα Καραμανλή, το οποίο θα κάνει γνωστό αύριο μέσω του περιοδικού του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαν Σήμερα.....

1813: Κυκλοφορεί το μυθιστόρημα της Τζέιν Όστεν «Περηφάνια και Προκατάληψη».
1896: Η πρώτη κλήση για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Γουόλτερ Άρνολντ τιμωρείται με πρόστιμο ενός σελινίου, επειδή συνελήφθη να τρέχει με ταχύτητα 12 χλμ/ώρα κι ενώ το όριο ήταν 3 χλμ/ώρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετακινήθηκαν οι μετανάστες

Σε νεοκλασικό κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ηπείρου μετακινήθηκαν  οι μετανάστες που είχαν καταλάβει το παλαιό κτήριο της Νομικής.