Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Μύθοι και αλήθειες για το ψωμί

Το ψωμί, μαζί με άλλα δημητριακά, όπως τα ζυμαρικά, το ρύζι και οι πατάτες αποτελούν τον απαγορευμένο «πόθο» πολλών ατόμων που προσπαθούν να χάσουν βάρος.

Δέκα Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θέλουν αγωγή κατά Moody' s

Τη χρησιμοποίηση νομικών μέσων και την κατάθεση αγωγής κατά του οίκου αξιολόγησης Moody's, με την οποία να εγείρονται απαιτήσεις για την καταβολή αποζημίωσης, προτείνουν με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης,....

Μπέος ο ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗΣ!!

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, τα δύο CD που είχε στη διάθεσή του για την υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

Τα μωρά θυμούνται τις μελωδίες που άκουγαν ως έμβρυα

Σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα, τα έμβρυα αποτυπώνουν στους νευρώνες του αναπτυσσόμενου εγκεφάλου τους, τις μελωδίες που ακούνε όσο βρίσκονται στη μήτρα και μάλιστα, τις θυμούνται και μετά τη γέννησή τους.

Μπλόκο κατά της Ελλάδας από Ολλανδία και Αυστρία

 Ο Werner Faymann, καγκελάριος της Αυστρίας, τόνισε πως η χώρα του τάσσεται κατά της αλλαγής των υφιστάμενων συμφωνιών για τα δάνεια

Α σ τ έ ρ ι α !!!

Ταλέντα που φιλοδοξούν να γίνουν το νέο "Greek Idol".. Απλά ακούστε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!! Βίντεο..

Σέλουκ: Δεν θέλουν να πουλήσουν Βιεϊρίνια

Ο γνωστός Ουκρανός μάνατζερ Ντμίτρι Σέλουκ αποκάλυψε ότι είχε προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ με συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα για τον Βιεϊρίνια, ωστόσο δεν είδε διάθεση από την πλευρά του δικεφάλου να τον πουλήσει.

ΛΥΣΗ - ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Την πάγια θέση της Τουρκίας για συνολική διευθέτηση των ζητημάτων στο Αιγαίο, δηλαδή πέραν της υφαλοκρηπίδας (όπως είναι η ελληνική θέση), των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου επανέλαβε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου σε δηλώσεις του την Τρίτη στο Mega...


ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ 1.183 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Τις πρώτες 1.183 προσλήψεις, σε σύνολο 10.660 προσλήψεων, που θα γίνουν το 2011 στο δημόσιο τομέα, ενέκρινε με απόφαση του  ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.

Οι άνθρωποι παίζουν χρυσή μπάλα!

Οι τρεις... Μάγοι, έφεραν το δώρο στο καμάρι της Καταλονίας, την Μπαρτσελόνα! Οι τρεις υποψήφιοι για την Χρυσή Μπάλα καθάρισαν το ματς με τον Μέσι να βάζει δύο γκολ, τον Ινιέστα να είναι μέσα και στα δύο και τον Τσάβι να πετυχαίνει το δεύτερο και πιο κρίσιμο. Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα οδήγησαν τους πρωταθλήτές Ισπανίας στα προημιτελικά του Champions League και όπως φαίνεται έχουν σκοπό να επαναλάβουντην πορεία του 2006 και του 2009 για τους Μπλαουγκράνα.

Όταν ο Σαμαράς... έστησε την Ράπτη!

Στο περίπτερο που στήθηκε με πρωτοβουλία της Οργάνωσης "Αγάπη" της Έλενας Ράπτη βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη. Η βουλευτής της συμπρωτεύουσας και οι συνεργάτης περίμεναν αρκετή ώρα στο κρύο, αφού ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα λόγω της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό.

Ζητούνται… σπερματοζωάρια στην Αυστραλία

Μάλλον στην Αυστραλία πολλές γυναίκες κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση για αυτό και το σπέρμα τελειώνει… έτσι ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να αρθούν όλοι οι περιορισμοί ώστε να μπορούν να εισάγουν από ξένες χώρες.