Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης...για τα «μάτια» του Skype

Μήλο της έριδος φαίνεται πως τείνει να γίνει η εταιρεία μαλακού λογισμικού με έδρα το Λουξεμβούργο, Skype, για τους δύο αμερικανικούς κολοσσούς των κοινωνικών δικτύων, το Facebook και την Google, οι οποίοι επιθυμούν να την εντάξουν στις επιχειρήσεις τους, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων.
Οι απόψεις σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας Facebook είναι αντικρουόμενες καθώς γίνεται λόγος είτε για εξαγορά ή για σύσταση κοινής επιχείρησης με τον διευθύνων σύμβουλο του Facebook, Μark Ζuckerberg να συμμετέχει προσωπικά σε αυτές τις εσωτερικές συζητήσεις.
Από την πλευρά της η Google έχει επίσης ξεκινήσει τις πρώτες επαφές χωρίς ωστόσο να έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις της.

Γρεβενά: Aθώος ο Διοικητής του Νοσοκομείου μετά από μήνυση του Μητροπολίτη!!

Αθώο έκρινε το δικαστήριο τον διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Μητροπολίτης Γρεβενών διότι δεν αποδίδει σε αυτήν τα έσοδα του ναού «Άγιος Κωνσταντίνος» που βρίσκεται στον χώρο του Νοσοκομείου Γρεβενών στην μητρόπολη, Ο Μιχάλης Γαβρίδης ζητούσε τα όποια έσοδα προερχόμενα από τον συγκεκριμένο Ναό που δημιούργησε εκεί η χήρα του Κώστα Στεργιάδη εις μνήμην του ανδρός της, να τα κρατά το Νοσοκομείο και να τα διαθέτει σε αγορά κυρίως ειδών ρουχισμού σε άπορους συμπολίτες  που ασθενούν και δεν έχουν καμία βοήθεια από πουθενά. Κάτι το οποίο όμως βρίσκει αντίθετη τη Μητρόπολη Γρεβενών.
laikoyra

Εξωτικά πουλιά της Ταϊβάν κατάφεραν να ''πετάξουν'' έως τo νομό Πέλλας....

 Πρόκειται για άγρια, πολύχρωμα, πουλιά τα οποία θα «ταξιδέψουν» τις επόμενες δέκα ημέρες, μέσω έκθεσης φωτογραφίας, τους κατοίκους της μακεδονικής πόλης στη μακρινή ασιατική χώρα.

Δωδεκάχρονος με 3 εκατομμύρια δολάρια!

Ο πλουσιότερος νεαρός ηθοποιός στις ΗΠΑ ακούει στο όνομα Jaden Smith και δεν είναι άλλος από τον γιο του ηθοποιού Will Smith. Ο 12χρονος Jaden θα πάρει από τους παραγωγούς της ταινίας 'Karate Kid', στην οποία συμμετείχε με τον Jackie Chan, 3 εκατομμύρια δολάρια, αφού σημείωσε τεράστια επιτυχία στο box office! Ο Jaden...

Τρίκαλα: Η ληστεία των 30 δευτερολέπτων!

Όλα έγιναν σε σούπερ μάρκετ, στην Αγία Μονή Τρικάλων το απόγευμα της Τετάρτης (04-05-2011). Ο άγνωστος δράστης μπήκε από την είσοδο και φώναξε ''ακίνητοι ληστεία''. Πελάτες και υπάλληλοι υπάκουσαν και πολύ γρήγορα, άνοιξε ένα από τα ταμεία και βούτηξε τα 1.300€ που υπήρχαν μέσα.Στη συνέχεια έφυγε και κατάφερε να απομακρυνθεί πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Αυτό που έλεγαν όλοι στους αστυνομικούς ήταν ότι ο δράστης ήταν ταχύτατος και ολοκλήρωσε το χτύπημα μέσα σε μισό λεπτό! Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συνεχίζονται...
ΝΕWSIT.GR

«I'm into you» από την Jennifer Lopez - H εντυπωσιακή τραγουδίστρια στο νέο της βιντεοκλίπ

Οι σκηνές που η Jennifer Lopez εμφανίζεται στο βιντεοκλίπ της αγκαλιά με το μοντέλο, φημολογείται ότι έκαναν τον άντρα της Marc Anthony να κάνει σκηνή ζηλοτυπίας! Η λατίνα σταρ μετά το επιτυχημένο single, «Οn the floor» επιστρέφει με το «I'm into you» σε συνεργασία με τον Lil Wayne.

71.488 θερμίδες σε ένα ταψί «λαζάνια»

Εφιάλτης κάθε διαιτολόγου, οι εν λόγω κύριοι (οι οποίοι ανεβάζουν βίντεο από τις «περιπέτειές» τους στον ιστοχώρο EpicMealTime.com) αψηφούν κάθε έννοια υγιεινής διατροφής. Αφαιρούν τα λαχανικά, αγνοούν τα φρούτα, προσθέτουν βούτυρο, τσιγαρίζουν, τηγανίζουν, γαρνίρουν με λίπος και εκτοξεύουν τις θερμίδες στο κόκκινο, φτιάχνοντας φαγητά σωστό τσιμεντόλιθο για το στομάχι.

Σοκ με τις αποκαλύψεις για την 16χρονη Στέλλα

Σοκ προκαλούν οι ανακοινώσεις της αστυνομίας της Κρήτης, αναφορικά με την υπόθεση της 16χρονης που έφυγε από την ζωή τις ημέρες του Πάσχα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Όπως ανακοινώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου,  σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων για την υπόθεση.