Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ερωτευμένος ο Λέτο!

Ερωτευμένος με την κόρη του τραγουδιστή Λάκη Τζορντανέλλι είναι ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού...Σεμπάστιαν Λέτο.

Βιολογική ασπιρίνη από την... Κρήτη

Κρητική σφραγίδα φέρει η νέα ασπιρίνη, η οποία πρόκειται να ανατρέψει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα για την προστασία της υγείας μας από τα κρυολογήματα και την κοινή γρίπη. Μάλιστα το νέο αυτό προϊόν θα πωλείται στην τιμή του 1 ευρώ.

Τα βιοκαύσιμα ανεβάζουν τις τιμές των τροφίμων

Το καλαμπόκι που χρησιμοποιείται για την παραγωγή αιθανόλης ακριβαίνει τα τελευταία χρόνια συμπαρασύροντας τις τιμές στα άλλα αγροτικά προϊόντα.

Σάλκε-Μάντσεστερ στην πρώτη αμφίρροπη μάχη του Champions League

Την ονειρική πορεία της προς τον τελικό του Champions League, μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ με συνολικό σκορ 7-3, θέλει να συνεχίσει η Σάλκε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.sport-fm.gr

Δημιούργησαν υλικό που αυτοεπιδιορθώνεται

Ένα «θαυματουργό» πολυμερές υλικό το οποίο μπορεί να αυτοεπιδιορθωθεί αν εκτεθεί σε υπεριώδες φως λέιζερ δημιούργησαν Αμερικανοί και Ελβετοί επιστήμονες. Σε πολυμερή υλικά βασίζονται προϊόντα όπως σαμπρέλες ελαστικών, ιατρικός εξοπλισμός κ.ά. τα οποία είναι ευάλωτα σε γρατζουνιές, κοψίματα, τρυπήματα και λοιπές βλάβες.

Την "πάτησαν" με τον οικονομολόγο!!

«Η καλύτερη λύση στο μεγάλο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης είναι αυτή που έχει προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς!» είπε αφοπλιστικά ο καλεσμένος της πρωινής εκπομπής του MEGA, οικονομολόγος Δημήτρης Τσομώκος, ο οποίος με το... καλημέρα, είχε δεν είχε, έβαλε «φωτιά» στην καρέκλα των δύο παρουσιαστών που έδειχναν αμήχανοι όσο ποτέ.

Πήγε για διασκέδαση 15χρονη στο Ρέθυμνο και πέθανε

Θρήνος στο Ρέθυμνο από τον αιφνίδιο θάνατο μιας 15χρονης ανήμερα το Πάσχα.Η κοπέλα βγήκε για να διασκεδάσει με φίλους της αλλά μετά την κατανάλωση μερικών ποτών, κατέληξε στο νοσοκομείο. Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά ένα εικοσιτετράωρο μετά εξέπνευσε.Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου της. Μάλιστα, έχουν ληφθεί μαρτυρίες από μέλη της παρέας της αλλά και δείγματα από ποτά που σέρβιρε το μαγαζί στο οποίο είχε πάει για να διασκεδάσει.

Μετά την Ανάσταση η νέα "σταύρωση" της ελληνικής οικονομίας

Αμέσως μετά τις γιορτές αρχίζει η εξειδίκευση του νέου προγράμματος της τρόικας, που θα κρίνει και την τύχη της ελληνικής οικονομίας, με έμφαση στις αποκρατικοποιήσεις, τον εξορθολογισμό των δαπανών του Δημοσίου και την ενίσχυση των μηχανισμών είσπραξης της Εφορίας.