Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ!!!

ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΙΝ!!!

Toyota: Αποτελεσματική προστασία από ακτινοβολία

H Τoyota ανακοινωσε ότι έχει αναπτύξει μία νέα τεχνολογία για την κατασκευή τζαμιών αυτοκινήτων, που επιτυγχάνει απορρόφηση ακτινοβολίας UV (υπεριώδης) από το ηλιακό φως σε ποσοστό 89%. Αυτός ο τύπος τζαμιού θα εξοπλίζει τα μοντέλα της Toyota από το.....
 

VIDEO: H μικρή Ελληνίδα που κατακτά την Ευρώπη!

Το τραγούδι της 9χρονης Ειρήνης Βαρδινογιάννη-Φουρνιέ «I see music»», που ερμηνεύει με τον ισπανό τραγουδιστή Juan Losada, έχει κάνει τεράστια επιτυχία, αφού έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα ισπανικά charts.
Η 9χρονη Ελληνίδα, είναι η κόρη της η Ιωάννας Βαρδινογιάννη και του Ισπανού Αντόνιο Φουρνιέ. Το κορίτσι αυτό είχε ξεχωρίσει από τα 7 της χρόνια για το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, ενώ μεγάλωσε σε κύκλο γαλαζοαίματων και όλοι περιμένουν πως μεγαλώνοντας θα εδραιωθεί στο χώρο της showbiz.
Στο video clip συμμετέχει και ο Μανώλης Μαυρολέων.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

VIDEO:FIAT με......Μπικίνι !!

Τι και αν η θερμοκρασία «φλερτάρει» με τους μείων βαθμούς στο Αμστερνταμ; Τι και αν η μορφή του Αγιου Βασίλη δεσπόζει στην διάσημη King’s Square.
Εκεί ανάμεσα στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που πουλούν τα παραδοσιακά κουλούρια και το ζεστό κρασί στους επισκέπτες, η Fiat την… είδε καλοκαιρινά, με αφορμή του 500 Cabrio. Ετσι, όμορφα κορίτσια με μπικίνι, μέρα Χριστουγέννων, λικνίζονταν σε Βραζιλιάνικους ρυθμούς, θυμίζοντάς μας απλά, ότι το καλοκαίρι είναι μπροστά …

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

LIVE: Ηρακλής- ΑΕΚ 1-0 στο ημίχρονο!

Διαδηλώτρια θύμα της βίας των ΜΑΤ: Έβλεπα το γκλομπ να πέφτει στο πρόσωπό μου!

Η κυρία Μπόμπουρα μιλώντας στο Mega το πρωί της Κυριακής ανέφερε ότι το μπλοκ με το οποίο διαδήλωνε κατά τη διάρκεια της απεργίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Βόρεια Κορέα έτοιμη για σύρραξη!

Οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας αύξησαν το επίπεδο συναγερμού για τις μονάδες πυροβολικού στη δυτική ακτή της κορεατικής χερσονήσου...
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα καρπούζια δε χωράνε!!

Στην ίδια μασχάλη δεν μπορείς να κρατήσεις δύο καρπούζια! Αυτό το απέδειξαν ΠΑΟΚκαι ΑΡΗΣ με τις ταπεινωτικές ήττες τους από Κέρκυρα και Ξάνθη αντίστοιχα, μόλις μερικά 24ωρα μετά τις… επικές προκρίσεις στο Europa League!

BOMBA: Ετοιμος να παραιτηθεί ο Πατέρας!

 H άθλια εμφάνιση με τον Ολυμπιακό Βόλου, ή ήττα και η εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Νίκο Πατέρα. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ήταν εντελώς απογοητευμένος από όσα είδε και έγιναν και δεν είχε διάθεση για κουβέντες.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Κατερίνη: Aιματηρή Ληστεία!

Αιματηρή κατάληξη είχε χθες βράδυ ληστεία σε καφενείο της Κατερίνης. Δύο δράστες φορώντας κουκούλες μπήκαν σε καφενείο στο κέντρο της πόλης και με την απειλή όπλων... ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη αλλά και τους θαμώνες όσα χρήματα είχαν στην κατοχή τους.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Σοφία Ροδίτη Ιδού η Ροδίτη...

Ως αναπληρωματική Μις Ελλάς, η Σοφία Ροδίτη επισήμως είναι η τέταρτη πιο όμορφη Ελληνίδα του 2008. Ανεπισήμως, είναι σέξι και τσαμπουκαλεμένη. «Δεν μπορεί, μάλλον λάθος τηλέφωνο θα μου έχουν δώσει» είναι η πρώτη σκέψη που κάνεις ακούγοντάς τη να απαντάει στο τηλέφωνο. Ακόμα και το μονοσύλλαβο «ναι» μοιάζει φτυσμένο, υπερβολικά ενοχλημένο, αφόρητα τσαμπουκαλεμένο. Και δεν είναι μόνο η φωνή της που φαίνεται σαν να έρχεται από κάποια μπαρουτοκαπνισμένα βάθη αλλά και η προφορά της. Υπάρχει μια ξέχειλη βαρυμαγκιά, ένα στιλ πάλι-μας-πήγε-μέχρι-το-ξημέρωμα-χτες-στο-ρεμπετάδικο-δεν-έμεινε-τραγούδι-για-τραγούδι-που-να-μη-μου-ζητήσουν. Ο Σίγκμουντ θα το έριχνε στα βαριά ψυχοφάρμακα με τη Σοφία Ροδίτη και ίσως η καλύτερη διάγνωση που θα μπορούσε να κάνει είναι ότι «αυτή η κοπέλα ΠΡΕΠΕΙ να.....

Ορκίστηκε Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Ανέλαβε τα νέα καθήκοντά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ο κ Ψωμιάδης με ομιλία του στο Βελλίδειο ανέλυσε τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης και έθεσε τους στόχους της πολιτικής του. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν πρόκειται να «κρυφτούμε» πίσω από τις αδυναμίες και τις προχειρότητες που χαρακτηρίζουν τη διοικητική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη. Θα διεκδικήσουμε, με συνέπεια.....

Το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο youtube!


Το Youtube υπάρχει από το 2005 και σήμερα είναι στην καθημερινότητα των χρηστών του διαδικτύου. Αλλά ποιο είναι το πρώτο βίντεο που ανέβηκε ποτέ στο Youtube;
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελληνίδα star έπεσε θύμα θαυμαστή της!

Καλοκαιρινό» έκανε το σπίτι της δημοφιλούς Ελληνίδας τραγουδίστριας ένας φανατικός θαυμαστής της.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιάννης Ζουγανέλης: To Big Brother είναι χυδαίο!


Την αποστροφή του για το ριάλιτι show, Big Brother, εξέφρασε ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, Γιάννης Ζουγανέλης, στην κάμερα του Star. Χωρίς δισταγμούς και μισόλογα, εξωτερίκευσε την πεποίθησή του ενώ δεν παρέλειψε να την αιτιολογήσει:
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

ΣΟΚ!! Του έλειψε και τον έβγαλε από το τάφο!


Τελικά το ερωτικό πάθος δεν κάνει διακρίσεις ούτε στα φύλα ούτε στις σχέσεις.. Το μόνο σίγουρο είναι πως ποτέ δεν ξέρεις ποτέ που θα σε οδηγήσει.. Εκεί καταλήξαμε όταν έφτασε στα αυτιά μας μια απίστευτη υπόθεση ερωτικού πάθους ομοφυλόφιλων, με πρωταγωνιστές έναν μεσήλικα από την Αμαλιάδα και έναν Αφγανό μετανάστη.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Βράζουν" στο Παναθηναϊκό!!

Κανείς, εκτός του Τζιμπρίλ Σισέ, δεν γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες και την οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού που είχαν συγκεντρωθεί και περίμεναν τους παίκτες να αποχωρήσουν.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Τασσώ Καββαδία

Η Τασσώ Καββαδία έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών στα 91 της χρόνια και η κηδεία της την Τετάρτη, στις 11 το πρωί, από το Α΄ Νεκροταφείο της Αθήνας.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπουργός έδωσε 3.000 ευρώ για μια σχολική γιορτή

Αντιδράσεις ακόμα και μέσα στο ΠαΣοΚ προκαλεί η απόφαση της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Ελπίδας Τσουρή να διαθέσει το ποσό των 3.000 ευρώ σε έναν σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ενός Δημοτικού Σχολείου της Μυτιλήνης για... να κάνουν την γιορτή των Τριών Ιεραρχών.  
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε ποιους πήγαν να χαρίσουν 24 δισ. ευρώ!!

Αυτή είναι η λίστα με τους οφειλέτες που αν αποπλήρωναν κανονικά τα χρέη τους δε θα ήταν αναγκαίο να μειωθούν οι μισθοί μας! Αυτούς πήγε να βγάλει λάδι ο κος Παπακωνσταντινούλης, που θα έλεγε η Πετρούλα
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Σαν Σήμερα!!

1797: Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο εθνεγέρτης Ρήγας Βελεστινλής (Φεραίος).
1913: Επιδημία τύφου εμφανίζεται στην Αθήνα, λόγω μόλυνσης του νερού στο δημοτικό υδραγωγείο. Τα θύματα υπερβαίνουν τα 300.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!